Dragnea: Tudorel Toader întârzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale; nu poţi avea susţinere la nesfârşit

de Gabriel Mihai , 20 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 15:08, 20 aprilie 2017
Dragnea: Tudorel Toader întârzie nepermis cu legea de modificare a Codurilor penale; nu poţi avea susţinere la nesfârşit

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că va cere o audienţă la ministrul Justiţiei, deoarece Tudorel Toader întârzie „nepermis” cu legea de modificare a Codurilor penale şi nu se poate să beneficieze de susţinere „la nesfârşit”, arată News.ro.

„Se pare că domnul ministru a întârziat foarte mult, eu o să vorbesc cu colegii mei, le-am transmis deja de ieri că nu se mai poate întârzia. A zis că vine în trei săptămâni de zile cu un pachet de propuneri, nu a venit. Până la urmă Legea graţierii o să fie adoptată tacit pentru că nu vine Ministerul Justiţiei”, a afirmat Liviu Dragnea.

La remarca presei care i-a spus că Ministerul Justiţiei anunţă dezbateri publice pe legea de modificare a Codurilor penale, liderul PSD a spus că o să solicite o audienţă la acesta.

„O să cer o audienţă la ministrul Justiţiei, după ce mi-o avizează primul-ministru, ca să-i explic că totuşi Parlamentul nu este anexa Guvernului. O să am îndrăzneala să fac lucrul acesta, întârzie nepermis”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a mai spus că Tudorel Toader „se lungeşte foarte mult” cu discuţia despre un subiect care nu mai începe.

„Se lungeşte foarte mult discuţia despre un subiect care nu mai începe şi cred că ar trebui să ne ocupăm în mod serios de toate lucrurile care sunt enunţate public şi finalizate într-un fel sau altul”, a subliniat preşedintele PSD.

De asemenea, întrebat dacă Tudorel Toader mai beneficiază de susţinere, Liviu Dragnea a răspuns: „Beneficiază de orice susţinere în condiţiile în care există o coerenţă şi un termen cât de cât realist. Nu poţi să beneficiezi de susţinere la nesfârşit”. 

Loading...

Comentarii

  • gigel

    20 aprilie 2017 19:01

    Toadere mai repede cu gratierea ca intra mustaciosu in fibrilatie ,nici plajele din oceanul indian nu l-au linistit ca se apropie judecata ...penalul sef vrea sa fure incontinuare nestingherit .

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design