14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea a avut o întâlnire informală la Sinaia cu premierul Tudose...

Liviu Dragnea a avut o întâlnire informală la Sinaia cu premierul Tudose și cu o serie de miniștri

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit sâmbătă la Sinaia cu premierul Mihai Tudose și cu o parte a Cabinetului, potrivit unor surse politice citate de Agerpres.

Sursele citate au precizat că întâlnirea a fost una informală.

Vineri, surse politice anunțau că  Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, se va întâlni cu membri ai Guvernului Mihai Tudose în acest weekend în teritoriu, iar discuțiile vor viza aspecte de ordin tehnic și organizatoric, precum și chestiuni legate de noua sesiune parlamentară care începe vineri, 1 septembrie.

Săptămâna viitoare va avea loc o nouă reuniune a Comitetului Executiv al PSD, ocazie cu care se va discuta despre legea pensiilor.

"O să avem din nou o întâlnire a Comitetului Executiv în weekend, grupurile parlamentare și Guvern, tot pe aici", a declarat joi, la Neptun, președintele PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă