13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea: Nu am rămas repetent la facultate, am decis să prelungesc,...

Liviu Dragnea: Nu am rămas repetent la facultate, am decis să prelungesc, cu un an, perioada de studii

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a mărturisit că, în timpul facultății, a decis să prelungească cu un an perioada de studii, negând faptul că ar fi fost repetent, așa cum a declarat fostul său profesor, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, potrivit Mediafax.

“Este foarte interesant că au început să fie scoşi de la naftalină foarte mulţi oameni. Eu am mai abordat subiectul acesta acum câţiva ani de zile, de câteva ori. În anul trei sau patru, mai mulţi colegi, cu unii cântam în formaţii, cu alţii aveam alte activităţi, am decis să mai prelungim cu un an.

Decizie pe care am luat-o şi dacă aş mai fi încă o dată în situaţia aia, aş mai lua aceeaşi decizie ca să mai stăm un an în plus acolo. A fost o întreagă istorie cu fugă de la examene, fugăriţi prin curtea Institutului”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, întrebat dacă a rămas repetent în facultate, aşa cum a declarat ginerele lui Nicolae Ceauşescu, Mircea Oprean.

Profesorul universitar Mircea Oprean, soţ al Zoei Ceauşescu, a afirmat, într-o emisiune la Antena 3, că printre studenţii săi la Politehnică s-a aflat şi Liviu Dragnea, însă acesta a rămas repetent un an.



Citește și: VIDEO. Ginerele dictatorului Ceaușescu, profesorul Opran, a povestit cum a rămas Liviu Dragnea repetent în facultate

Ginerele dictatorului Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Opran, a declarat, la Antena 3, că șeful PSD, Liviu Dragnea, a rămas repetent în facultate. 

 


 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă