Jurnaliştii au fost daţi afară, de Eugen Nicolicea, de la şedinţa Comisiei juridice. Nicolicea: Vor avea loc discuţii "tehnice" între deputaţii jurişti

de Iulia Iancu , 15 februarie 2017 - stire actualizata la ora 12:55, 15 februarie 2017
Jurnaliştii au fost daţi afară, de Eugen Nicolicea, de la şedinţa Comisiei juridice. Nicolicea: Vor avea loc discuţii "tehnice" între deputaţii jurişti

Preşedintele Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea, a dat afară reprezentanţii presei din şedinţa Comisiei juridice, fără a anunţa ordinea de zi suplimentară, informează News.ro. Nicolicea a motivat că vor avea loc discuţii "tehnice" între deputaţii jurişti.

Întâlnirea de miercuri a început cu o serie de amânări, printre care iniţiativa cetăţenească de modificare a Constituţiei, pe tema familiei, şi OUG privind organizarea şi funcţionarea DIICOT.

Potrivit unor surse parlamentare, deputaţii au început, la cererea PSD, o discuţie pe tema Ordonanţelor de Urgenţă 13 şi 14, fără însă a urma şi adoptarea unui raport. Nicolicea a invocat argumente constituţionale pentru ca cele două ordonanţe să fie dezbătute separat, mai întâi adoptând OUG 14, care abrogă OUG 13, iar apoi să fie decisă calea de urmat pentru legea de aprobare a OUG 13, aflată şi ea în procedură parlamentară.


Citeşte şi: Ordonanța 14, votată cu scandal de Comisia Juridică din Senat. PSD a lăsat o portiță pentru OUG 13. Senatorul Fenechiu a tras un semnal de alarmă: Dacă CCR decide că OUG 14 este neconstituțională, rămâne în vigoare OUG 13

Senatorul PSD i-a spus reprezentantei Ministerului Public, procurorul Irina Kuglay, să nu „o ia în nume personal” dar a făcut o rerferire și la „salariul” procurorului general. Aceasta a părasit sala, însă scandalul a continuat cu o ceartă între Gorghiu și Nicolae. „Nu mai dați oameni afară când vă tună. Mâine poimâine veți da afară pe cei din opoziție”, a comentat Gorghiu.

Comentarii

 • Franjo Glavina - Marti Realitatea isi va inceta emisia! Si PSD ALDE vor fi scoase in afara legii curand!

  15 februarie 2017 21:39

  Bestiile sunt PSD si ALDE - excre. Mente ale societatii.MARTI REALITATEA ISI VA INCETA EMISIA.... Besti. ile PSD -ALDE sunt in razboi cu ROMANIA ! CERETI SCOATEREA IN AFARA LEGII A BES. TIILOR PSD ALDE!

  raspunde comentariului
 • Ziua ca Bestiile!

  15 februarie 2017 21:34

  Ziua ca Bestiile

  raspunde comentariului
 • Andrei

  15 februarie 2017 16:39

  Gunoiul asta Escroc Niculicea de 5 legislature in parlametul romaniei cu constitutia in mana la ori ce emisiune tv care i-a omorat pe toti psiholpogic ca e cel mai pregatit justitiar ro. si apara Borfasi si Penali ca Dragnea si Taricianu,ca si daca il pune Dragnea sai faca pantofi ii face ca omul nu are orgoliu.Silviu M.a-i grije de el si tu Banciule ca nu te mai aud te a speriat Dragnea si pe tine,care spunei ca in fiecare seara il vei pomeni ca la Mitropolie la prea sfintitul Daniel securistu.va speriat.

  raspunde comentariului
 • MAREAN

  15 februarie 2017 16:10

  POLITRUCUL UN GUNOI UMAN CARE SI-A LUAT ABUZIV TITLU DE REVOLUTIONAR CU MERITE DEOSEBITE SI CU O INDEMNIZATIE DE 6 MII DE LEI PE LUNA NU ARE NICI CARACTER, NICI ONOARE NICI DISCERNAMANTUL CUVENIT.

  raspunde comentariului
 • ??????

  15 februarie 2017 14:11

  Considerați că at fi firesc totuși să fie și televizate ,astfel de discuții tehnice, pe vreun canal special de televiziune, așa după cum și ședințe ale Marii Adunări Naționale, de odinioară, erau televizate, fiind deci publice ?

  raspunde comentariului
 • noaptea ca hotii

  15 februarie 2017 12:53

  discutii tehnice de scapare a infractorului Dragnea

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design