Elena Udrea anunță că, miercuri, va depune plângere penală la Parchetul General împotriva șefei DNA: Aștept ca cineva să o ancheteze pe această femeie

de Iulia Iancu , 04 iulie 2017 - stire actualizata la ora 23:22, 04 iulie 2017
Elena Udrea anunță că, miercuri, va depune plângere penală la Parchetul General împotriva șefei DNA: Aștept ca cineva să o ancheteze pe această femeie

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, la postul public de televiziune TVR, că, miercuri, va depune o plângere împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce, marți, au apărut în spațiul public acuzații grave cu privire la procurorul-șef.

"Eu o să-i fac mâine plângere penală doamnei Kovesi la Parchetul General, pentru represiune nedreaptă. Aştept să se normalizeze lucrurile, să se intre în legalitate şi cineva să o ancheteze pe această femeie", a declarat Elena Udrea.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marți, pe șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”. În replică, Elena Udrea a declarat că va depune o plângere împotriva lui Kovesi.

Fostul deputat Elena Udrea a scris, marți, pe pagina sa de Facebook, în contextul acuzațiilor procurorului Moraru în legătură cu presiunile făcute de șefa DNA pentru reţinerea sa, ”chiar şi pentru o noapte”, că ea arătat încă din 2015 că "aceste dosare sunt o încercare de a o scoate din politică". De asemenea, fostul ministru al Turismului mai susține că nu are cui să se adreseze pentru a i se face dreptate din moment ce "însuși șeful statului îi girează pe acești oameni și le aprobă acțiunile mafiote".

 

 

Comentarii

 • Mai, femeie!

  19 iulie 2017 2:14

  Ai un tupeu nemasurat si este greu de inteles de ce se da importanta tuturor aiurelilor pe care le debitezi! Ai facut matrapazlacuri, te-ai imbogatit din politica, ai facut denunturi mincinoase si veninoase! Mai potoleste-te, ca esti penibila! Degeaba faci atata spectacol, meriti tot ce ti se intampla!

  raspunde comentariului
 • Leonardo

  05 iulie 2017 6:24

  Leano obisnueste-te cu gindul ca nu mai esti nimic. Esti doar o fufa ce asteapta inchisoarea. Statutul meu de pensionar prapadit e mai bun ca al tau si cu trecerea anilor nici fundul nu te va mai ajuta.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design