12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportGraţiela Gravrilescu, propusă pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, după ce...

Graţiela Gravrilescu, propusă pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, după ce Daniel Constantin a pierdut sprijinul politic

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gravrilescu, a fost propusă, duminică, în şedinţa BPC al ALDE, pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, după ce partidul a decis să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin.

Surse ale Mediafax susțin că Ilie Viorel ar fi propus la conducerea Ministerului pentru Relația cu Parlamentul.

Liderul senatorilor ALDE, Ilie Viorel, a fost propus, duminică, pentru a prelua Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul,  Graţiela Gavrilescu fiind susţinută la conducerea Ministerului Mediului, după ce partidul i-a retras sprijinul lui Daniel Constantin, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

Senatorul Ilie Viorel ar putea prelua conducerea Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, în contextul în care Graţiela Gavrilescu este susţinută pentru a Ministerul Mediului, portofoliu deţinut în prezent de Daniel Constantin, căruia partidul i-a retras sprijinul politic în şedinţa BPC.

Graţiela Gravrilescu a fost propusă pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, după ce BPC al ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Alde i-a retras sprijinul politic copreședintelui Daniel Constantin, cu 86 de voturi "pentru" şi 12 "împotrivă", propunerea fiind făcută de vicepreşedintele Andrei Gerea.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin este viceprim-ministru şi ministrul Mediului în Guvernul Sorin Grindeanu, susţinut de coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

Cele mai citite

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă