Efectul #rezist: Românii care au redat demnitatea României sunt hărțuiți de Guvernul PSD | OPINIE

de Mălin Bot , 16 februarie 2017 - stire actualizata la ora 09:58, 16 februarie 2017
Efectul #rezist: Românii care au redat demnitatea României sunt hărțuiți de Guvernul PSD | OPINIE

Dragnea, Tăriceanu și Grindeanu nu numai că refuză să plece de la butoanele puterii, au trecut la hărțuirea celor care le cer demisiile în protestul #rezist. Este o reacție care denotă, din nou, instinctele totalitare ale grupării care controlează acum România.

Toate agențiile de presă și publicațiile importante din lumea întreagă vorbesc despre România elogios. Din 1989 nu a mai beneficiat țara noastră de o asemenea mediatizare și atenție.

Un editorial Washington Post spune:

România oferă un semnal încurajator pentru democrație. Pariul că o populație indiferentă va înghiți această manevră insolentă s-a dovedit a fi teribil de nechibzuită. Manifestațiile românilor fac Europa mai stabilă, iar Trump ar trebui să țină cont înainte să critice UE”.

Ministrul de stat pentru Europa în cadrul Biroului Federal pentru Afaceri Externe de la Berlin, Michael Roth, a declarat, pentru publicaţia Welt, că "Integrarea Romaniei (in UE) n-a fost o greşeală” și poi a adaugat:

”Protestatarii curajoşi apără valorile europene: democraţia, statul de drept, independenţa justiţiei".


Acestea sunt doar două exemple concrete dintr-o un lung șir de astfel de reacții pe care le urmăresc de două săptămâni pe cele mai importante canale de televiziune și agenții de presă din lume. În emisiunile în care s-a discutat despre protestul #rezist, de la CNN la France 24 și în relatările marilor agenții, de la Reuters la Associated Press, protestatarii din București sunt dați exemplu pentru că apără valorile care au construit democrațiile consolidate și pentru modul inedit, inventiv, creativ și aparte în care s-a derulat acest protest.


Imaginile cu protestatari care au adus în Piața Victoriei lângă tricolorul românesc și drapelele Uniuii Europene, al SUA, Franței, Italiei, Canadei sau cel NATO sunt prezentate ca un mesaj simbolic foarte puternic al românilor pentru lumea întreagă: aceasta este familia căreia îi aparținem.


Citește și: Autoritatea pentru Protecția Copilului a primit sesizări privind participarea părinților cu copii la proteste, dar susține că nu va demara anchete - surse

Participarea părinților cu copii la protestele împotriva Guvernului Grindeanu, din Piața Victoriei, au iscat numeroase discuții pro și contra în societatea civilă... continuarea aici!
Este un moment istoric în care românii ieșiti în stradă schimbă radical percepția României în lume. Fără a exagera deloc, cred că nu greșesc când spun că protestul #rezist a redat demnitatea românilor din întreaga lume.

Datorită sutelor de mii de români care au îndurat frigul pentru a protesta în toată țara, în timp ce dumneavoastră citiți aceste rânduri românii sunt priviți cu admirație și respect în toate țările civilizate.


Am arătat că românii nu sunt un popor de hoți și cerșetori, am arătat că cei mai mulți români sunt oameni onești care refuză hoția, corupția și cred în valorile care stau la fundația Uniunii Europene, a Statelor Unite ale Americii sau altor spații în care libertatea, democrația și domnia legii sunt deasupra de orice altceva.


Ne-am arătat și nouă, tuturor românilor onești din țara noastră, că suntem foarte mulți și puternici cei care nu acceptăm șmecheria și hoția ca mod de viață.


Este un efect surprinzător care confirmă înțelepciunea din zicala românească: În tot răul e un bine.

Răul planează însă asupra noastră, în ciuda revoltei publice fără precedent. Nu numai că pare că a supraviețuit protestelor, dar începe să se întoarcă împotriva românilor care au reușit să facă pentru România ceva ce nu a fost capabil să facă niciun politician.  
Capul răutăților, infractorul Liviu Dragnea, refuză să demisioneze. Pare că vrea să-l execute pe Sorin Grindeanu crezând că asfel potolește strada. Inculpatul Călin Popescu Tăriceanu e la fel de impertinent, din fotoliul de președinte al Senatului.


Dacă vor rămâne la butoanele puterii, nimic nu se va schimba ba chiar riscăm să pățim ca în iunie 1990 când România era eroul lumii după Revoluția din 1989 și Iliescu a distrus tot cu mineriadele prin care a păstrat puterea obținută cu ajutorul Moscovei.
Pentru că nu mai suntem în 1990 și Liviu Dragnea nu mai dispune de masa de manevră a lui Iliescu din Valea Jiului, actualul lider al PSD nu poate provoca o mineriadă.

Dar a trecut la represalii de alt tip. După ce secretara numită ministru de Interne a lansat lista neagră a ”dușmanilor poporului PSD”, a început prigoana manifestanților. În orașele mai mici Poliția îi amendează pe cei care au protestat sau chiar pe cei care au scris pe Facebook despre proteste.

Poliția Locală din subordinea primarului PSD de la Sectorul 1 îi anchetează pe cei care au făcut proiecții în Piața Victoriei. Cei care au filmat sau fotografiat cu drone sunt și ei ținte ale unor anchete și chiar au fost confiscate 5 drone.

Multe dintre imaginile care ne-au redat demnitatea în lumea întreagă se datorează proprietarilor de drone acum anchetați.

 

Primărița Gabriela Firea a cerut ca Protecția Copilului să ancheteze părinții care au mers cu cei mici la proteste. Mulți dintre părinții care au dat o lecție vie de civism și civilitate copiilor lor sunt în imaginile pentru care România este lăudată în lumea întreagă astăzi. Imaginea cu tricolorul uriaș făcut în Piața Victoriei, care este azi un simbol pentru România, a fost crunt batjocotită de aceeași Gabriela Firea.

 

Românii care au redat demnitatea României sunt hărțuiți și umiliți de o întreagă șleahtă încolonată după Dragnea și Tăriceanu care e speriată de schimbarea pe care protestul #rezist o cere imperativ. O schimbare căreia nu pot să-i supraviețuiască.

#protestez, deci #rezist

#rezist, deci #exist


Citește și: SCANDALOS. Poliția și Tripadvisor, instrumente de represiune în mâna lui Liviu Dragnea. PSD se răfuiește cu manifestanții care l-au obligat să facă un pas înapoi prin protestul #REZIST
Partidul lui Liviu Dragnea a început să îi hărțuiască pe cei care au participat la mitingurile antiguvernamentale sau i-au sprijinit pe manifestanți... continuarea aici!Gabriel Liiceanu îi explică lui Liviu Dragnea cine manipulează protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaște omenirea | TOP CITIRICitește și opinia ziaristului Răzvan Chiruță, redactor-șef România liberă: Marii eroi ai micilor orașe

50 de persoane au protestat împotriva actelor normative banditești și la Alexandria, fieful de fier al lui Liviu Dragnea. Acțiunea a uimit pe toată lumea, pentru că în orașul controlat de baronul de Teleorman cine se ridică împotriva puternicilor zilei este strivit. De altfel, nici nu a durat mult până ce protestatarii au început să aibă probleme... continuarea aici!Infractorul Dragnea umblă acum cu alți doi elefanți periculoși

Șeful condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a dat drumul la alți doi elefanți care tropăie periculos în societate și zdrobesc în picioare bunul-simț elementar. După protestele din ultimele zile devine tot mai evidentă incapacitatea structurală a președintelui PSD, infractorul Liviu Dragnea, de a înțelege democrația. În timp ce 600.000 de români i-au cerut demisia în stradă, șeful PSD se comportă tot mai agresiv, ca un dictator sadea... continuarea aici!
ANALIZĂ: Cât de toxică e atitudinea PSD împotriva companiilor mari. Economia României s-ar prăbuși fără multinaționale. Peste 1,2 milioane de români sunt angajați la companiile cu investiție străină și taxele pe salariile lor sunt uriașe

 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube

 

 

 

 

 

Comentarii

 • georgescu v

  25 martie 2017 12:09

  Tu știi ce înseamnă mișcarea rezist ?Te-ai informat înainte să pronunți rezist în timpul protestelor ?Multă lume s-a erijat în timpul protestelor în a pronunța denumirea mișcarii rezist, care provine din SUA, denumită mișcarea resist. Mulți au fost păcăliți și au pronunțat aceste sloganuri în spirit de turmă. Întrebarea este dacă lumea care a participat la proteste era în cunoștiință de cauză cu privire la ideile și punctele pe care mișcarea rezist le promovează. Pentru cine nu a avut timp să se documenteze despre această organizație, înainte să le îmbrățișeze sloganurile, vă enumăr eu câteva definiții ale mișcării-susținerea LGBT, adică susținerea și promovarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor-susținerea ateismului-scoaterea creștinismului din școli-introducerea orelor de educație sexuală-susținerea imigrației musulmane în zonele creștine-susținerea avorturilor.Mișcarea resist, rezist, este o mișcare fondată de ONG-urile lui George Soros în SUA, care se activează la orice evenimente care le-ar putea periclita mișcarea, cum ar fi alegerea lui Trump, care nu e de acord cu homosexualitatea, avorturile și alte blestemății sataniste.De asemenea în România, mișcarea are ca scop dezbinarea poporului, distrugerea creștinismului, instalarea casei regale pentru a pava drumul anticristului teme prea grele pentru profani, care necesită studiu mai aprofundat pentru a le înțelege.Iisus a spus nu puteți fi și cu mine și cu ei, ori cu mine ori cu ei, dacă sunteți cu mine și cu ei, sunteți cu ei.httpswww.google.comadsensenewu0pub-8192910474037209hom

  raspunde comentariului
 • ion

  20 februarie 2017 21:38

  Cine finanteaza aceasta hartie igienica si pe toti refuzatii de la alte publicatii tv-uri este un mare *****.Cate numere se vand zilin ?400-500 ? Orcane se vede falimentul !

  raspunde comentariului
 • Leo

  20 februarie 2017 11:29

  Mai gretzos ziar decat acesta nu mi-a fost dat sa intalnesc. Imi place ca totusi ,,marele" ziarist Malin Bot si-a gasit infine troaca cea mai mizerabila pe masura caracterului sau.....Leo

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  18 februarie 2017 11:48

  Dragnea si Tariceanu nu isi pot parasi posturile, fiindca sunt executanti si se tem de stapanii lor mai mult chiar decat de celula cu gratii. Nu pot sa se retraga din functii, la fel cum grupari de armate germane incercuite de forte superioare rusesti, nu puteau sa se retraga, ci sa lupte pana la ultimul ostas, fiindca retraerea peste ordin se pedepsea cu executia comandantilor de pe front. Solutia ar fi ca protestatarii sa se mute la Parlament si la sediul PSD, ca sa-i determine pe sefii din umbra ai PSD, sau pe parlamentari, sa ia o masura constitutionala si cu respectarea drepturilor omului, pentru restabilirea linistii si normalitatii in tara, tinand seama de revendicarile protestatarilor.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  17 februarie 2017 9:47
 • grisa

  16 februarie 2017 16:28

  MIrcea ordean nu-ti dactilografiez numele cu majuscule, pentru mine, dezinformatori ca alde tine, nu sunt decat niste " demni urmasi" ai tortionarilor si comunistilor ce si-au format formatiunea PSD ce colcaie de puscariabili. Pesedistii ce-si permit sa conteste atitudinea de fronda a capilor acestei formatiuni politice nascuta din FSN-ul lui iliescu si nastcase , au fost dati afara. Dictatura ce pesedistii o numesc " disciplina de partid" incearca sa opreasac orice tendinta de restructurare si de regandire a politicii pSD, astfel ca, cei mai mari dusmani ale acestuia sunt insusi conucatorii acestui partid ce apartine unor amploiati ce au acaparat toate functiile de conducere care sa corespunda "vederilor lor democratice", reintorcandu-ne la trista perioada a nilor 1990.

  raspunde comentariului
 • oamsudre

  16 februarie 2017 10:49

  Consider ca psd sunt disperati si vor sa aplice masuri dure care sa intimideze poporul Roman.Nu vor reusi ,ba chiar vor ajunge mai repede la puscarie acesti tzigani infractori.Parintii trebuie sa vina in continuare cu copii lor la proteste caci copiii inteleg f. repede ca au deaface cu niste hoti care le fura viitorul si vor tine cont in viitor de acesti borfasi.Legea chiar indeamna parinti sa le faca o educatie civica si sa le arate care este raul din societate.

  raspunde comentariului
 • oamsudre

  16 februarie 2017 10:49

  Consider ca psd sunt disperati si vor sa aplice masuri dure care sa intimideze poporul Roman.Nu vor reusi ,ba chiar vor ajunge mai repede la puscarie acesti tzigani infractori.Parintii trebuie sa vina in continuare cu copii lor la proteste caci copiii inteleg f. repede ca au deaface cu niste hoti care le fura viitorul si vor tine cont in viitor de acesti borfasi.Legea chiar indeamna parinti sa le faca o educatie civica si sa le arate care este raul din societate.

  raspunde comentariului
 • oamsudre

  16 februarie 2017 10:49

  Consider ca psd sunt disperati si vor sa aplice masuri dure care sa intimideze poporul Roman.Nu vor reusi ,ba chiar vor ajunge mai repede la puscarie acesti tzigani infractori.Parintii trebuie sa vina in continuare cu copii lor la proteste caci copiii inteleg f. repede ca au deaface cu niste hoti care le fura viitorul si vor tine cont in viitor de acesti borfasi.Legea chiar indeamna parinti sa le faca o educatie civica si sa le arate care este raul din societate.

  raspunde comentariului
 • oamsudre

  16 februarie 2017 10:49

  Consider ca psd sunt disperati si vor sa aplice masuri dure care sa intimideze poporul Roman.Nu vor reusi ,ba chiar vor ajunge mai repede la puscarie acesti tzigani infractori.Parintii trebuie sa vina in continuare cu copii lor la proteste caci copiii inteleg f. repede ca au deaface cu niste hoti care le fura viitorul si vor tine cont in viitor de acesti borfasi.Legea chiar indeamna parinti sa le faca o educatie civica si sa le arate care este raul din societate.

  raspunde comentariului
 • oamsudre

  16 februarie 2017 10:48

  Consider ca psd sunt disperati si vor sa aplice masuri dure care sa intimideze poporul Roman.Nu vor reusi ,ba chiar vor ajunge mai repede la puscarie acesti tzigani infractori.Parintii trebuie sa vina in continuare cu copii lor la proteste caci copiii inteleg f. repede ca au deaface cu niste hoti care le fura viitorul si vor tine cont in viitor de acesti borfasi.Legea chiar indeamna parinti sa le faca o educatie civica si sa le arate care este raul din societate.

  raspunde comentariului
 • oamsudre

  16 februarie 2017 10:47

  Consider ca psd sunt disperati si vor sa aplice masuri dure care sa intimideze poporul Roman.Nu vor reusi ,ba chiar vor ajunge mai repede la puscarie acesti tzigani infractori.Parintii trebuie sa vina in continuare cu copii lor la proteste caci copiii inteleg f. repede ca au deaface cu niste hoti care le fura viitorul si vor tine cont in viitor de acesti borfasi.Legea chiar indeamna parinti sa le faca o educatie civica si sa le arate care este raul din societate.

  raspunde comentariului
 • Giani

  15 februarie 2017 19:36

  NE-AU HARZUIT SECURITATEA , MILITIA, CEAUSESCU si am SUPRAVETUIT !!!! ACUM 26 DE MINISTRI CU PLAGIAT!!! GUVERNUL LUI PSD IL DAM AFARA CU CALCIIUL CA LA FOTBAL !!!!! SA NU UITE mustacioara dragnea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • OU G 15 si DEMONcratia din Ro

