14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDragoş Pîslaru, despre fotografia în care apare într-un RATB: Poza aia defineşte...

Dragoş Pîslaru, despre fotografia în care apare într-un RATB: Poza aia defineşte o echipă într-un minister. Câţi aţi văzut echipe în ministere care să fie în genul acesta?

Dragoş Pîslaru a explicat ce reprezintă fotografia cu el şi echipa sa într-un autobuz RATB, ministrul Muncii declarând că nu era loc pentru toată lumea în maşina ministerului aşa că au hotărât să ia autobuzul 300 pentru câteva staţii, până în Piaţa Romană.

„Eram seara, la Ministerul Muncii şi trebuia să ajungem la Romană, la un eveniment. Colegii mei consilieri au spus că nu avem unde să încăpem într-o maşină şi atunci am spus «hai să luăm autobuzul!». Am şi alergat după autobuz! Avem o singură maşină, nu vă închipuiţi că avem un parc auto… Aşa că am alergat după autobuz, ne-am urcat în 300 şi atunci o colegă, consilier, Elena, a făcut poza. A trimis-o pe grupul de whatsapp şi doamnei Iolanda Stăniloiu i-a plăcut poza şi a postat-o”, a explicat Dragoş Pîslaru vineri seară la Antena 3.


Citeşte şi: Ministrul Muncii și-a scos echipa, la plimbare, cu RATB-ul. Dragoș Pîslaru a plecat de la serviciu cu mijlocul de transport în comun


 

 

Ministrul spune că atât el cât şi soţia şi fiul său cel mare, de 11 ani, deţin carduri RATB şi chiar călătoresc cu autobuzul. Dragoş Pîslaru a adăugat că fotografia este mai degrabă despre echipa cu care lucrează în Ministerul Muncii.

„Poza aia pe care aţi văzut-o defineşte o echipă într-un minister. Câţi aţi văzut echipe în ministere care să fie în genul acesta?”, a mai spus Pîslaru.

 

Iolanda Stăniloiu a revenit asupra postării şi a explicat de ce a distribuit această fotografie pe pagina de Facebook.

„Nu am postat această fotografie cu nici o intenţie de a face din ceva absolut normal o ştire. Nu mă mai ocup de comunicarea ministerului, ci de chestii mult mai prozaice despre care oricum nu comunic pe FB. Am postat această fotografie cu drag pentru că emană bucurie, energie pozitivă, normalitate… acestea sunt stări obişnuite în echipa noastră de #LaMuncă… stări pe care nu le-am mai trăit în precedentele mele experienţe ministeriale… nimeni din echipa de #LaMuncă nu candidează, deci nici nu poate fi suspectat de interese obscure de campanie”, a scris Stăniloiu.

Ministerul Muncii, Dragoș Pîslaru, a plecat, miercuri seara de la serviciu cu un autobuz RATB. Ministrul Pîslaru nu a fost singur, ci și-a chemat și colegii de echipă.

“Excursia” echipei de la conducerea Muncii a fost surprinsă prntr-un selfie în mijlocul de transport, imaginea fiind publicată pe pagina de Facebook a Iolandei Stăniloiu, consilier în cadrul ministerului.

 

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă