Liviu Dragnea susține că Administrația de Meteorologie e de maximă securitate națională iar din acest motiv ar trebui militarizată

de Mihai Diac , 21 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 18:41, 21 aprilie 2017
Foto: Arhivă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Focşani, că Administraţia Naţională de Meteorologie este o instituţie de "maximă securitate naţională" și că, din acest motiv, ANM ar trebui "militarizată", informează News.ro.

Liviu Dragnea a susținut că ANM a fost tot timpul o "ţintă" a altor instituţii, iar acest lucru nu trebuie să se mai întâmple.

Afirmaţia a venit în contextul unei discuţii purtate de Liviu Dragnea şi un director din cadrul ANM, într-o conferinţă alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Reprezentantul ANM s-a plâns că instituţia furnizează informaţii în regim gratuit tuturor celorlalte instituţii.

"A fost şi ANM ţintă de ani de zile. O ştiţi foarte bine, că ne mai întâlneam la Comitetele pentru situaţii de urgenţă. Nu va mai rămâne această ţintă. Este o instituţie care poate ar trebui gândită să fie militarizată, pentru că este o instituţie de maximă securitate naţională. ANM nu este o joacă şi nu poate fi lăsată la îndemână oricăror capricii", a răspuns Liviu Dragnea.

Comentarii

 • Hai, nu te mai afla in treaba!

  24 aprilie 2017 10:26

  Este de-a dreptul caraghios ce propui, doar ca sa iti bagi nasul peste tot! Deja te crezi stapanul Romaniei, schimbi legi, schimbi institutii, schimbi oameni. Cine te crezi? Esti doar un Gaurel de Teleorman. Daca s-ar aplica printr-o minune un control inopinat al averilor si s-ar confisca tot ce a fost luat cu japca, ai ramane cu hainele de pe tine. Scuteste-ne!

  raspunde comentariului
 • pe bune

  24 aprilie 2017 4:23

  DUPA MINTEA ACESTUI MIC DICTATOR ACUM IN DEVENIRE MARE, SI VANZATOARELE DE LA BILETELE DE TRAMVAI AR TREBUI MILITARIZATE.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design