14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDragnea: Tudorel Toader întârzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale;...

Dragnea: Tudorel Toader întârzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale; nu poţi avea susţinere la nesfârşit

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că va cere o audienţă la ministrul Justiţiei, deoarece Tudorel Toader întârzie „nepermis” cu legea de modificare a Codurilor penale şi nu se poate să beneficieze de susţinere „la nesfârşit”, arată News.ro.

„Se pare că domnul ministru a întârziat foarte mult, eu o să vorbesc cu colegii mei, le-am transmis deja de ieri că nu se mai poate întârzia. A zis că vine în trei săptămâni de zile cu un pachet de propuneri, nu a venit. Până la urmă Legea graţierii o să fie adoptată tacit pentru că nu vine Ministerul Justiţiei”, a afirmat Liviu Dragnea.

La remarca presei care i-a spus că Ministerul Justiţiei anunţă dezbateri publice pe legea de modificare a Codurilor penale, liderul PSD a spus că o să solicite o audienţă la acesta.

„O să cer o audienţă la ministrul Justiţiei, după ce mi-o avizează primul-ministru, ca să-i explic că totuşi Parlamentul nu este anexa Guvernului. O să am îndrăzneala să fac lucrul acesta, întârzie nepermis”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a mai spus că Tudorel Toader „se lungeşte foarte mult” cu discuţia despre un subiect care nu mai începe.

„Se lungeşte foarte mult discuţia despre un subiect care nu mai începe şi cred că ar trebui să ne ocupăm în mod serios de toate lucrurile care sunt enunţate public şi finalizate într-un fel sau altul”, a subliniat preşedintele PSD.

De asemenea, întrebat dacă Tudorel Toader mai beneficiază de susţinere, Liviu Dragnea a răspuns: „Beneficiază de orice susţinere în condiţiile în care există o coerenţă şi un termen cât de cât realist. Nu poţi să beneficiezi de susţinere la nesfârşit”. 

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă