Mihai Tudose despre modificarea Legilor Justiției: Nu va fi o ordonanță de genul „noaptea ca hoții”

de Roxana Petre , 06 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 00:02, 07 septembrie 2017
Mihai Tudose despre modificarea Legilor Justiției: Nu va fi o ordonanță de genul „noaptea ca hoții”

 Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, într-un interviu acordat postului Antena 3, că proiectul de modificare a Legilor Justiţiei va fi trimis spre aprobare în Parlament şi a dat asigurări că nu va fi adoptat printr-o ordonanță de urgență, „noaptea ca hoții”.

Făcând referire la unul dintre sloganurile protestatarilor față de OUG 13, Tudose a afirmat: „Nu va fi o ordonanță de urgență sau altceva <<noaptea, ca hoții>>, va fi ziua, la prânz și trimis către Parlament, nu adoptat (...) Forul suprem democratic al oricărei țări — acolo va fi luată decizia în România. Am promis și vă spun — și e și decizia politică a coaliției — că nu mai facem așa ceva. Și nu mai facem", a mai susținut șeful Executivului.

Totodată, Tudose a afirmat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a consultat pe tema modificării Legilor Justiției „cam cu toată lumea”.

„Domnul Toader s-a consultat cu cam toată lumea. A fost la Bruxelles, a explicat. Și aici a fost un joc. A apărut un comunicat din partea Comisiei Europene care îl făcea țăndări și ne făcea pe toți. După aia, a venit un comunicat de la Bruxelles care spunea că <<Domne, de fapt nu e al Bruxelles-ului, e al agenției din România, pe care doamna l-a dat ca și cum ar fi de-acolo>>. O nebunie. Se dovedește încă o dată că românii sunt cei mai mari adversari ai României, mai ales în ceea ce privește relațiile externe. Domnul Toader a trimis materialul la CSM. Când va veni și materialul de la CSM, avizat, neavizat, cu propuneri, fără propuneri, eu voi pune capitolul propuneri în discuția guvernamentală", a afirmat Tudose.

 

Comentarii

 • Ziua ca mafiotii

  07 septembrie 2017 7:18

  Hotia in doze rezonabile e benefica spunea odata domnul Vijelie, ar fi precum microbii in limite normale.

  raspunde comentariului
 • un roman

  07 septembrie 2017 5:42

  Dictatorasi Romaniei

  raspunde comentariului
 • un roman

  07 septembrie 2017 0:47

  Populisti oportunisti, mafioti,corupti,Golanii sistemului Starea natiei

  raspunde comentariului
 • un roman

  07 septembrie 2017 0:35

  si ziua si noaptea,ca,mafioti,Sarlatanul,noul,mai noul menestrel justitiaru,banditul, DonulTudorel, Tudorel la căpătâiul Justiției Starea Natiei

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design