  15 februarie 2017 17:14

  1. ORICE ROMAN E SCLAV PE TARLAUA LU dracNEA DIN TELEORMAN. 2.PARTIDUL II POATE CONFISCA TOATA AVEREA. 3. INCA 100 DE ANI FARA ALEGERI LIBERE IN RO

  raspunde comentariului
 • romulus

  15 februarie 2017 15:51

  Stimate Domnule UBAFCA,nu va suparati ca indraznesc sa va intrebinainte de 1989 erati numai simplu membru PCR sau erati si undeva mai sus prin conducerea comunistilor de rea amintire din acele vremuiri sper duse pentru totdeanun?Am mai citit din comentariile dumneavoastra si totdeauna am ramas cu aceeasi impresie.Dar aci sunteti PENIBIL...si cu aceasta postare dovedind mai mult decat REA CREDINTA ! RTV va asteapta cu bratele deschise...

  raspunde comentariului
 • hihihi

  15 februarie 2017 14:03

  In Germania se traia bine...scuzatiIn plus nu a aparut partea cu copii la manifestatie, e normal ca pentru ei au manifestat. Cine a mers cu copii nu era agitator platit de PSD, sa provoace violente, ci miza pe manifestatia pasnica! Ca PSD nu e de acord cu pasnica o stim de la 1990!

  raspunde comentariului
 • hihihi

  15 februarie 2017 14:00

  E evident ca generatia actuala nu mai poate profita prea mult de o eventuala schimbare in bine a statului. Schimbarile sunt mult prea lente, non-valorile selectionate de dosarele de cadre si-au protapit copii-nepoticiracii care le cumparau tigarile fara sa cracneasca, alte non-valori cu diplome plagiate, incapabili de o gestiune corecta, transparenta. Aceasta continuare a non-valorii, combinata cu coruptia in care banii dati pe spagi nu se mai regasesc in spitalele, scolitle, sosele necesare, duc la o evolutie foarte lenta spre normalitate. La 25 de ani dupa al doilea razboi mondial, in Germania se traia banii, ocupati fiind de "corporatistii" americani. La 25 de ani dupa revolutie, in Romania se traieste prost, datorita aceleai tabula rasa facuta asupra valorilor de criminalul comunism instaurat de rusi si mentinut de non valorile promovate. Lupta continua, pentru ca un sistem cu valori adevarate i-ar scoate din circuit. Cum a demonstrat si maretul arhitect motociclist, care improprietarit cu 3 miliarde de dolari a cam dat chix cu toate afacerile, si in afara spagilor date ici si colo, nu a ramas nimic. S-a ales praful si pulberea din ceva care putea tine pretul combustibililor mai jos, pentru toti, putea genera venituri, care se regaseau si in taxe, in viitoare spitale si sosele, etc. Asa ca mult mai bine cu Renault, strainii care genereaza venit, decat cu toti afaceristi romani, de la felix la patricu, cvare ne-au tinut in saracie. Dar e greu sa faci sa priceapa asta cuiva care e multumit daca primeste hartia igienica folosita de dragnea ca sa se stearga la gura, numai sa capete si el ceva...

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  15 februarie 2017 11:10

  Am mai spus-0 și o repet, , ,.., Implicarea copiilor în manifestări a caror tel a fos URA NEMARGINITA împotriva unui parlament, partid și guvern, LEGITIM ALESE, trebuiesc sancționate cu MAXIMUM de CELERITATE și MAGNITUDINE, mai cu seama atunci când, se va dovedi ca aceste manifestări au fost BINE ORGANIZATESI întreținute de formațiuni antiromânești ,..., România libera are un articol în care O MAMA, ce ar trebuii imediat DECAZUTA din dreptul de părinte, si-a adus la miting o fetita de circa ** 4 sau 5 ANNÎ ** ce purta atârnat a de gat o lozinca cu injurii la adresa lui Liviu Dragnea,..,, , ,.. Copiii și tot ce înseamnă viețuitoare, SUPRAVIEȚUIESC perioadei în care nu sunt capabili sa ia DECIZII singuri ** PRIN FRICA **, ,.., Daca n-ar avea în instinctul lor frica, copiii S-AR BAGA ÎN APA și, desigur s-ar ineca, daca n-ar avea în instinctul lor frica, copiii ar baga mana în foc și S-AR FRIGE, dacă n-ar avea în firea lor frica, copiii ar lua-o la drum de unul singur și s-ar pierde, cu urmarile deja stiute ,.., ,.. Din negura vremi, toate poveștile și basmele pentru copii, au UN PERSONAJ NEGATIV, de pilda BALAURUL, lupul, MUMA PADURILOR, VRĂJITOAREA, personaje ce insufla FRICA necesara autoconservari vieti dar toate aceste basme și povesti au și UN PERSONAJ POZITIV, personare precumenic VÂNĂTOR, FĂT FRUMOS, ZZANA CEA BUNA ȘI FRUMOASA, personaje care, PRIN LUPTA BIRUIE personajele negative, astfel încât copii sa nu adoarma seara cu FRICA și consecințele ei asupra psihicului copilului, ce ar instala în sinea lui o frica endemica și nesiguranță de sine ,... Imaginativa doar dobitoaca aia de mamica cu fetita la miting, prezentandu-îl, desigur, pe Liviu Dragnea ca pe UN BALAURUL ori pe doamna Olguta ca pe O ZGRIPTUROAICA, Daca acestor personaje malefice nu I-a contrapus alte personaje pozitive, probabil pe doamna Manika Makavei ca pe o ZANA ori pe Klaus Iohanis, alias LOCOTENENTUL MARKOS ca pe un FĂT FRUMOS sau print, ce marsaluieste precum Locotenentul MARKOS în fruntea unei coloane , în București, spre clădirea guvernului și care, după o lupta crâncenă, taie capetele BALAURULUI DRAGNEA acea fetita va adormi seara cu FRICA de balaurul Dragnea, va face PIPIDI în pat, deci trebuie musai luata din familie și dusa la psiholog

  raspunde comentariului
 • andia

  15 februarie 2017 10:38

  Felicitari pt curajul de a spune adevarul.Toti cei care am fost la proteste am simtit ca Romaia poate arata altfel.Cred ca prin mijloacele pe care le avem fiecare din noi a venit timpul sa cotribuim cu ceva acolo unde ne facem treaba la locurile de munca si in comunitatile locale.Iar data viitoare asa cum se striga in piata "Iesiti la vot"chiar daca nu ai cu cine iti anulezi votul si astfel cel clasat pe primul loc nu mai poate avea un scor care sa-i asigure multa putere.

  raspunde comentariului
 • H2O

  15 februarie 2017 8:30

  Domnule Cris,sunt adevarate afirmatiile dumneavoastra privind dronele,lasserele etc , dar NU acesta este subiectul articoluluii,pe care il gasesc foarte bun si la obiectaceste haimanale citate in titlu.oameni lipsiti de caracter morti de frica unei condamnari pentru potlogariile pe care le-au facut,in loc sa plece naibii de la "butoane" se razbuna pe cei care le cer prin manifestatii sa dispara din vieata publica a Tarii.! Este mai mult decat "razbunarea prostului"' este razbunarea unor ticalosi.Punct !Si matele le aduci aci argumente pentru ca sa continue demersul lor murdar! La asta v-ati gandit ?

  raspunde comentariului
 • Andrei P

  15 februarie 2017 3:48

  "În acest moment, în România, zborul cu o dronă sau cu un vehicul fără pilot, așa cum sunt ele denumite, este interzis în intravilan, conform HG nr. 9122010. Despre celelalte aspecte nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am cautat informatii.

  raspunde comentariului
 • Max Simon - plangere penala impotriva lui Virgil Ciuca

  15 februarie 2017 0:17

  Toti cei care credeti ca viata voastra este pusa in pericol de cetateanul Virgil Ciuca puteti sa ii faceti plangere penala. Trebuie sa izolam si sa dam pe mana justitiei aceste specimene pline de ura si care indeamna la violenta fizica asupra acelora care nu le impartasesc crezul. Este clar ce urmareste acest individ.

  raspunde comentariului
 • Excrocul Nastse

  14 februarie 2017 23:24

  Pe 23 Martie hotul Dracnea e judecat si PSD face tot posibilul sa distruga Justitia. Nu trebuie sa-i lasam.

