7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportCum au comentat "facebuciştii" ÎNTOARCEREA lui Ponta

Cum au comentat “facebuciştii” ÎNTOARCEREA lui Ponta

Întoarcerea neanunţată de miercuri a premierului autosuspendat a suscitat mii de comentarii pe reţele de socializare. Pe Facebook, una dintre reţelele preferată de premier pentru a se exprima atât timp a fost în Turcia, “facebuciştii” nu s-au dat în lături în a-şi exprima impresiile la cald privitoare la revenirea lui Ponta la Palatul Victoria.

Astfel, Aurora Reed a scris că “dacă a avut operație la menisc, nici n-are nevoie de cârje. Eu am avut ambii genunchi operați şi de fiecare dată am plecat din spital în aceeași zi. Recuperarea se poate face foarte bine şi acasă. Ai un set de exerciții pentru care n-ai nevoie de aparate speciale. De cârje nici vorba. Repet, dacă a avut operație keyhole la menisc“, în timp ce userul Nelu Secman a scris că “Samir Abdulah Mohamad Ponta suna mai bine“, făcând referire la noul look al premierlui, cel cu mustaţă şi cioc. Şi tot la barba premierului face referire şi Marian Petrutza care spune că “Doar turbanu-i lipsește! mustăcioară lui pana corbului…cioculetul lui mura câmpului“. 

Adrian Hashu este de părere că premierul “ar trebui să poarte şi o eşarfă Burberry, în mai multe nuanţe de violet. Decât zic şi eu“. Constantin Otiliu î-a răspuns şi a scris “Tendentiosule! Fotografia e dinainte de operaţie“, iar Isabela Liliana Simion se întreabă “Aici este după ce a terminat miuţa din curtea spitalului?“, în timp ce Catalin Durlă susţine că “Ăsta ş-i a lăsat barba să distragă atenţia de la picior“, iar Flori Brk scrie că “parcă e bronzat un pic, l-o fi prins soarele pe fereastra din salonul de spital….“. Userul Oscar Manto şi-a imaginat un dialog între premierul Ponta şi portarul de la uşa Guvernului: ​”Portarul de la guvern: ”Bine ați venit acasă, domnule prim-ministru!
Dottore: ”Bine v-am regăsit! Pfffuu, da’ ce caniculă e-n România! Te topești, nu altceva. Unde găsesc și eu un pic de răcoare?”
Portarul de la guvern: Zice lumea că la DNA
”.

Însă, în afară de comentariile maliţioase, Victor Ponta a avut parte şi de multe aprecieri. Userul Vlăduţ Alexandru i-a scris premierului “Bine ați revenit, ne bucurăm nespus.Trebuie să-l facă și pe Iohannis cineva pământean că i s-a cam urcat șefia la cap, aici nu e moșia dumnealui de la Sibiu, să ne fie cu iertare“, iar Elena Pelin susţine că “niciodată nu să comentat atât de mult pe seamănă sănătății unei persoane, fiecare are dreptul să -și rezolve o problemă de sănătate acolo unde consideră că e cel mai bine în toată lumea. Au făcuto foarte mulți chiar și persoane modeste ajutați într-un fel de alții. Ar trebui să gândim mai mult înainte de a atacă, fiecare dintre noi putem avea o problemă de sănătate“, în timp ce Virginia Popescu îi urează “putere de muncă, sănătate și dacă aveți parte de ele atunci și nouă ne va fi bine!“. 

Ponta a avut parte şi de rugăminţi pe contul său de Facebook. Aurel Maxim îi cere să rezolve “problema abuzurilor din justiţie”: “Fiți binevenit, domnule prim-ministru! Nu uitați că o problemă pe care trebuie să o rezolvați cât timp sunteți la putere, este cea a abuzurilor din justiție. Să se renunțe la infailibilitatea magistraților (că nu sunt ei papi) și să revenim la inamovibilitate. Dacă un cetățean, fie politician, fie nu, poate să intre la pușcărie pentru capriciile unui magistrat, adică pur și simplu, înseamnă că toate realizările dumneavoastră economice sunt ZERO. Ba, mai mult, plătim din bugetul statului procesele pierdute la CEDO. Libertate și echitate, înainte de toate. Vrem eliminarea categoriei CETĂȚENI DEASUPRA LEGII ! Nu există scuze și nu ne întrebați pe noi cum să faceți asta. V-am ales și vă susținem ca să găsiți soluții.

România liberă nu îşi asumă opiniile celor care au comentat pro sau contra întoarcerii premierului din Turcia. Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă