11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportKlaus Iohannis, întrebat dacă a mers la vânătoare cu fiul lui Donald...

Klaus Iohannis, întrebat dacă a mers la vânătoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevărat. Eu oricum nu merg la vânătoare, îmi plac animalele vii

Președintele Klaus Iohannis a negat, joi, că ar fi merg la vânătoare cu Donald Trump Jr., fiul președintelui Statelor Unite. Totodată, șeful statului a adăugat că nu merge la vânătoare, întrucât îi plac animalele vii.

 „Nu este nimic adevărat. Și oricum eu nu merg la vânătoare, mie îmi plac animalele, dar vii", a declarat Iohannis, întrebat de jurnaliști dacă s-a întâlnit cu fiul președintelui Statelor Unite.


Citește și: Iohannis, despre o posibilă vizită a lui Donald Trump în România: Asta rămâne de văzut

Președintele Klaus Iohannis a precizat, joi, că rămâne de văzut dacă omologul său american va veni, în acest an, în România.


Presa a relatat, joi, că Donald Trump Jr, fiul cel mare al lui Donald Trump, s-ar afla, joi, în județul Alba, unde ar fi participat la o partidă de vânătoare, iar apoi ar fi vizitat Castelul „Bethlen Haller" de la Cetatea de Balt.


Citește și:  Surse: Donad Trump Jr., fiul președintelui SUA, s-ar afla în Transilvania la o partidă de vânătoare. Fotografiile care atestă această vizită sunt vechi și nu sunt din România 

Fiul cel mare al președintelui Donald Trump s-ar afla în aceste zile în Transilvania, unde își petrece timpul liber la vânătoare, susțin surse care nu doresc să le fie dezvăluită identitatea.


 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă