10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportDezbateri pe cazul Ponta în Parlamentul European

Dezbateri pe cazul Ponta în Parlamentul European

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a precizat președintele PE, Martin Schulz, a propus discutarea situației din România, adică punerea sub urmărire penală a primului ministru, în comisia de specialitate și îm Conferința liderilor grupurilor parlamentare. 

De asemenea, și liderul PPE din Parlamentul European (PE), Manfred Weber, a propus discutarea situației din România în plenul PE. 

”Liderul Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, tocmai a propus discutarea situației din România în Parlamentul European. A făcut referire la obstrucționarea justiției de către Parlamentul României. Președintele Parlamentului, Martin Schulz, a propus ca tema să fie discutată în comisia de specialitate și în Conferința liderilor grupurilor parlamentare”, a scria Mureșan pe Facebook. 

Citește și: Mesaj de la Bruxelles: Ponta să dea explicații în Parlamentul European

Totodată, liderul PPE, Manfred Weber a scris pe Twitter că știrile din România sunt îngrijorătoare și că se încearcă obstrucționarea justiției în cazul premierului Victor Ponta. 

Primul ministru este urmărit penal dosarul lui Dan Șova. Premierul este suspectat de fals în înscrisuri, spălare de bani și complicitate la evaziune fiscală, în dosarul Turceni-Rovinari, pentru fapte săvârșite în calitatea sa de avocat. 

 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă