Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache: Din punctul meu de vedere, în secunda în care un plagiat este dovedit, acea persoană trebuie să plece

Suspiciunile de plagiat de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” afectează credibilitatea unei instituţii care trebuie să pregătească oameni, și să-i înveţe ce semnifică integritatea, consideră ministrul Afacerilor Interne, Dragoș Tudorache. Într-un interviu acordat News.ro, el a mai declarat că dosarele privind suspiciunile de plagiat ar trebui soluționate la CNATDCU cât mai rapid, iar dacă, în cazul unei persoane, se dovedește plagiatul, persoana respectivă să plece cât mai repede din instituția respectivă.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 10.10.2016 - 09:13

Suspiciunile de plagiat de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” afectează credibilitatea unei instituţii care trebuie să pregătească oameni, și să-i înveţe ce semnifică integritatea, consideră ministrul Afacerilor Interne, Dragoș Tudorache. Într-un interviu acordat News.ro, el a mai declarat că dosarele privind suspiciunile de plagiat ar trebui soluționate la CNATDCU cât mai rapid, iar dacă, în cazul unei persoane, se dovedește plagiatul, persoana respectivă să plece cât mai repede din instituția respectivă.

„Din punctul meu de vedere, cel mai rău este să ai suspiciuni de această natură care trenează, pentru că îţi afectează credibilitatea unei instituţii care trebuie să pregătească oameni, să-i înveţe integritate şi care sunt responsabili de modul în care aceşti oameni sunt formaţi pentru viitor. Deci, din punctul meu de vedere, în secunda în care un astfel de plagiat este dovedit, pentru mine, acea persoană va trebui să plece”, a precizat Dragoş Tudorache, în interviul pentru agenţia News.ro.

În opinia sa, dosarele ar trebui de CNATDCU cât mai rapid, astfel încât să poată fi luate imediat decizii în privinţa persoanelor implicate. „Dacă sunt dovedite, atunci acei oameni nici într-un caz nu ar trebui să trebui să mai fie acolo. Şi cei care sunt bănuiţi sau suspectaţi, îmi doresc ca dosarele lor să ajungă cât mai repede la CNATDCU, tocmai pentru a elucida aceste suspiciuni”, a mai spus Dragoș Tudorache.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...