Klaus Iohannis, întrebat dacă a mers la vânătoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevărat. Eu oricum nu merg la vânătoare, îmi plac animalele vii

de Roxana Petre , 18 mai 2017 - stire actualizata la ora 17:36, 18 mai 2017
Klaus Iohannis, întrebat dacă a mers la vânătoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevărat. Eu oricum nu merg la vânătoare, îmi plac animalele vii

Președintele Klaus Iohannis a negat, joi, că ar fi merg la vânătoare cu Donald Trump Jr., fiul președintelui Statelor Unite. Totodată, șeful statului a adăugat că nu merge la vânătoare, întrucât îi plac animalele vii.

 „Nu este nimic adevărat. Și oricum eu nu merg la vânătoare, mie îmi plac animalele, dar vii", a declarat Iohannis, întrebat de jurnaliști dacă s-a întâlnit cu fiul președintelui Statelor Unite.


Citește și: Iohannis, despre o posibilă vizită a lui Donald Trump în România: Asta rămâne de văzut

Președintele Klaus Iohannis a precizat, joi, că rămâne de văzut dacă omologul său american va veni, în acest an, în România.

Presa a relatat, joi, că Donald Trump Jr, fiul cel mare al lui Donald Trump, s-ar afla, joi, în județul Alba, unde ar fi participat la o partidă de vânătoare, iar apoi ar fi vizitat Castelul „Bethlen Haller" de la Cetatea de Balt.


Citește și:  Surse: Donad Trump Jr., fiul președintelui SUA, s-ar afla în Transilvania la o partidă de vânătoare. Fotografiile care atestă această vizită sunt vechi și nu sunt din România 

Fiul cel mare al președintelui Donald Trump s-ar afla în aceste zile în Transilvania, unde își petrece timpul liber la vânătoare, susțin surse care nu doresc să le fie dezvăluită identitatea.

 

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design