9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăDragnea spune că doi oameni din Guvern au fost informați că îi...

Dragnea spune că doi oameni din Guvern au fost informați că îi pot lua locul în fruntea PSD

”În PSD în permanenţă, din martie cred, a început să li se spună unor colegi – vedeţi că pe Dragnea îl vom aresta, o să-l băgăm la puşcărie, va dispărea, trebuie să vă pregătiţi, tu eşti bun. Altuia îi spunea: tu eşti bun să fii preşedinte şi asta s-a întâmplat în permanenţă. Probabil că i s-a spus şi lui Sorin (Grindeanu – n.r.) chestia asta, nu mi-a spus, trebuie să spună – da sau nu. Dar li s-a spus şi altor colegi, li s-a spus şi în noua guvernare, adică în Guvernul pe care îl conduce Mihai Tudose, unor colegi, unor membri din acest Guvern (…) Cel puţin doi membri din guvern mi-au spus explicit şi eu îi consider pe amândoi bărbaţi şi să îşi asume, să spună public şi cine şi când. Eu îi aştept cu foarte mare prietenie şi cu foarte mare încredere, le-am spus să înţeleagă că sunt membri în Guvernul României şi că astea sunt acţiuni care vin dintr-o zonă ocultă a statului. Eu îi aştept după anul nou (să spună cine le-a zis aceste lucruri – n.r.), dacă ei nu o să spună o să spun eu cu subiect şi predicat, dar nu vreau să-i pun într-o situaţie în care să zică da sau nu, să mormăie, eu cred că vor avea această bărbăţie să facă lucrul ăsta. În primul rând e bine pentru ei”, a menţionat Liviu Dragnea.

Surse din conducerea PSD, citate de site-ul www.stiripesurse.ro, au indicat cine ar fi cei doi miniștri nominalizați de Liviu Dragnea.

”Ca să primești o astfel de ofertă trebuie să ai un anumit statut, să te accepte și oamenii din teritoriu”, ne-au precizat surse din PSD, cum se face o astfel de analiză în partid.

Conform www.stiripesurse.ro, primul pe listă ar fi Paul Stănescu, actual ministru al Dezvoltării și președinte al PSD Olt. Stănescu este unul dintre cei mai importanți oameni din teritoriu, procentele obținute în alegeri fiind cu adevărat impresionante.

Al doilea pe listă ar fi Mihai Fifor, actualul ministru al Apărării.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Tehnologia europeană din spatele mașinilor zburătoare a fost vândută în China

Tehnologia din spatele mașinilor zburătoare, dezvoltată inițial și testată cu succes în Europa, a fost cumpărată de o firmă chineză, notează BBC. Propulsat de un...

O delegație condusă de ministrul Economiei, Ștefan-Radu Oprea, a vizitat sediul Hanwha Aerospace din Coreea de Sud

Oficialii români se află în Coreea de Sud, unde discută detaliile unei eventuale cooperări cu industria de apărare a națiunii asiatice, potrivit defenseromania.ro. Parteneriatul strategic...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...
Ultima oră
Pe aceeași temă