Şefa MAI, Carmen Dan, respinge afirmaţiile potrivit cărora ar fi preferata lui Liviu Dragnea: Ne situăm într-un plan al ridicolului. Ce pregăteşte şeful PSD criticilor săi

de Iulia Iancu , 13 august 2017 - stire actualizata la ora 08:17, 14 august 2017
Şefa MAI, Carmen Dan, respinge afirmaţiile potrivit cărora ar fi preferata lui Liviu Dragnea: Ne situăm într-un plan al ridicolului. Ce pregăteşte şeful PSD criticilor săi

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a negat, la postul de televiziune Antena 3, că ar fi preferata preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Şefa MAI a mai adăugat că "acesta a mai susţinut şi alţi miniştri", avertizând că şeful social-democraţilor nu va mai trece cu vederea criticile care i se aduc în spaţiul public.

"Este adevărat, am putea accepta ideea că m-a propus pentru că mă cunoaşte, şi, eu ştiu, pentru că sunt din Teleorman, dar domnul Dragnea a susţinut şi alţi miniştri, pe doamna Shhaideh, de exemplu, care a demonstrat ce poate din punct de vedere profesional", a spus Carmen Dan, adăugând "mi se pare că ne situăm într-un planul ridicolului. Eu îl respect pe domnul Dragnea. Este un om puternic în politică şi în afara politicii".

Cât priveşte atacurile la care ar fi supus Dragnea, Carmen Dan a spus că nu ar aprecia că este în "situaţie critică".

"Este evident că este o ţintă, dar domnul Dragnea a declarat că nu va mai fi înţelegător, că va uza orice mijloc că să se apere. În niciun caz nu aş aprecia că este într-o situaţie critică, a luat decizii tranşant, sunt convinsă că şi-a asumat această responsabilitate, şi-a făcut o analiză proprie şi ştie ce are de făcut.

Este important că cei din PSD să îl susţină şi să spună foarte clar din acest moment sau referitor la momente anterioare care sunt adevărurile nespuse. În planul comunicării poate am avut o deficienţe. Noi am discutat în cadrul coaliţiei şi în cadrul partidului multe situaţii, în fiecare săptămâna, pe programul de guvernare, am ales să recuperăm toate pierderile din prima perioadă şi cred că am şi reuşit, asumându-ne cu toţii responsabilitatea, dar nu este normal doar să ne apărăm, trebuie să spunem clar care sunt adevărurile", a spus ministrul de Interne.

Dan a mai spus că "Dragnea a anunţat că nu va mai avea o atitudine pasivă, a încasat tot ce s-a pus în dezbatere în spaţiul public, asumate sau inventate. Sunt convinsă că ştie foarte bine ce are de făcut".

Loading...

Comentarii

 • Lorica

  17 august 2017 11:02

  De mai multe ori in aceasta noapte l-au facut sa tipe de durere.Pina ce acea "arma neconventionala"nu va fi confiscata, de catre subordonatii dumneavoastra,nu va fi pace,Doamna Ministru.Trebuie sa va impuneti.Nici sanatate nu poate fi .

  raspunde comentariului
 • ROMANIA TREZESTE-TE

  14 august 2017 8:34

  LICHELELE SI DERBEDEII POTJOCORESC O NATIE DE SUTE SI MII DE ANI.Tiberiu Bica Postelnicu, nepotul fostului ministru de interne Tudor Postelnicu, decedat sâmbătă este unul din miliardarii României. El este cunoscut printre altele pentru tranzacia din 2005 prin care a vândut peste 10 din aciunile societăii de asigurare Asirom fondului american de investiii QVT Fund. Suma încasată atunci de acesta pentru pachetul vândut a fost de aproximativ 9,5 milioane de euro. El a deinut, prin intermediul firmei Total Distribution Group SRL, activitatea de distribuie a igărilor produse de Societatea Naională a Tutunului Românesc, iar în prezent are afaceri în distribuia de băuturi alcoolice i în domeniul auto. Omul de afaceri are aciuni în grupul de firme IATSA, societate desprinsă din Dacia Piteti. Omul de afaceri este partener de afaceri i cu fostul ministru al economiei, Adriean Videanu, se scria anii trecui în surse media. Tiberiu Bica Postelnicu are o avere estimată la peste 50 de milioane de dolari si este asociat in nu mai putin de 35 de companii din Romania. Are opt procente din actiuniile Romanian International Bank. A fost asociat cu magnatul Ioan Niculae, la Asirom, dar si-a vandut cota de zece la suta. Impreuna au detinut, prin Total Distribution Group SRL si activitatea de distributie a tigarilor produse de Societatea Nationala a Tutunului Romanesc. Mai e si distribuitor de bauturi alcoolice si, de asemenea, actionar in IATSA, firma desprinsa din Dacia Pitesti.

  raspunde comentariului
 • Unu

  14 august 2017 7:37

  Si eu stiu ce are de facut - se va duce la puscarie in scurt timp

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design