4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăOp & EdOpiniiStatul Paralel și pierderea suveranității naționale

Statul Paralel și pierderea suveranității naționale

Nu discutăm acum despre asta, deși Buffon spunea că „stilul este omul însuşi“. Însă, ce s-a întâmplat în ograda lui este incalificabil, ține de modul în care se rezolvă problemele în lumea interlopă.

Șefa DNA, Codruța Kövesi, care pare că era direct implicată în fabricarea probelor pentru dosa­rele de poliție politică, dorind să prevadă – după relatarea procurorului Mihaela Iorga Moraru – numirea unui ministru prin instrumenta­lizarea unui dosar împotriva unui posibil prim-ministru, este cumva deasupra bănu­ielilor? Faptul că se lucra la dosarul unui prezumtiv prim-mi­nistru, doar ca să dinamiteze posibila numire a doamnei Gîrbovan, preșe­dinta UNJR, în postul de ministru al Justiției, arată un modus operandi criminal al polului DNA din Statul Paralel.

Oare știm exact ce s-a întâmplat în DNA-urile din alte județe și nu a ieșit la suprafață? Se sparie gândul! – vorba cronicarului.

Am vorbit cu procurori DNA cărora le era rușine de ce se întâmplă în instituție, de faptul că oprobriul îi maculează pe toți, inclusiv pe profesioniștii care își fac treaba cu frică de Dumnezeu și legea în mână, conștienți de impactul anchetelor lor asupra destinului unor oameni.

Însă „demiurgii“ din DNA au transformat țara într-o speluncă mizeră, împreună cu Ghiță și alți aventurieri convertiți în oameni de afaceri, care făceau averi devenind, ca și fostul soț al Elenei Udrea, Cocoș, pușculițe pentru oameni din servicii, care-i și protejau. Sebastian Ghiță a și recunoscut că a fost pus de șefa DNA, dna Kövesi, să fabrice un dosar împotriva lui Vîntu (SOV era dușmanul președintelui Băsescu la acea vreme), doar ca să-i poată smulge televiziunea ostilă Realitatea TV, pe care au pasat-o apoi în curtea SRI-ului lui Coldea.

România este cangrenată de Statul Paralel și la nivel economic, firmele românești fiind supuse unui tratament fiscal spoliator, care a făcut ca mulți antreprenori să-și închidă afacerile și să-și ia lumea în cap. Asta dacă nu au înfundat pușcăriile, nefiind permeabili la zona de influență a Noii Securități.

Sprijinul ambasadelor, dat direct și asiduu Laurei Codruța Kövesi, era unul pur interesat. Prin Statul Paralel se putea pune presiune pe factorul de decizie politic, corporatocrația fiind principala beneficiară a presiunilor din justiție. Ambasadorii erau mai degrabă preocupați ca marilor corporații să nu le fie afectate interesele, ca dosare de tipul Microsoft sau EADS să fie îngropate, iar persoanele din cadrul companiilor multinaționale, care dădeau aceste șpăgi imense ce mergeau în zona politică mai ales în campaniile electorale, să nu fie cercetate.  Ordinea de zi a Statului Paralel era făcută de politicile globaliste ale „puterilor garante“, adică ale administrației Obama (ulterior ale cozilor de topor rămase în Departamentul de Stat, care boicotează compact admi­nistrația Trump) și ale birocrației Bruxelles-ului.

Statul Paralel nu se ocupă doar de manipularea politi­cului. Prin el se impune viziunea Minunatei Lumi Noi și în societate, fiind, încă de sub îndrumarea Monicăi Macovei (o altă răsfățată a ambasadelor), unul dintre pilonii de bază ai politicilor sexomarxiste și ai ingine­riilor sociale aferente. Ținta de atac o reprezintă Biserica (acolo unde directorul HotNews Pantazi trasează potecile pe care poate merge) și Familia, care trebuie supusă unui program de redefinire. Ce nu poate duce decât la pulverizarea socială. Iar visul elitelor corporatocrate este o societate în anomie, orwelliană, care poate fi mulată pe orice relief, fără nicio împotrivire.

Desființarea DNA – oricum, un organism unic între statele din UE – și trecerea lui ca secție specială la Parchet se impune cu necesitate, ca și un control real al serviciilor, care trebuie să fie demilitarizate, ca în toată lumea civilizată.

Întrebarea care se poate pune acum este: are interesul PSD ca Statul Paralel să fie demantelat? Din câte se pare, PSD dorește în conti­nuare o coabitare cu acesta, iar asta se observă din lipsa de reacție a partidului după dezvăluirile teribile apărute în presă. În țara transformată, prin serviciile secrete și procuratură, cu ajutorul acoperiților din presă, într-un Disneyland stalinist vopsit în curcubeu, cel mai mare pericol în această clipă este ca PSD-ul să dorească să folosească acest instrument de putere ocultă în interes propriu.

Ar fi în spiritul acestui partid care cultivă ambiguitatea, dar care tocmai datorită pozițiilor lunecoase, de care corporatocrația globalistă profită continuu, a făcut să sufere nu numai clasa politică, dar și România în întregul ei. Întrucât acest instrument a fost creat pentru anihilarea partidelor stabile și pentru sprijinul unor forțe politice instrumentalizabile (de tipul USR, o creație spectaculoasă a serviciilor și a ONG-urilor Soros), care să schimbe în mod radical-revoluționar ordinea politico-socială, acest lucru nu se va întâmpla niciodată, chiar dacă, în clipă de față, voci himerice vor îndemna la o dulce, dar paralizantă, simbioză.

Cel care va avea numai de câștigat dacă acest pol de putere ocult va ființa în continuare va fi președintele Johannis, care a crezut că a folosit, dar, în fapt, a fost folosit continuu de acesta, în operațiunea de sechestrare a României.

Dacă nu vom profita de schimbarea de la Wa­shington, de acest moment de respiro, șansa de a resuveraniza țara se va pierde definitiv.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă