13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiInvazia şobolanilor ideologici poate fi oprită!

Invazia şobolanilor ideologici poate fi oprită!

Că bunul simţ proverbial al românului va birui junta de pradă. Că un popor de tradiţie şi de un creştinism milenar nu poate fi răpus de propaganda neomarxistă.

Aşa cum înainte cruciaţii se îmbrăcau în zale şi-şi puneau simboluri creştine pentru a-şi masca chipurile de tâlhari ai celor sfinte, aşa şi neomarxiştii s-au travestit în salvatori.

Astăzi, când dezvăluirile despre originile maligne ale useriştilor curg mai dihai decât apele Niagarei, încă mai sunt români care cred în magia omului nou.

Copiii activiştilor PCR şi ai foştilor securişti ne-au terorizat viaţa ultimilor ani cu mesajele reînoirii. Au zăpăcit tinerii că partidele vechi sunt câh.

Ascunşi prin filialele USR, copiii vechilor securişti se dădeau reformişti.

Demonstrând că şi-au însuşit directivele NKVD, s-au năpustit peste ceilalţi cu invectivele cele mai abjecte. Au stigmatizat şi aruncat propriile vini asupra altora. Exact ca-n practicile de manual bolşevic, ciumaţii şi-au aruncat blana infestată asupra altora. Au strigat, s-au tăvălit prin pieţe, şi-au revendicat roluri de primadone, doar, doar lumea nu se prinde că vulpea e vânător sau mai precis, şobolanul, odorizant de cucoane de năravuri cu năbădăi.

Am scris degeaba că “oamenii noi”, cu vigoarea neprihănirii şi cu vocaţia europenismului de tip cârpă de şters pantofii, erau defapt cei vechi, travestiţi. O parte reprezentativă a societăţii s-a dus după fentă.

Încă de acum trei ani am dezvăluit fake-ul ideologic al USR-ului, partid bolşevic până în măduva oaselor.

Purtaţi de marsupiul larg al noilor servicii de informaţii, reprezentanţii lor au pozat în figuri de infanţi politic. De la chichirăi şi alte belzebute, până la wringuite farduri sau druli de fanfaronadă, useriştii au mărşăluit în chip de salvamari în deşert.

În loc de şapca proletară a taţilor sau bunicilor şi-au tras-o pe cea cu „Red-bull.”

Când însuşi liderul El Maximo, Dan Barna, azi dat la câini, precum o zdreanţă, de tatăl nenatural, anunţa că pe listele lor au 300 de ani de studii reale, am strigat “Halt!”. Pe noi, cei puţini, care am decupat public tumoarea din mascaradă, ne-au înjurat agenţii lor ca la capra podului.

Ne-am şi întrebat de unde aşa un val de ură. Avem şi o serie de explicaţii ştiinţifice.

Din psihologia socială se ştie că frustrările nasc complexe. Impostorilor le e teamă mai mereu că vor fi descoperiţi, la fel cum şobolanilor nu le prieşte lumina.

Şi aşa au creat în laboratoarele secrete o garnitură de şacali. Dirijaţi din pădure, ne-au muşcat cu veninul colţilor de şobolani. S-a aruncat peste noi, cei care le-am identificat şi apostilat profilul politic, precum ciuma bubonică. Ne-au blocat conturi. Au strigat după noi pe străzi că suntem ciumaţi. Şi-au pus trolii să ne stigmatizeze. Întreaga reţea urla de fericire sub stindardul “…UE”.  O divizie de drogaţi politic şi-a pus seringile în acţiune, iar lumea naivă credea că îşi face vaccinul salvator.                                                         

Profilul istoric al omului nou

Publicul captiv al USR nu vrea să cunoască mecanismul creaţiei  “Omului Nou”, în scorubura istoriei. Orice om citit ştie că “Omul Nou” a provocat cele mai abominabile crime, atât în nazism cât şi în comunism. Băieţii pădurii au învăţat ceva de la legionari, dar nu le-au preluat credinţa, cea care-i unea.

Cum arată omul nou? Exact ca arianul lui Hitler, ca Che Guevara fără dinţi, ca brigadierul din filmele anilor ’50, am mai spus.

Când corporateşti sau stai toată ziua pe „me too”, nu ai timp să citeşti, pentru a şti că Che Guevara, liderul aspiraţional al multor naivi din anii ’70-’90, a fost un terorist internaţional, care a acţionat la comandă sau că marele Ernst Hamingway s-a sfârşit în Cuba.

“Omul nou” a fost şi Pol Pot şi Osama bin Laden. Primul a studiat în Franţa, apoi a ucis două milioane de cambodgieni, în numele doctrinei comuniste, iar teroristul bin Laden a luptat în Afganistan alături de mujahedini, împotriva URSS, fiind la comanda SUA.

Iată că misterul invaziei şobolanilor ideologic s-a dezlegat în mai puţin de un ciclu electoral. Doar cei care nu vor să vadă şi cei care nu pot să audă nu ştiu din ce grotă au năpădit păduchii cu blazon de Cambridge şi Oxford.

Bunicii lor se mândreau cu Lomonosov. Azi, juveţii nomenclaturii vântură prin faţa lumii mai slabe la minte diplome de Stanford sau de Georgetown, în chip de paşaport spre rai, când în realitate sunt paşapoartele lor spre iad.

Din salvare, omologii lor occidentali, şi-au construit cariere şi averi. În toate negocierile politice cu PNL au invocat dreptul păianjenului de la Roşia Montană de a umbla liber prin galeriile romane. În fapt şi de drept, useriştii au atât o structură calificată de rezistenţi în faţa oricărei acţiuni de dezvoltare locală, cât şi o sursă de finanţare pentru a se opune proiectului minier.

Din oprirea pe loc a României şi-au făcut o profesiune de credinţă. 

Trick&track-ul propagandei USR s-a dezvăluit recent publicului. Liderii formaţiunii nu sunt decât fiii nomenclaturiştilor şi ai securiştilor.

Prin pieţe, vă mai amintiţi, ameninţau pe cei cu caşul la gură: „Copiii noștri vor lucra pentru copiii lor!” Când în realitate, totul era invers. Purtătorii virusului ciumei acuzau de infestare alte organisme. Ei sunt cumetri cu vechea securitate, dar aruncau anatema asupra altora, mai lipsiţi de curaj şi de forţă de apărare.

Presa a dezvăluit recent încă un  nume de fiică de nomenclaturist. Șeful organizației USR Piatra Neamț este Ramona Tofan (nume de domnișoară Dospinescu), fiica lui Constantin Dospinescu, fost primar și prim-secretar PCR la Piatra Neamț în epoca glorioasă a Partidului Comunist, între 1980 și 1986, adică fix în perioada în care oamenii muncii de la orașe și sate, țăranii și intelectualii cumpărau pâine, zahăr, ulei pe cartele de alimente.

Ramona Tofan e căsătorită cu Salvadori Tofan, fost PSD,  fost PNŢCD, fost Partidul Verzilor şi, acum, USR.

Pe vremea CDR, Salvadori Tofan a primit dispensă de la Radu Sârbu pentru a fi director adjunct la FPS pentru că nu se califica profesional, relevă o serie de surse ţărăniste. Acum e agent al schimbării.

Ne-au raţionalizat trecutul, acum vor să ne raţionalizeze viitorul.

Metresele securiştilor, infanţii prim-secretarilor, beizadelele curdistanului CC al PCR s-au scuturat de mătreaţa ideologică a bunicilor brigadieri şi şi-au pus pe cap imagini cu tauri peste corpul cu DNA bolşevic.

În zadar strigam: Corida e falsă. Toreadorul se luptă cu un animal gonflabil. O surditate progresistă a luat minţile tinerelor generaţii.

Junta de salvare naţională

Un strat de jeg s-a prezentat drept  pătură de salvare. Prin asta lucrarea diavolului a reuşit.

O serie de naivi au căzut în mrejele vrăjitoarelor politice din USR, partid năşit de Florian Coldea, pentru a le arăta celorlalţi că şi el e capabil să conducă ţara.

După ce l-au urcat, ca pe un bebe pe umeri, tot ei l-au doborât pe Dan Barna, nemaifiind folositor cauzei fi-va aruncat de pe metereze.

“Opriţi invazia şobolanilor neomarxişti!”

Sigur că useriştii nu puteau prinde priză electorală fără o ideologie şi fără mutre noi. Aşa că şi-au crescut burdujele lor. I-au îmbrăcat în ţoale occidentale şi le-au pus o cauză în braţe, aşa cum dai femeii de serviciu rufele murdare să le spele.

Spălătoria politică numită batjocoritor “Uniune de salvare” a apărut precum spălătoriile de bani ale lui Al Capone, marele mafiot din Chicago. 

Iată că ceaţa se ridică. Dan Barna se prăbuşeşte în sondaje. Presa scrie tot mai mult despre ei ca fiind transhumanţa securităţii. Tot mai mulţi analişti îi descriu drept neomarxişti.

Aceste creionări de formă şi de conţinut le-am prezentat publicului exact în vremea când teroarea era maximă.

Nu-mi ridic statuie. Şi nu vreau drept de copy-right. Mă bucur că strigătul meu: “Opriţi invazia şobolanilor neomarxişti!” a devenit ecou. Pot scoate zâmbăricii din Iphone şi recurge la vechiul obicei: “Hai să mai râdem de ei.”

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă