27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportDragnea îl caracterizează pe Tudose: Om pragmatic, îi pune la treabă pe...

Dragnea îl caracterizează pe Tudose: Om pragmatic, îi pune la treabă pe miniștri

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, la postul Antena 3, că premierul Mihai Tudose este un om pragmatic, cu energie, care îi pune la treabă pe miniștri, astfel că întârzierile din programul de guvernare încep să fie recuperate.

"Perioada e foarte scurtă și este prematur să fac o astfel de evaluare, dar pe Mihai Tudose îl știu, nu l-am descoperit în ziua în care l-am propus. E un om care muncește, un om pragmatic, are energie, sper să-și țină nivelul de energie, îi pune la treabă pe miniștri, comunică cu ei și este preocupat, ca toți membrii Cabinetului sper, să se recupereze întârzierile. Și încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat, unele chiar erau lăsate pur și simplu, unele inițiative și măsuri din programul de guvernare. Deci cred că va fi bine", a afirmat Dragnea.

El a adăugat că le-a spus tuturor membrilor Guvernului că nu va avea cu ei o relație bazată pe prietenie, ci pe rezultate.

Președintele PSD a susținut că întârzierile din programul de guvernare vor începe să se vadă că au fost depășite în luna septembrie.

"Despre Guvern: eu le-am spus la început, chiar la Cotroceni, că relația dintre mine și ei nu va fi una bazată pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate. Sigur că nu suntem dușmani, dar dincolo de prietenie, dincolo de afecțiune, vor prima rezultatele. Pe mine și pe noi, ca partid și coaliție, ne interesează rezultatele, deci va fi o relație bazată strict pe cifre și pe rezultate pentru că este un program care a fost votat de oameni și care are ca obiective principale mai mulți bani în buzunarele românilor, o țară dezvoltată", a afirmat liderul PSD.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...
Ultima oră
Pe aceeași temă