Curs valutar: €4.6321 $3.9175 £5.2408

Liviu Dragnea, mesaj pentru ministrul Finanțelor: E cam grăbit să vorbească de tăieri de cheltuieli. Programul de guvernare trebuie urmărit punct cu punct

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, nu are motive să se îngrijoreze de evoluția cheltuielilor statului, ci trebuie să urmărească și să aplice programul de guvernare, punct cu punct.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2017 - 12:27

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, nu are motive să se îngrijoreze de evoluția cheltuielilor statului, ci trebuie să urmărească și să aplice programul de guvernare, punct cu punct, inforrnează Agerpres.

Întrebat cum comentează declarația ministrului Finanțelor de zilele trecute conform căreia dacă cumva există acel risc să se depășească deficitul de 3%, se gândește să taie din cheltuieli, Dragnea a răspuns: "Da, o declarație foarte inspirată a domnului ministru. După două luni deja vorbește de tăieri".

"Sigur, nu am apucat să vorbesc cu dumnealui, cred că premierul trebuie să vorbească cu dumnealui, nu președintele Camerei. Dacă o să avem vreo ședință la partid, o să-mi permit să-l întreb și eu, și alți colegi. Nu are motive să se îngrijoreze. Dacă programul de guvernare este urmărit punct cu punct și implementat punct cu punct, nu are motive să se îngrijoreze, după părerea mea. Dar să vorbești în luna martie de tăieri de cheltuieli, mi se pare puțin cam grăbit. E părerea mea", a adăugat președintele PSD.

Citește totul despre:

Comentarii

Loading...
loading...