10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportÎntrevederea Grindenu - Cioloș s-a încheiat, după două ore și jumătate. Fostul...

Întrevederea Grindenu – Cioloș s-a încheiat, după două ore și jumătate. Fostul premier a plecat de la Palatul Victoria: Cu informațiile pe care le am eu, nu va fi deloc ușor să aplice programul de guvernare

UPDATE 14.45: Fostul premier Dacian Cioloş a făcut, joi, precizări despre discuția avută cu Sorin Grindeanu la Palatul Victoria.

„M-am întâlnit, am trecut în revistă principalele teme, proiecte, pe fiecare domeniu. A fost o primă discuţie. Mi s-a părut un om angajat şi hotărât să aplice programul de guvernare. Nu i-am dat sfaturi, că nu e cazul să-i dau sfaturi, am răspuns la întrebările pe care mi le-a pus”, a declarat Dacian Cioloş.

„Eu îi doresc succes. Cu informaţiile pe care le am eu legat de potenţialul bugetului, nu va fi deloc, deloc, deloc uşor (de aplicat programul de guvernare – n.r.)”, a mai spus Dacian Cioloş.

13.10: Întâlnirea dintre premierul Sorin Grindeanu şi fostul șef al Executivului, Dacian Cioloş, s-a încheiat în jurul orei 12.40, după două ore şi jumătate, potrivit News.ro.

Dacian Cioloş a plecat de la Palatul Victoria.


Premierul Sorin Grindeanu a ajuns joi, la ora 10.00, la Palatul Victoria, unde va avea o discuție cu fostul șef al Executivului, Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș a sosit la Palatul Victoria în jurul orei 9.55. Miercuri, el anunțase că urmează să aibă joi „o discuție mai așezată și mai detaliată” cu Grindeanu.

Miercuri, noul premier, Sorin a condus prima ședință de Guvern. La începutul întâlnirii, Grindeanu le-a transmis miniștrilor că trebuie să intre „în pâine” și să treacă la fapte.

Cabinetul Grindeanu a adoptat, miercuri seară, proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe pe timpul vacanței parlamentare și un proiect de ordonanță de urgență pentru stabilirea unor măsuri în domeniul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Totodată, Grindeanu a anunțat că vineri va avea loc cea de-a doua ședință a noului Guvern.

 

Cele mai citite

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...

România va avea un nou stadion ultramodern! Primarul a anunțat începerea studiului de fezabilitate

Finalista Cupei României, Oțelul Galați, va avea un stadion nou. Anunțul a fost făcut de primarul oraşului, Ionuţ Pecheanu, care a anunțat începerea studiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă