14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportConsulul general al României de la Montreal, cântărețul Victor Socaciu, a fost...

Consulul general al României de la Montreal, cântărețul Victor Socaciu, a fost rechemat în țară, la cerere

Consulul general al României de la Monstreal, cântărețul Victor Socaciu, a fost rechemat la cerere, de la post, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, remis redacției.

Victor Socaciu a solicitat, în 16 ianuarie, încheierea misiunii sale în calitate de șef al Consulatului General al României la Montreal, începând cu data de 1 martie 2017.

Socaciu își va încheia misiunea în termen de cel mult 90 de zile de la intrarea în vigoare a Hotărârii de Guvern.

Victor Socaciu a are o carieră cunoscută în muzică, de-a lungul timpului reușind să lanseze numeroase cd-uri și LP-uri. 

În 1989, el s-a înregistrat ca membru în Comisia pentru Probleme Revoluționarilor din Decembrie a Parlamentului României. În 2008 și-a început un mandat de deputat în Parlamentul României, iar în 2014, el a devenit Consului General al României la Montreal.

În 2012, Socaciu a avut un divorț cu scântei, după ce s-a despărțit de Marina Almășan.

Atunci, Marina Almășan susținea că Victor Socaciu este singurul vinovat pentru eșecul căsniciei lor.

Dar motivul divorţului ar fi fost acela că Marina Almăşan ar fi avut o altă relaţie, cu un om de afaceri.

Marina Almăşan a declarat pentru Mediafax că singurul vinovat pentru eşecul căsniciei lor este Victor Socaciu.

"Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre – eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani (n.r. 15 ani, acum, în 2017). Probabil din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită şi declanşează acum mascat, prin alţii, această vendetă mediatică, plină de venin şi minciuni. Nu doresc deocamdată să comentez fotografiile apărute în presă – care în realitate au un cu totul alt context -, pe care Victor îl cunoaşte foarte bine. Din respect pentru cei 16 ani petrecuţi alături de el, precum şi din dragoste pentru fiul nostru, mă voi abţine – cel puţin deocamdată – să dezvălui adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărţirii noastre. Chiar şi în aceste condiţii, îi doresc lui Victor să fie fericit şi, mai ales, sănătos", a declarat pentru Mediafax Marina Almăşan, prezentator şi producător în TVR.

Marina Almăşan şi Victor Socaciu au fost căsătoriţi 13 ani şi au împreună un băiat minor, Victor, care în urma divorţului locuieşte cu mama lui.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă