Liviu Dragnea susține că Administrația de Meteorologie e de maximă securitate națională iar din acest motiv ar trebui militarizată

de Mihai Diac , 21 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 18:41, 21 aprilie 2017
Foto: Arhivă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Focşani, că Administraţia Naţională de Meteorologie este o instituţie de "maximă securitate naţională" și că, din acest motiv, ANM ar trebui "militarizată", informează News.ro.

Liviu Dragnea a susținut că ANM a fost tot timpul o "ţintă" a altor instituţii, iar acest lucru nu trebuie să se mai întâmple.

Afirmaţia a venit în contextul unei discuţii purtate de Liviu Dragnea şi un director din cadrul ANM, într-o conferinţă alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Reprezentantul ANM s-a plâns că instituţia furnizează informaţii în regim gratuit tuturor celorlalte instituţii.

"A fost şi ANM ţintă de ani de zile. O ştiţi foarte bine, că ne mai întâlneam la Comitetele pentru situaţii de urgenţă. Nu va mai rămâne această ţintă. Este o instituţie care poate ar trebui gândită să fie militarizată, pentru că este o instituţie de maximă securitate naţională. ANM nu este o joacă şi nu poate fi lăsată la îndemână oricăror capricii", a răspuns Liviu Dragnea.

Comentarii

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook