6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea, despre creșterea economică a României: Datele INS nu lasă loc...

Liviu Dragnea, despre creșterea economică a României: Datele INS nu lasă loc de nicio interpretare răutăcioasă a programului de guvernare

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe pagina sa de Facebook, că datele INS privind creșterea economică a României nu lasă loc de nicio interpretare răutăcioasă a actualului program de guvernare.

"Datele oficiale de la INS nu mai lasă loc de nicio interpretare răutăcioasă din partea criticilor programului PSD de guvernare. România are pe primul trimestru o creștere de 5,7% față de aceeași perioadă din anul anterior. Putem face comparația cu Germania 2,4% sau Franța 1,4%, care au raportat până acum la Eurostat. Dar cel mai important e că această creștere se simte efectiv în buzunarul românilor, care au avut parte în acest trimestru de majorări salariale și de reduceri de taxe", a argumentat Dragnea, într-o postare pe Facebook.

Produsul intern brut (PIB) a înregistrat o creștere cu 5,7% pe serie brută și cu 5,6% pe seria ajustată sezonier în primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similară din 2016, potrivit estimărilor 'semnal' publicate, marți, de Institutul Național de Statistică.

 





 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă