9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăCătălin Tolontan vorbeşte despre "hate speech cu sprijin de la Cotroceni"

Cătălin Tolontan vorbeşte despre “hate speech cu sprijin de la Cotroceni”

“Vouă, celor din Corupția Ucide, Platforma România 100 a lui Cioloș & Voiculescu, Funky Citizens și celelalte mișcări și ONG-uri, chiar vă place ce se întâmplă?” – întreabă retoric Cătălin Tolontan, într-un articol publicat de România Curată.

“A ajuns România o țară în care să-ți fie frică să pui o întrebare unui oficial dacă el crede că e ”de partea binelui”?!”, continuă jurnalistul, care conduce Gazeta Sporturilor.

Tolo se referă la două conferinţe de presă – cea a Laurei Codruţa Kovesi, şefa DNA, şi cea a preşedintelui Klaus Iohannis. Despre aceasta spune că “a fost de nesuportat”.

De ce? Pentru că “Klaus Iohannis n-a răspuns la întrebări și s-a enervat când jurnaliștii au vrut să-i mai adreseze câte o întrebare”.

Iohannis “a făcut, către angajata Cotroceniului, un gest care a trădat iritare și dispreț pentru ziariști”, iar aceasta “intrase în fibrilație că-i ceruse șeful statului să debaraseze microfonul de ziaristă!”.

Ziarista la care se referă Tolontan este Sorina Matei de la B1 TV. Astfel, responsabila cu protocolul de la Cotroceni ar fi fost rugată de şeful statului, practic, “să debaraseze masa de sticlele goale, acesta e expresia ce descrie scena. Totul sub pretextul că alții doreau să pună întrebări și Sorina Matei își epuizase rația”.

“Solidari, nu pentru ei, ci pentru public, reporterii au pus fix aceeași întrebare!”, aminteşte Tolontan.

Citeşte tot articolul lui Cătălin Tolontan pe România Curată

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă