9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportCurtea de Apel București a decis rejudecarea bărbatului care l-a înşelat pe...

Curtea de Apel București a decis rejudecarea bărbatului care l-a înşelat pe Tăriceanu, promițându-i o mașină în valoare de 14.500 de euro

UPDATE 18,40: Curtea de Apel București a decis, vineri, să retrimită la Judecătoria Sectorului 6, pentru rejudecare, dosarul în care inculpatul Kocsis Zsolt este acuzat că l-ar fi înșelat pe Călin Popescu Tăriceanu.

La data de 21 martie, Judecătoria Sector 6 a decis condamnarea lui Kocsis Zolt la o pedeapsă de șase luni de închisoare cu executare și l-a obligat la plata de daune materiale către Tăriceanu totalizând 19.623 de euro, din care 14.500 de euro reprezintă suma dată inculpatului si 5.123 de euro dobanda legală aferentă.


Curtea de Apel București ar urma ca vineri să stabiliească pedeapsa bărbatului care l-a înșelat pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, promițându-i acestuia că îi va vinde o mașină, marca Mercedes, pentru care liderul ALDE a plătit suma de 14.500 de euro, potrivit News.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a fost înșelat de un român originar din Târgu Mureș, care a trăit în Germania, unde se ocupa cu vânzarea și cumpărarea de mașini. Acesta l-a convins pe președintele Senatului că-i poate procura un autoturism de lux la un preț foarte bun. Samsarul i-a trimis politicianului și poze cu mașina, doar că acestea înfățișau, de fapt, un autoturism expus în vitrina unui dealer din Germania. 

Tăriceanu s-a lăsat convins și i-a trimis samsarului 14.500 de euro, dar n-a mai văzut nici banii, nici mașina. Confruntat de al doilea om în stat, negustorul a pretins că mașina s-a stricat în drum spre România și că a trebuit trimisă în service. Ancheta a scos la iveală faptul că bărbatul nu cumpărase nicio mașină.  Procesul durează de câțiva ani.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă