8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDelia Popescu i-a predat ştafeta noului ministru al Comunicaţiilor, Augustin Jianu: Capitalizarea...

Delia Popescu i-a predat ştafeta noului ministru al Comunicaţiilor, Augustin Jianu: Capitalizarea Poştei Române rămâne principala problemă pe care şi ministrul Jianu va trebui s-o rezolve

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Delia Popescu, i-a predat, joi, ştafeta noului ministru, Augustin Jianu, şi a declarat că principala problemă care va trebui rezolvată în noul mandat este cea legată de capitalizarea Poştei Române, informează News.ro. Noul ministru va trebui să găsească o nouă conducere pentru Poşta Română, după ce fostul director general, Alexandru Petrescu, a fost devenit ministru al Economiei.

”Capitalizarea Poştei Române rămâne principala problemă pe care şi ministrul Jianu va trebui s-o rezolve. Va trebui luată o decizie la nivelul Guvernului dacă această capitalizare se va face sau nu”, a spus Popescu.

Întrebată de jurnalişti care îi sunt planurile de viitor, fostul ministru Delia Popescu a declarat că va lua o pauză de câteva zile înainte de a decide în ce direcţie se va îndrepta. Delia Popescu a fost numită în funcţie în luna august a anului trecut, după demisia fostului ministru Marius Bostan.

În perioada 2014 – 2016, Delia Popescu a fost preşedinte al AADR, instituţie publică finanţată din venituri proprii şi aflată în coordonarea prim-ministrului. În perioada 2009-2014, Popescu a fost vicepreşedinte al Centrului Naţional de Management pentru Societatea Informaţională, instituţie publică în subordinea Ministerului pentru Societatea Informaţională (MSI).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă