Deputatul liberal Ovidiu Raețchi, despre achiziționarea rachetelor Patriot: Liviu Dragnea nu se pricepe, dar are tendinţa să se bage ca musca în lapte

de Iulia Iancu , 21 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 13:08, 21 aprilie 2017
Deputatul liberal Ovidiu Raețchi, despre achiziționarea rachetelor Patriot: Liviu Dragnea nu se pricepe, dar are tendinţa să se bage ca musca în lapte

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat, vineri, că Liviu Dragnea a lansat un atac ilogic privind achiziționarea rachetelor Patriot, pentru că şeful social-democraţilor nu se pricepe la această temă şi are tendinţa de a se "băga ca musca în lapte" în domenii care nu îl privesc, potrivit News.ro.

"Faptul că generalul Ciucă a anunţat public acest program la un exerciţiu comun România - SUA are un sens tactic pentru orice om capabil să înţeleagă realităţile militare de azi. Atacul lipsit de logică al lui Liviu Dragnea la o figură cheie a Armatei Române pe o temă vizând modernizarea armamentului trădează o tendinţa a acestuia de a se băga ca musca în lapte într-un domeniu pe care nu îl înţelege", afirmă Raeţchi, într-un comunicat de presă.

El susţine că în Parlament au fost aprobate, în comisiile de Apărare, cele 8 programe de modernizare a Armatei Române, potrivit memorandumului Guvernului, iar rachetele Patriot sunt "esenţiale" pentru asigurarea securităţii României.

"Şeful PSD are tendinţa de a interveni în subiecte pe care nu le stăpâneşte, iar angajamentele internaţionale ale României nu pot fi periclitate de jocurile politice ale lui Liviu Dragnea. Nu este pentru prima dată când o face, el generând incertitudine, întârzieri şi suspiciuni şi prin discuţiile despre corvete, fără a schimba totuşi în mod real datele fabricării acestora", mai spune liberalul.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Antena 3, că nu i-a plăcut afirmaţia şefului Statului Major General, Nicolae Ciucă, potrivit căreia România are în plan achiziţionarea de rachete Patriot, aşteptându-se de la general la „foarte multă rigoare”, având în vedere funcţia pe care o deţine, şi a explicat că nu au fost încă finalizate procedurile parlamentare.

Comentarii

 • DRAGNEA PENALUL VREA PLUA LUI FUTIN

  23 aprilie 2017 10:54

  dragnea si boul ala de tariceanu vor ajunge la puscarie cu roate conservele care sug de la romani gen morsa competenta -bogdan chiriac,val valcu,doru buscu,flegma aia de melescanu ,cap de stiuca melinescu. degeaba ii cheama parizerul ala de kuzmin caci romanii ii vor spulbera cu tot cu familii daca se ma opun armatei pentru inzestrare.oricumii vom judeca pentru inalta tradare !

  raspunde comentariului
 • Dinu

  21 aprilie 2017 14:47

  De ce oare toti neocomunistii se duc la spovedanie la Latrina 3? Acolo se debiteaza oare toate neroziile?

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design