12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportCotidianul.ro: Băsescu ar fi pălmuit un alegător

Cotidianul.ro: Băsescu ar fi pălmuit un alegător

Preşedintele Traian Băsescu ar fi pălmuit un alegător, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce individul l-a zărit în timp ce părăsea restaurantul Cireşica de la Neptun şi i-a strigat să îi fie ruşine.

Avocatul Dan Chitic şi Mihaela Chitic se plimbau pe aleea care trece prin faţa restaurantului Cireşica şi leagă Vila Uniunii Scriitorilor de aleea principală a staţiunii, iar când l-a văzut pe Traian Băsescu, bărbatul i-a strigat – “Ruşine!”, informează Cotidianul.ro.

În replică, Traian Băsescu l-ar fi numit “dobitoc” după care a lăsat uşa maşinii sale deschise şi a venit la acesta şi l-a lovit cu palmă.

Doi bodyguarzi au sărit să-l imobilizeze pe Dan Chitic în timp ce Traian Băsescu a urcat în maşină şi a plecat însoţit de SPP-işti într-un BMW argintiu.

Cristina Chitic, soţia lui Dan Chitic, susţine că nu a reţinut decât numărul Loganului aflat la locul incidentului: B 59 CZL.

Familia Chitic susţine că de faţă erau doar SPP-işti şi patronul restaurantului Cireşica, ieşit să-l însoţească pe Traian Băsescu la maşină. Mai apoi, de incident ar fi aflat şi administratorul de la restaurant, Vasile, împreună cu un ospătar pe nume Marius.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă