15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportKlemm, despre o posibilă vizită a lui Trump în țara noastră: Nu...

Klemm, despre o posibilă vizită a lui Trump în țara noastră: Nu am fost informat de Washington că ar exista o astfel de vizită, luna aceasta

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a declarat marți că nu a primit informații potrivit cărora președintele SUA, Donald Trump, ar avea, luna aceasta, o vizită la București, potrivit Agerpres. Ambasadorul a afirmat că este 'binevenit' oricând în țara noastră.

"Nu am fost informat de Washington că ar exista o vizită a președintelui Trump în România, luna aceasta" a declarat diplomatul și a evidențiat că președintele Statelor Unite ale Americii va participa, în mai, înclusiv la Summit-ul NATO de la Bruxelles.

'Nu știu de niciun plan al său de a veni în România în perioada aceasta. Este binevenit, desigur", a afirmat diplomatul american după ce a participat la un vernisaj la Biblioteca Națională.

În cadrul aceluiași eveniment, ambasadorul a spus că speră ca România și SUA să ajungă la un acord pentru achiziționarea de rachete Patriop, până la sfârșitul anului.

"Sperăm că până la finalul lui 2017 vom ajunge la un acord cu privire la achiziționarea Patriot", a transmis Hans Klemm.

Diplomatul american a vorbit despre cooperarea comercială româno-americană în contextul primirii de către premierul Grindeanu a reprezentanților AMRO în martie.

"Am fost recunoscător premierului Grindeanu, dar și întregului său Guvern pentru primirea caldă și generoasă pe care au făcut-o Consiliului de Afaceri Americano-Român în martie. Cred că există perspective importante pentru creșterea investițiilor companiilor americane în România, dar și pentru acorduri individuale între membrii misiunii comerciale", a afirmat el.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă