10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportCV Tudor: Nu va fi marea confruntare, ci "marea cotoiala"

CV Tudor: Nu va fi marea confruntare, ci “marea cotoiala”

Candidatul PRM la Presedintie, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, vineri, la mitingul organizat de PRM in fata Palatului Parlamentului in semn de protest fata de faptul ca liderul partidului nu a fost invitat la dezbaterea organizata de IPP, ca acesta nu este marea confruntare, ci "marea cotoiala", transmite Mediafax.

"Este o mascarada, o smecherie, aici ai facut blat cu Crin Antonescu, de-aia nu vreti sa fiu aici", a spus Vadim Tudor, facand referire la actualul sef al statului, Traian Basescu.

El a mai spus ca a sosit "vremea scadentei", a socotelilor" si ca "acum si aici incepe procesul marii tradari nationale". "De ceea ce va e frica nu veti scapa, cu mana asta va bag la pusarie", a adaugat el.

Candidatul PRM i-a mai trasmis sefului statului ca nu-i "merge" cu el.

"Cine dicteaza acest format? Un ONG fraudulos, care mananca bani publici si care e populat de slugile tale, un ONG in care au lucrat Sebastian Lazaroiu si Sever Voinescu Cotoi. Pai asta nu e marea confruntare, ci marea cotoiala", a sustinut Vadim, adaugand ca spune aceasta "ca sa nu ne pierdem umorul".

Sustinatori ai lui Corneliu Vadim Tudor, coordonati de Codrin Stefanescu, s-au adunat pe un trotuar din fata Palatului Parlamentului pentru a protesta fata de faptul ca presedintele PRM, candidat al partidului, nu a fost invitat la dezbaterea organizata de IPP.

Manifestantii poarta pancarte inscriptionate cu "Vadim – Presedinte", "Da pentru democratie".

Presedintele PRM, candidat la Presedintie, Corneliu Vadim Tudor, a solicitat si a primit, vineri, autorizatie pentru organizarea unui miting la Parlament, incepand cu ora 18.00, simultan cu dezbaterea organizata de IPP, la care participa Traian Basescu, Crin Antonescu si Mircea Geoana.

Potrivit autorizatiei date, vineri, de Comisia tehnica a municipalitatii, mitingul PRM este programat intre orele 18.00 si 22.00, pe partea dinspre Parcul Izvor a Palatului Parlamentului.

Dezbaterea dintre cei trei candidati la Presedintie este programata sa inceapa la ora 19.00 si va dura doua ore.

PRM a trimis, vineri, scrisori Avocatului Poporului, BEC, CNA si CNCD, reclamand faptul ca dezbaterea electorala organizata vineri, la ora 19.00, va avea loc doar intre trei din cei 12 candidati la Presedintie.

In cele patru scrisori, remise vineri agentiei MEDIAFAX, PRM arata ca, fara niciun temei legal, staff-urile de campanie ale candidatilor PDL si PNL au decis cine poate participa si cui ii este interzisa prezenta la ultima dezbatere televizata pentru alegerile prezidentiale.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă