16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO Ludovic Orban, atac la Victor Ciorbea: ”Sluga care șterge pantofii PSD”

VIDEO Ludovic Orban, atac la Victor Ciorbea: ”Sluga care șterge pantofii PSD”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, sâmbătă, pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, afirmând că acesta este "sluga care şterge pantofii PSD".

"Din păcate, în România nu mai există Avocat al Poporului, este sluga care nu face altceva decât să şteargă pantofii PSD", a spus Orban, la Consiliul Naţional al PNL.

El a precizat că PNL a sesizat Avocatul Poporului pe 12 ordonanţe de urgenţă, amintind între altele OUG 4 care stabileşte pentru angajatori obligaţia de plată a contribuţiilor şi a celorlalte părţi către stat.

"Este o măsură discriminatorie, neconstituţională", a spus Orban.

Liderul PNL a criticat faptul că Avocatul Poporului, în loc să sesizeze CCR, "s-a apucat să întrebe Guvernul, patronatele şi sindicatele".

Orban a precizat că PNL va ataca la CCR această Ordonanţă, după ce va trece de Parlament.

El a criticat şi OUG 60, despre care a susţinut că "face o ticăloşie" – sub aparenţa intenţiei de a proteja persoanele cu dizabilităţi majorează fiscalitatea pentru firme.

"Multe alte tâmpenii sunt în ordonanţele respective împotriva cărora ne vom lupta în Parlament şi pe care noi le vom ataca la CCR", a spus Orban.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă