14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăAntoneta Ioniţă (PNL): ,,Stânga de caviar nu pleacă de la guvernare''

Antoneta Ioniţă (PNL): ,,Stânga de caviar nu pleacă de la guvernare”

Ioniță susține că modul în care premierul Viorica Dăncilă se comportă în ultima vreme ne arată clar faptul că PSD are ca obiectiv satisfacerea clientelei de caviar a partidului.

,,Pentru Viorica Dăncilă este mai important să supravieţuiască pe scaunul de premier şi să împartă, fără nici un fel de criterii de performanţă, funcţii înalte în stat şi bine plătite pentru cei care îi ţin spatele.

Îi cer Vioricăi Dăncilă să nu mai tranzacţioneze pentru propria-i supravieţuire politică funcţiile de miniştri. Premierul este obligat de Legea Fundamentală să vină în Parlament pentru a vedea dacă actualul Guvern mai are susţinere parlamentară. Viorica Dăncilă nu are alte soluţii! Nici un prim-ministru al unei ţări membre a Uniunii Europene nu şi-a permis să eludeze Constituţia aşa cum o face Viorica Dăncilă”, se arată într-un comunicat de presă remis Agerpres. 

Totodată, deputatul liberal a subliniat că i-a atras atenția premierului Viorica Dăncilă privind  semnalele îngrijorătoare venite din pieţele financiare internaţionale şi europene. 

,,România trebuie să se pregătească pentru a preîntâmpina o criză economică majoră! Vă solicit să reveniţi în cadrul constituţional pentru a putea trece repede prin această criză politică şi pentru a putea fi învestit un nou Guvern capabil să gestioneze cu responsabilitate economia românească!”, a transmis Antoaneta Ioniță. 

 

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă