4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Circ în plenul Parlamentului. Deputatul Nicolae Bacalbașa, limbaj vulgar la adresa...

VIDEO. Circ în plenul Parlamentului. Deputatul Nicolae Bacalbașa, limbaj vulgar la adresa Ralucăi Turcan: ”Dă cu ”labele”, vezi, domnişoară, că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să …votezi”. Politicianul l-a jignit și pe Bichineț: ”Violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul”

Dezbaterea privind înființarea comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 a declanșat un scandal imens în plenul Parlamentului, între deputații Nicolae Bacalbașa și Corneliu Bichineț. Cei doi au susținut, marți, discursuri în care au folosit gesturi şi cuvinte obscene și jigniri triviale, potrivit Mediafax.

Bacalbaşa a fost cel care a dat tonul jignirilor, el luând cuvântul după Corneliu Bichineţ. „Colegul meu de la Vaslui – tot Vasluiul: violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul!”, şi-a început discursul Bacalbaşa.

El a continuat cu jigniri directe la adresa preşedintelui interimar al PNL, Raluca Turcan, căreia i-a greşit numele. „Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân”, a spus Bacalbaşa.

Preşedintele de şedinţă, social-democratul Gabriel Vlase, i-a solicitat lui Bacalbaşa să încheie discursul şi i-a cerut repetat să plece la locul său, în sală.

„Dă cu <labele>, vezi că faci fractură, vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să …votezi”, a spus Bacalbaşa, de la tribuna Parlamentului, făcând totodată un gest obscen cu mâna dreaptă ridicată în sus şi pendulând antebraţul. În acest moment, preşedintele de şedinţă i-a închis microfonul lui Bacalbaşa.

Corneliu Bichineţ a solicitat un drept la replică, pe care l-a utilizat pentru a folosi, la rândul său, cuvinte triviale şi a-l jigni pe antevorbitorul său, însă Bacalbașa nu l-a menajat.

„Aţi trecut de multe ori, stimate domnule scriitor, prin judeţul Vaslui şi nu v-a stricat nimeni rozeta”, i s-a adresat acesta lui Bacalbaşa.

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă