Decanul Facultăţii de Sociologie de la Universitatea din Bucureşti este noul preşedinte al Mişcării Populare

de Rl online , 01 aprilie 2013
Decanul Facultăţii de Sociologie de la Universitatea din Bucureşti noul este preşedinte al Mişcării Populare

Marian Preda, decanul Facultăţii de Sociologie din Universitatea Bucureşti, este preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, lansată de mai mulţi consilieri prezidenţiali după congresul PDL, potrivit HotNews.ro. Marian Preda a condus Comisia prezidenţială pentru analiză riscurilor sociale şi demografice, comisie care a realizat în septembrie 2009 un raport intitulat "Riscuri şi inechităţi sociale în România".

De alfel, pe blogul lui Cristian Diaconescu a fost deja publicat CV-ul lui Marian Preda.

"Eu mi-am depus o cerere de adeziune la Mişcarea Populară de săptămina trecută. Am trimis-o pe blogul lui Cristian Diaconescu, după care am primit un răspuns de mulţumire pentru că am trimis şi cîteva sugestii. De curînd am primit această propunere care mă onorează", a declarat Marian Preda pentru HotNews.ro. El a adăugat că cel care i-a făcut propunerea este Cristian Diaconescu, şeful cancelariei Prezidenţiale.

Întrebat dacă va rămîne în Mişcarea Populară şi după posibila transformare în partid politic, Marian Preda a spus: "Să aşteptăm pînă atunci. Aceasta este o etapă. Cealaltă va veni mai tîrziu, dacă va veni. Cred mult în ideile de dreapta şi în soluţiile de dreapta".

Reamintim că preşedintele Traian Băsescu a spus în urmă cu o săptămină că "preşedintele Mişcării Populare va fi un om credibil, neangajat politic". Traian Băsescu şi-a asumat sprijinul pentru Mişcarea Populară.

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design