#Colectiv Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu: Ministerul a refuzat donațiile de medicamente pentru răniți

de Iulia Iancu , 30 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 09:56, 30 octombrie 2017
#Colectiv Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu: Ministerul a refuzat donațiile de medicamente pentru răniți

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, dezvăluie, pe pagina sa de Facebook, cum Ministerul Sănătății, condus în acea perioadă de Nicolae Bănicioiu, a refuzat, la două zile după incendiul din Colectiv, ajutorul oferit de mai multe companii farmaceutice. Fostul ministru a primit mai multe mesaje de la angajații firmelor, în care toți au subliniat același lucru: "Am fost refuzați, ni s-a spus să nu tulburăm apele cu donțiile noastre".

“Duminica, a doua zi dupa Colectiv, toate companiile farma din ARPIM s-au strans si au pus la cale un plan de ajutorare a spitalelor care tratau pacientii din Colectiv. Compania la care lucram a vrut sa doneze ... si ..., care lipseau cu desavarsire din spitale si pentru care se urla pe toate canalele de comunicare. Am fost refuzati.

Nu se fac donatii. Si sa stam linistiti, sa nu tulburam apele. Si nu, asta nu e o declaratie oficiala din partea companiei, sunt eu, persoana fizica, din intamplare cunoscator al situatiei. Plangeau colegii mei de jale si de neputinta. Sa te duci la ANM si la minister si sa ti se zica du-te acasa, nu tulbura apele cu donatiile tale. Si n-am fost singura companie refuzata”, a fost unul dintre mesajele primite de Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătății a mai adăugat că a "primit mai multe mesaje care confirmă același adevăr".

"Buna Vlad! Apreciez ceea ce ai facut si faci in continuare!Din anumite motive nu pot sa spun public ceea ce urmeaza.Iti pot confirma ca firmele de medicamente au fost refuzate in momentul in care au dorit sa faca donatii spitalelor care tratau victimele din Colectiv.

Vorbesc de 2 companii farmaceutice mari care detin oin portofoliu produse speciale pentru tratamentul arsurilor.Pe de alta parte ranitii din colectiv care nu avea rani fff grave si nu au necesitat internare mai mult de 3 saptamani erau nevoiti sa isi procure singuri o parte din produsele de ingrijire atat de necesare.S-a dorit mascarea/reducerea dimensiunii incidentului.

Lucrurile erau mult mai grave decat se lasa sa se vada.Conducerea spitalului refuza donatiile desi farmacia spitalului spunea ca are nevoie.Nu se putea trece peste cuvantul conducerii.Este frustrant ca au ajuns sa moara multi oameni din pricina orgoliului persoanelor cu putere de decizie! Sper sa se rezolve candva aceasta situatie". 

 

 

Loading...

Comentarii

 • jean

  30 octombrie 2017 10:11

  stiu politicienii nostri de ***** sa-l faca bici si sa pocneasca

  raspunde comentariului
 • Anti ciuma rosie

  30 octombrie 2017 10:02

  La puscarie, bahhh! Harafatu, Pontacu, Banicioiu, incolonati si bagati in beci!!! Insa tot ei sunt la butoaneeee

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design