Şefa MAI, Carmen Dan, respinge afirmaţiile potrivit cărora ar fi preferata lui Liviu Dragnea: Ne situăm într-un plan al ridicolului. Ce pregăteşte şeful PSD criticilor săi

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a negat, la postul de televiziune Antena 3, că ar fi preferata preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2017 - 08:17

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a negat, la postul de televiziune Antena 3, că ar fi preferata preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Şefa MAI a mai adăugat că "acesta a mai susţinut şi alţi miniştri", avertizând că şeful social-democraţilor nu va mai trece cu vederea criticile care i se aduc în spaţiul public.

"Este adevărat, am putea accepta ideea că m-a propus pentru că mă cunoaşte, şi, eu ştiu, pentru că sunt din Teleorman, dar domnul Dragnea a susţinut şi alţi miniştri, pe doamna Shhaideh, de exemplu, care a demonstrat ce poate din punct de vedere profesional", a spus Carmen Dan, adăugând "mi se pare că ne situăm într-un planul ridicolului. Eu îl respect pe domnul Dragnea. Este un om puternic în politică şi în afara politicii".

Cât priveşte atacurile la care ar fi supus Dragnea, Carmen Dan a spus că nu ar aprecia că este în "situaţie critică".

"Este evident că este o ţintă, dar domnul Dragnea a declarat că nu va mai fi înţelegător, că va uza orice mijloc că să se apere. În niciun caz nu aş aprecia că este într-o situaţie critică, a luat decizii tranşant, sunt convinsă că şi-a asumat această responsabilitate, şi-a făcut o analiză proprie şi ştie ce are de făcut.

Este important că cei din PSD să îl susţină şi să spună foarte clar din acest moment sau referitor la momente anterioare care sunt adevărurile nespuse. În planul comunicării poate am avut o deficienţe. Noi am discutat în cadrul coaliţiei şi în cadrul partidului multe situaţii, în fiecare săptămâna, pe programul de guvernare, am ales să recuperăm toate pierderile din prima perioadă şi cred că am şi reuşit, asumându-ne cu toţii responsabilitatea, dar nu este normal doar să ne apărăm, trebuie să spunem clar care sunt adevărurile", a spus ministrul de Interne.

Dan a mai spus că "Dragnea a anunţat că nu va mai avea o atitudine pasivă, a încasat tot ce s-a pus în dezbatere în spaţiul public, asumate sau inventate. Sunt convinsă că ştie foarte bine ce are de făcut".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...