15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportBNR plătește peste un milion de euro pentru modificări în clădirea din...

BNR plătește peste un milion de euro pentru modificări în clădirea din strada Doamnei regiei RASIROM, subordonată SRI

Banca Națională a României va plăti peste un milion de lei pentru extinderea sistemului de control la intrarea în sediu central, din Strada Doamnei, contractul fiind asigurat de Regia Autonomă RASIROM, aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, potrivit News.ro.

Contractul în cauză a fost atribuit prin negociere fără anunț de participare, iar valoarea lui exactă este de 913.143 de lei, fără TVA, astfel că suma finală ajunge la aproape 1,09 milioane de lei, potrivit site-ului de achiziţii publice e-licitaţie.ro.

Înfiinţată în anul 1995, RASIROM a început un an mai târziu realizarea sistemelor de securitate pentru toate sucursalele BNR din ţară.

În anul 1999, a demarat sistemul de securitate integrat pentru clădirea sediului central al Băncii Naţionale, situată pe strada Doamnei, nr. 8, din Bucureşti, a cărui implementare a fost finalizată în anul 2000.

RASIROM s-a mai ocupat, printre altele, de securitatea Palatului Parlamentului, a Palatului Cotroceni, precum şi de cea a Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Regia SRI se aşteaptă în acest an la un profit de peste 1,7 milioane de lei, în creştere cu 58% faţă de anul trecut. Totodată, şi-a planificat venituri din exploatare de 35,37 milioane de lei, cu 28% mai mari, acelaşi avans fiind estimat şi pentru cheltuieli, care ar urma să ajungă la 33,63 milioane de lei.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă