21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCarmen Dan: Eu nu mi-am retras demisia. Îndârjirea lui Grindeanu ne-a pus...

Carmen Dan: Eu nu mi-am retras demisia. Îndârjirea lui Grindeanu ne-a pus într-o situație inedită

Carmen Dan a precizat, joi, la sediul Ministerului de Interne, că nu și-a depus cererea de retragere a demisiei, la Secretaritul General al Guvernului.

„Eu sunt la minister. Eu nu mi-am retras demisia. Analizez. Ne-a pus îndârjirea dl. Grindeanu într-o situație atât de inedită… Analizăm. Cautăm o soluție juridică”, a spus Carmen Dan, la Digi24.

15 miniștri demisionari din Guvernul Grindeanu și-au retras demisiile, anunță agenția Mediafax. Printre aceștia, Lia Olguța Vasilescu, Sevil Shhaideh, Tudorel Toader.


Citiți continuarea aici:  Mai mulți miniștri din fostul Cabinet Grindeanu, între care Carmen Dan, Sevil Shhaideh și Lia Olguța Vasilescu, și-ar fi retras demisiile

Mai mulți miniștri din fostul Cabinet Grindeanu, între care Carmen Dan, Sevil Shhaideh și Lia Olguța Vasilescu, și-ar fi retras demisiile, după ce premierul Sorin Grindeanu a fost demis prin moțiunea de cenzură votată, miercuri, de 241 de parlamentari.


La finalul săptămânii trecute, 25 dintre cei 26 de miniștri din Cabinetul Grindeanu și-au anunțat demisiile, după ce Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu. În weekend, premierul Sorin Grindeanu a semnat demisiile lui Carmen Dan și Sevil Shhaideh.



Miercuri, 241 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Șeful PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe Sorin Grindeanu că nu a reușit să pună în aplicare măsurile din programul de guvernare. 

 
Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă