8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAntonescu, unei ziariste: Nu mai puneţi în gura a jumătate de naţiune...

Antonescu, unei ziariste: Nu mai puneţi în gura a jumătate de naţiune ce colportează Băsescu

Liderul PNL Crin Antonescu a afirmat, sâmbătă, adresându-i-se unei jurnaliste a televiziunii naţionale, “să nu mai pună în gura a jumătate de naţiune ceea ce colportează Traian Băsescu”, informează NewsIn.

Întrebat de reporterul TVR dacă apreciază că distanţarea lui Dinu Patriciu de Uniunea Social Liberală ar putea fi în beneficiul Uniunii, având în vedere că “a fost catalogat ca unul din moguli”, Antonescu a răspuns: “A fost interpretat de către cine?” “De presă”, a replicat jurnalista. “De către cine din presă?”, a insistat liberalul. “De adversarii dvs politici”, a completat ziarista.

“De către cine din adversarii noştri politici? Adică cine, mai exact? Haideţi, că nu e greu! Tra-ian Bă-ses-cu. Cum vă învăţa Elena Udrea să scandaţi. Nu mai puneţi, aşa, în gura a jumătate de naţiune, ce colportează Traian Băsescu”, a afirmat Antonescu.

El a adăugat că USL nu s-a constituit “ca să-i placă lui Traian Băsescu sau să nu-i placă”. “Nu s-a făcut ca să-i placă sau nu lui Dinu Patricu. S-a făcut ca să răspundă aşteptării a milioane de români. Dacă Dinu Patriciu nu aştepta aşa ceva, nu e bucuros. Dacă aştepta aşa ceva, e printre acele milioane de români”, a mai spus liderul PNL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă