12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFOTO Mihai Goţiu şi-a ridicat certificatul medico-legal de la IML: Domnule Palada,...

FOTO Mihai Goţiu şi-a ridicat certificatul medico-legal de la IML: Domnule Palada, ne vedem la tribunal

Vicepreşedintele Senatului, Mihai Goţiu, membru USR, a publicat pe Facebook certificatul medico-legal eliberat de Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", după ce a fost lovit, pe platourile postului B1 TV, de fostul purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, Mirel Palada. Goţiu i-a transmis lui Palada că se vor vedea în sala de tribunal.





"D-NULE PALADA, NE VEDEM LA TRIBUNAL! Astăzi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul și l-am depus la Poliția Sectorului 1 București (unde am depus și plângerea penală pentru ultraj, pe data de 14 septembrie). De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper că a și fost trimis între timp) și, din acest moment, nu mai există niciun motiv pentru procurori să mai amâne începerea urmăririi penale.

Vă dau asigurări, o dată în plus, că nu-mi voi retrage plângerea penală și că nu se pune în discuție varianta împăcării părților. Pentru că e necesar ca politicienii să-și asume răspunderea acțiunilor lor și pentru că cetățenii români trebuie să-și recapete încrederea în Justiție", a scris Mihai Goţiu, pe Facebook.

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost bătut, miercuri seara, în pauza unei emisiuni de televiziune. Incidentul a fost confirmat chiar de moderatoarea TV Nadia Ciurlin, care a scris, pe Facebook, că "nu îl va mai primi niciodată pe sociologul Mirel Palada în emisiunea sa". Până în momentul scrierii acestei ştiri, Mirel Palada nu a oferit nicio reacţie cu privire la incident.

Vicepreşedintele Senatului a explicat, pentru România Liberă, întreaga scenă, adăugând că va depune o plângere penală împotriva agresorului său, Mirel Palada, care "ar trebui să ceară scuze românilor pentru situaţia creată".

"Incidentul a pornit de la discuţiile din emisiune când domnul Palada a intervenit de mai multe ori în timp ce vorbeam eu şi nu m-a lăsat să termin. Prima dată i-am atras atenţia, l-am rugat a doua oară să nu mai intervină peste mine, iar a treia oară i-am spus că unul dintre motivele pentru care am intrat în politică este că m-am săturat de politicienii nesimţiţi care nu te lasă să vorbeşti, intervin peste tine şamd.

În pauză, domnul Palada s-a întors spre mine şi mi-a spus să nu îl mai fac nesimţit în emisiune că o să văd eu după emisiune, cam aşa ceva, nu am înţeles exact ce a vrut să zică, dar am simţit-o ca pe o ameninţare şi nu numai eu, ci şi Nadia Ciurlin care i-a atras atenţia să nu mai ameninţe în platou.

Eu am spus, în condiţiile în care a continuat să mă întrerupă, domne', dacă veți continua să mă întrerupeți și să nu mă lăsați să vorbesc, o să spun că e un comportament nesimțit, asta este definiția de dicționar. În momentul acela a sărit şi m-a lovit. Au intervenit cei de la pază, din studio şi l-au scos din clădire", a declarat Mihai Goţiu, pentru ROMÂNIA LIBERĂ. 

Cele mai citite

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

Comerţul agroalimentar al Uniunii Europene, excedent de cinci miliarde de euro în ianuarie 2024

Comerţul agroalimentar din UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, conform celui mai recent raport lunar privind evoluția importurilor și a...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...
Ultima oră
Pe aceeași temă