13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportIohannis a pierdut peste 12.000 de "like”-uri, în nici 24 de ore...

Iohannis a pierdut peste 12.000 de “like”-uri, în nici 24 de ore de la declarațiile despre Antene. Cum îl ajută Mircea Badea

UPDATE 20.10: Numărul de like-uri al paginii de Facebook a şefului statului continuă să scadă. În cursul serii de joi, Klaus Iohannis avea 1.709.648 de like-uri, cu aproape 25.000 de mii mai puţin decât la orele prânzului.

UPDATE 14.45: Realizatorul Mircea Badea își îndeamnă, joi, fanii, să dea like paginii președintelui Klaus Iohannis, după ce peste 10.000 de persoane au dat unfollow paginii oficiale a președintelui, ca urmare a declarațiilor făcute, miercuri, cu privire la evacuarea Antenelor.

 

UPDATE 14.10: Peste 12.000 de persoane au dat unfollow paginii de Facebook lui Klaus Iohannis, la nici 24 de ore de la declarațiile făcute, miercuri, cu privire la evacuarea sediilor Antenelor.

————–

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat, dur, pe pagina sa de Facebook, după ce, miercuri, a afirmat  că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este “heirupsită” și “nepotrivită”. Astfel, un număr mare de persoane a decis să dea unfollow paginii de Facebook a președintelui, în timp ce alte persoane i-au lăsat comentarii dure.

Dacă miercuri seara pagina oficială a președintelui avea 1.732.646 de aprecieri, joi dimineața a ajuns la 1.727.697. Astfel, în nici 24 de ore, președintele a pierdut deja aproape 5.000 de aprecieri.

Totodată, la adresa președintelui Iohannis au fost aduse critici dure, printre care și de la românii din diaspora.

Citește și: UPDATE: Cioloș, în Parlament: Suspendarea licenței de emisie a unui post de televiziune ține doar de CNA

„Am stat la coadă la Londra 8 ore ca să vă votez. După declaraţia dvs. de astăzi despre Antena 3, aş mai sta la coadă 8 ore ca să NU vă mai votez”, a scris un utilizator Facebook.

„Eu și mulți ca mine sunt unul ce a votat ptr Klaus Iohannis președinte însă după declarația de azi privind televiziunile ce au aruncat cu noroi în dv mă simt un fraier..Păi cum vine asta domnule Iohannis..Respectarea legii a ajuns să devină un abuz?”, a scris un alt internaut.

Miercuri, Klaus Iohannis a declarat despre acțiunea ANAF la sediul Antenelor că s-a ajuns „într-o situație neplăcută și inutilă”.

„În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă”, a mai spus șeful statului.

Citește și: Scandal în Senat: Cristiana Anghel, dată afară din plen

 

Imobilele în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, care pune în executare sentinţa penală din 2013, rămasă definitivă. 

În august 2014 Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare, şi pe Corneliu Popa, fost director al Agenţiei Domeniilor Statului, la opt ani de închisoare.

 

 

 

Cele mai citite

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă