Ce spune Liviu Dragnea despre locul în care a fost în vacanță de Paște: Cei care sunt plătiți să mă urmărească trebuie să muncească pentru acei bani

de Gabriel Mihai , 20 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 13:01, 20 aprilie 2017
Foto: Adevărul

Întrebat despre locul în care și-a petrecut vacanța de Paște, liderul PSD Liviu Dragnea a spus jurnaliștilor că a fost la pescuit, dar nu a vrut să le spună și locul în care a fost. Cu toate astea, atunci când a fost întrebat despre pozele apărute în mass-media și despre care se spune că ar fi făcute într-un avion care a zburat de la Doha, Liviu Dragnea a spus că a făcut multe poze pe aeroportul din Doha, cu români, și că o să posteze câteva pe Facebook.

"Am fost la pescuit. Dar nu o să vă spun unde. Cei care sunt plătiți să mă urmărească, trebuie să muncească pentru acei bani", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat despre pozele care au apărut în mass-media cu el în avion, Liviu Dragnea a glumit cu jurnaliștii și le-a spus că “nu am pescuit acolo”.

"Pescuitul în ocean e diferit. E o captură mare. Probabil că astăzi sau mâine o să pun niște imagini pe Facebook. Am făcut foarte multe poze pe aeroport, în Doha, pentru că au venit români la mine să facem poze. Nu am știut că e o infracțiune.", a mai spus liderul PSD.

Loading...

Comentarii

 • Nu e mare scofala!

  21 aprilie 2017 10:51

  E clar ca ai fost sa mai pui niste bani la adapost! Nu e nevoie de servicii secrete, ca sa iti dai seama ca asta a fost!

  raspunde comentariului
 • Vrednic este

  20 aprilie 2017 14:10

  Nu oricare crestin isi permite dezmatul invierii in Katar.

  raspunde comentariului
 • Cruela

  20 aprilie 2017 13:39

  Esti o proasta cuciana Mirela daca gandesti asa.Pupa-i in f..d pe hoti in continuare ca sa-ti mearga si mai prost.

  raspunde comentariului
 • Mirela

  20 aprilie 2017 13:30

  Și nu vi se pare normal asa ca doar structurile de forță ale statului primesc destule fonduri, bănuiesc, pentru urmărirea lui Dragnea . .Ce vreți, banii aia sa-i smenuiască cineva , sa mai auzim de corupție. .Eu sa fiu în locul lui Dragnea m -as plimba aiurea, doar sa le dau de treaba ăstora care au misiunea sa-l urmărească. .Voi vedeți cum Iohanis se plimba și iar plimba și iar plimba și iar plimba și iar se plimba și iar se plimba și iar se plimba, de când a fost ales, chipurile , președinte și nimeni nu se tine de dansul , , De ce ?, nu a primit fonduri pentru asa ceva

  raspunde comentariului
  • Nu e treaba ta!

   21 aprilie 2017 10:58

   In primul rand, ca presedinte, Iohannis trebuie sa raspunda invitatiilor altor presedinti. Inchipuieste-ti ca il invita si simpatizeaza multi! Trebuie apoi sa participe la intalniri in cadrul organismelor UE. Si apoi, in calitate de cetatean, are dreptul sa isi petreaca vacanta unde doreste! Este o obraznicie crasa sa te exprimi in bascalie la adresa presedintelui, asa cum o faci de fiecare data! In ceea ce priveste adoratia ta pentru penalul cu mustata, nu ti-o impartasim. Suntem convinsi ca s-a dus sa mai puna la adapost ceva parale!

   raspunde comentariului
  • Nu e mare scofala!

   21 aprilie 2017 10:53

   E clar ca ai fost sa mai pui niste bani la adapost! Nu e nevoie de servicii secrete, ca sa iti dai seama ca asta a fost!

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design