13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăCiolacu îndeamnă toţi social-democraţii să pună umărul la reuşita candidatului PSD

Ciolacu îndeamnă toţi social-democraţii să pună umărul la reuşita candidatului PSD

”Nu e timp de orgolii, nu e timp de analize, răfuieli şi resentimente”, susţine Ciolacu, îndemnându-şi colegii de partid să strângă rândurile.

”Duminică, 10 noiembrie, voi merge la prima oră în secţia de votare şi voi vota Viorica Dăncilă! Cu toată convingerea! Voi merge şi voi vota pentru că ştiu că PSD are nevoie de mine, aşa cum are nevoie de tine şi de toţi cei care cred în politica pentru oameni!

Nu e timp de orgolii, nu e timp de analize, răfuieli şi resentimente. E vorba de PSD! Şi toţi cei care credem în principiile şi valorile social-democrate trebuie să punem umărul. Să mergem la vot şi să vorbim cu fiecare membru al familiei să facă la fel, cu prietenii şi cunoscuţii.

Să aducem cât mai mulţi aproape de PSD şi de Viorica Dăncilă. Fiecare vot e important şi fiecare ştampilă pusă pe candidatul nostru ne va aduce mai aproape de victorie.

Ştiu că mereu am câştigat împreună. Ca o echipă adevărată şi unită. Aşa trebuie să fie PSD şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale!”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu, informează News.ro.

Acesta le-a transmis colegilor de partid că trebuie să strângă rândurile.

”Trebuie să strângem rândurile. Să nu ne lăsăm intimidaţi. Şi să luptăm pentru a respinge un preşedinte şi o guvernare de dreapta care vor aduce austeritate în România!

PSD este cel mai puternic partid şi Viorica Dăncilă este singurul candidat care îl poate trimite acasă din concediu pe Klaus Iohannis. De aceea trebuie să nu vă irosiţi voturile pe tot felul de pseudocandidaţi care nu au niciun fel de şansă.

Este o vorbă care spune că viitorul ţi-l faci cu mâna ta. Eu cred că viitorul nu este doar cum ţi-l faci sau îl vrei tu. Viitorul ţine de ceea ce facem cu toţii şi cum participăm toţi la construirea lui”, a mai scris Ciolacu.

Acesta cere tuturor organizaţiilor PSD să se mobilizeze şi să aibă încredere în Viorica Dăncilă, pentru că astfel au încredere în PSD!

”Un vot pentru Viorica Dăncilă înseamnă o şansă în plus pentru a câştiga viitoarele alegeri locale şi parlamentare. Trebuie să votăm pentru a apăra toate lucrurile bune pe care le-am făcut pentru România şi pentru a putea să construim în continuare! Succesul fiecăruia dintre noi depinde de succesul echipei şi succesul echipei depinde de fiecare dintre noi!”, a mai scris Ciolacu.

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...
Ultima oră
Pe aceeași temă