  raspunde comentariului
 • Max Simon - plangere penala impotriva lui Virgil Ciuca

  14 februarie 2017 23:22

  Toti cei care credeti ca viata voastra este pusa in pericol de cetateanul Virgil Ciuca puteti sa ii faceti plangere penala. Trebuie sa izolam si sa dam pe mana justitiei aceste specimene pline de ura si care indeamna la violenta fizica asupra acelora care nu le impartasesc crezul. Este clar ce urmareste acest individ.

  raspunde comentariului
 • Camelia Bogdan si Ordonantele penalilor Acelasi Scenariu

  14 februarie 2017 23:04

  Malin Bot, incercarea de a o exila din Justitie pe judecatoarea Camelia Bogdan ar putea face parte din acelasi scenariu bolnav care a emanat Ordonantele penalilor. Sute de mii de oameni lupta zilele astea impotriva coruptilor. Vor sa afle daca judecatoarea Gabriela Baltag, de la CSM, o invitata draga mizeriei de la Antena3, acum - sfatuitoare a premierului-clovn Grindeanu, are vreo implicare in incercarea de indepartare a dnei Bogdan din justitie. Esti jurnalist de investigatie, ziarul poate ataca acest subiect care ar descrie doar o parte din Mafie, daca unele informatii se confirma..

  raspunde comentariului
  • Mircea

   14 februarie 2017 23:51

   Fara indoiala ca incercarea de a o indeparta pe Dna Camelia Bogdan face parte din planul mafiotilor de a distruge Justitia. Acesti nenorociti sunt ca raia dar vor dipare ca si o raie.

   raspunde comentariului
 • Virgil Ciuca

  14 februarie 2017 21:01

  Proteste sunt organizate si sustinute de ONG-urile lui Soros si de multinationalele care se tem ca programul de guvernare PSD le va pune in pericol marile profituri pe care le fac in Romania.Va veni ziua cand vor plati scump toti cei care actioneaza pentru destabilizarea Romaniei!Virgil Ciuca Bucuresti14 februarie 2017

  raspunde comentariului
  • Max Simon

   14 februarie 2017 23:12

   Virgil Ciuca cu cat te platesc sefii tai de la PSD? De ce nu mergi tu la Beijing daca iti place comunismul? Iti atrag atentia ca te voi da in judecata pt ca ceea ce faci tu aici. Ai sa vezi ca ne vom vedea la tribunal. Nu glumesc. Toti cei care se simt amenintati de tine vor face plangere penala impotriva ta! Repet voi face plangere penala impotriva ta!

   raspunde comentariului
  • Ciuca rahatzii scriu in loc sa puta Ciuca

   14 februarie 2017 23:10

   Virgil Ciuca, proasta care te-a fatat odinioara pe un personal de Oltenitza, mai bine te avorta cu un fus in santul unde doarme Mircea Badea cand nu-l primeste nevasta-sa acasa. Sictir, suntem si noi satui de toti primitivii produsi de "era PSD". Tu si alt *******, psdistu Srban Nicolae care cica e ingrijorat ca ledul telefonului mobil consuma minute. Ciuca, rahatzii scriu in loc sa puta. Ciuca. Nu mai scrie, muta-te la Cotroceni, iti da Iohannis un ceai cald sa te calmezi.

   raspunde comentariului
  • florin

   14 februarie 2017 22:23

   Eu cred ca aiu iesit la proteste cei care nu voiau scaparea de puscarie a hotilor si legalizarea hotiei. Tu de unde stii ca Soros ?

   raspunde comentariului
   • Un bou deal lu Dragnea

    14 februarie 2017 23:14

    Un bou de-al lu Dragnea acest Ciuca.. poate-o fi chiar Dragnea ***.. toti analfabetii psd au opinii azi

    raspunde comentariului
 • Devil Shaiseh

  14 februarie 2017 19:31

  Asta nu va face decat sa trezeasca si mai mult dezgustul mania si continuarea protestelor. Nu au inteles nimic.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design