Liviu Dragnea discută, la Palatul Victoria, cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Întâlnirea este în desfăşurare

de Iulia Iancu , 11 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 19:57, 11 ianuarie 2017
Liviu Dragnea discută, la Palatul Victoria, cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Întâlnirea este în desfăşurare

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri după-amiază, la Palatul Victoria. La ora transmiterii acestei ştiri, Liviu Dragnea nu a părăsit încă Guvernul, în condiţiile în care întâlnirea Iohannis-Grindeanu s-a terminat în jurul orei 16.00, transmite Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că i-a cerut premierului Sorin Grindeanu un buget pentru 2017 sustenabil şi solid, primind promisiuni că Executivul se va încadra într-un deficit sub 3% şi va aloca 2% din PIB pentru apărare.

''Am solicitat şi primit informaţii despre cum se vede la nivel de Guvern construcţia bugetului pentru 2017. După părerea mea - şi asta am subliniat în cursul întâlnirii - este foarte important să avem pentru 2017 un buget sustenabil, un buget solid care ţine cont de câteva date foarte importante, cum ar fi de exemplu să ne încadrăm într-un deficit sub 3% , să avem o alocare de 2% pentru apărare. Avem promisiuni că aceste lucruri vor fi realizate. Nu va fi deloc uşor de construit un buget pe măsurile care au fost deja aprobate şi cu încadrarea într-un deficit de 3 %, dar el este obligatoriu''', a detaliat Iohannis după întâlnirea cu Grindeanu.

La rândul său, Grindeanu a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că abordează ''cu maximă responsabilitate'' construcţia bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune în aplicare măsurile din programul de guvernare, în condiţiile încadrării într-un deficit de 3% din PIB.

Comentarii

 • Marcu

  11 ianuarie 2017 21:18

  desi e un vremelnic oresedinte de partid , acum are un tupeu iesit din comun sa-si bage mustata peste tot , dind indicatii "pretioase" ca si idolul sau Ceasca ,uceniicul cizmar.. Condamnat ,totusi crede ca e unsul Domnului , si-a luat si amanta tinara , ca asa ii sade bine ,cica, la un natarau ca el.

  raspunde comentariului
 • Murphy

  11 ianuarie 2017 20:28

  De cand "gaurel" sta la palatul Victoria? Stiam ca acolo este sediul guvernului nu sediul parlamentului ! Condamnatul asta chiar si-a luat lumea in cap !

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design