Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Răspunsul MENCȘ la cererea procurorului Bogdan Licu de retragere a titlului de doctor

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului Educației, Mirabela Amarandei, a declarat, marți, că în prezent nu există cadru legal explicit pentru a răspunde solicitării procurorului general interimar Bogdan Licu, privind retragerea titlului de doctor.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 29.03.2016 - 14:52

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului Educației, Mirabela Amarandei, a declarat, marți, că în prezent nu există cadru legal explicit pentru a răspunde solicitării procurorului general interimar Bogdan Licu, privind retragerea titlului de doctor, informează Agerpres.

Ea a mai precizat că solicitarea  pocurorului general interimar a ajuns la Ministerul Educaţiei pe data de 10 martie,

„Am primit o cerere venită dinspre ANI pentru că dumnealui a depus-o acolo şi ANI a direcţionat-o către MENCŞ. Cererea a fost primită de la ANI pe 10 martie. La momentul acela şi în acest moment nu există cadrul legal explicit pentru a răspunde solicitării domniei sale", a precizat Mirabela Amarandei pentru Agerpres.

Citește și: Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a cerut retragerea titlului de doctor. Care este motivul

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marţi că a făcut o cerere prin care a cerut retragerea titlului de doctor. „Am făcut acum aproximativ o lună o cerere adresată ministrului Educaţiei, prin care am cerut retragerea titlului de doctor. Am făcut acest lucru din motive personale, a fost o decizie grea, dar vreau să specific că nu consider că am plagiat în acea teză de doctorat", a spus Bogdan Licu, la intrarea în sediul CSM. 

Bogdan Licu şi-a susţinut doctoratul în anul 2011 la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazu", instituţie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, avându-l ca îndrumător ştiinţific pe fostul vicepremier Gabriel Oprea.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...