13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportDragnea îl ia peste picior pe Mihai Tudose: Salariul meu se duce...

Dragnea îl ia peste picior pe Mihai Tudose: Salariul meu se duce direct pe card. Altfel, dacă se supără casieria pe mine şi-mi dau monezi, plec cu sacul

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat că, față de premierul Tudose, își primește salariul direct pe card pentru că altfel ar trebui să plece "cu sacul" de la casieria Parlamentului, mai ales dacă se "supără" pe el şi îi dau banii doar în monezi, potrivit News.ro.





"De aici, de la Parlament, salariul se duce direct pe card. Şi mie mi-e frică să plec cu sacoşa cu bani de aici, aşa că rămâne pe card. Păi, dacă se supără de aici de la casierie şi îmi dă numai monezi? Plec cu sacul", a răspuns, ironic, Dragnea.

 




Pemierul Mihai Tudose a declarat, marţi, la România TV, că a avut o experienţă neplăcută cu băncile şi că refuză ca salariul să-i fie pus pe card pentru ca banca să nu beneficieze de comision la fiecare retragere, Tudose afirmând că ”nu-l merită”.

”Am refuzat să-mi pun leafa pe card ca să-i dau băncii câte doi bani de câte ori folosesc cardul. Nu vreau să-i dau. Consider că nu-i merită.”

Când i s-a atras atenţia că s-ar putea crede că recentele sale critici la adresa băncilor ar fi expresia unei atitudini subiective, premierul a admis că a existat un episod neplăcut în relaţia cu o bancă.

”Personal, eu am avut nişte experienţe cu băncile. Am avut un cont în bancă cu o sumă minoră, 500 de dolari, şi după doi ani m-a sunat banca să-mi spună nu doar că nu mai am banii, ci că mai trebuie să mai dau eu 50 de dolari că de fapt comisionul cu care au avut grijă de ei, i-au păzit, i-au dus la toaletă noaptea sau le-au dat să bea apă când le era sete a mâncat fondul şi trebuie să mai aduc şi eu nişte bani de acasă. Din momentul ăsta eu am zis «Iertaţi-mă, dar Terente era copil pe lângă voi! Chiar era băiat bun»”, a relatat Tudose.

Cele mai citite

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...
Ultima oră
Pe aceeași temă