De ce vrea Tăriceanu să o elimine pe Kövesi? Și cum poate scăpa Dragnea de pedeapsă | OPINIE

de Sabina Fati , 02 martie 2017 - stire actualizata la ora 18:58, 02 martie 2017
De ce vrea Tăriceanu să o elimine pe Kövesi? Și cum poate scăpa Dragnea de pedeapsă | OPINIE

În 2005, folosindu-se de funcția sa de premier și mizând pe relația amicală pe care o avea atunci cu Traian Băsescu, a încercat să-l scape pe prietenul lui Dinu Patriciu de justiție, în 2007 a cerut plecarea Monicăi Macovei din Guvern, sătul de reformele ei anticorupție, și a guvernat până în 2008 cu susținerea PSD, acum vrea plecarea Laurei Codruța Kövesi.
 
În ultimii zece ani, Călin Popescu Tăriceanu s-a mutat de pe axa liberală și democratică pe orbita social-democraților, mergând cumva în siajul lor atunci când aceștia puneau la cale boicotarea stabilității politice, a statului de drept, a politicilor anticorupție. În spatele discursului său calm, Tăriceanu vorbește de câte ori are ocazia despre inutilitatea Direcției Naționale Anticorupție, instituție pe care o etichetează „nedemocratică“. „Cancerul corupției de putere“ pornește de la DNA și tinde să cuprindă „întreg sistemul“, spune Tăriceanu atunci când din funcția de președinte al Senatului solicită demisia Laurei Codruța Kövesi. Pretextul folosit este hotărârea Curții Constituționale care a decis că DNA și-a depășit competențele atunci când a început să verifice dreptul Guvernului de a adopta Ordonanța de Urgență nr. 13.
 
Hotărârea Curții pare să facă parte din războiul coaliției de guvernământ cu DNA și le-ar putea da posibilitatea celor din Guvernul Grindeanu care au adoptat ordonanța de urgență să scape de urmărire penală. „DNA a acţionat în logica instituţiilor opresive din statul comunist“, susține Tăriceanu, acuzat de procurorii anticorupție de mărturie mincinoasă în marele dosar al retrocedărilor. Fosta lui soție și chiar Victor Ponta i-ar fi ajutat, se pare, pe procurori să demonstreze acuzația împotriva lui Tăriceanu.
 
Președintele Senatului are în spatele lui susținerea întregii majorități parlamentare atunci când vorbește despre demisia șefei DNA, chiar dacă Liviu Dragnea l-a contrazis, ca în jocul cu polițistul bun și polițistul rău. Decapitarea DNA este una dintre principalele mize ale PSD și ALDE, numai că domnul Tăriceanu e prea grăbit și prea nervos după ce l-au trădat mai mulți apropiați pe care credea că se poate baza. Și el, și Liviu Dragnea speră să scape în cele din urmă cu ajutorul Legii grațierii, care avansează rapid în Parlament. În acest fel, potrivit proiectului, după verdictul judecătorilor, vor fi grațiate și toate faptele comise până la data promulgării acestei legi.
 
Aceasta este doar prima mișcare de apărare a infractorilor politici, urmează apoi și celelalte care ar putea arunca în derizoriu cu totul politicile anticorupție.

Comentarii

 • Costin Stefan

  08 martie 2017 12:21

  Sa cerem DNA sa instrumenteze urgent ,,tunurile,, date de Dragnea cu ,,Tel Drum,, din Alexandria, incepand din aprilie 2002 si pana in prezent cu ,,Hotelul Turris,, din Turnu Magurele, pe care l-a cumparat cu numai 214 mii de lei, in 2009 si cum a devenit stapan, in 2005, pe Restaurantele si magazinele comerciale din Turnu Magurele, care apartinusera companiei de stat MODERN SA.

  raspunde comentariului
 • marin

  08 martie 2017 9:05

  Tariceanu este un om foarte corupt. Nu degeaba ii apara pe corupti. In fapt e apara pe el

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  06 martie 2017 16:01

  Cifrele de afaceri ale companiei Tel Drum, care au fost communicate si inregistrate la Directia Finantelor Publice in anii 2009-2015 si care exprima oficial valoarea totala a contractelor obtinute de Tel Drum in mod direct, fara concurs si a contractelor obtinute prin licitatii trucate, sunt mult mai mici decat cifrele reale de afaceri ale firmei respective. Sunt inregistrate urmatoarele sume exprimate in lei2009 =400.000.000 2010 =165.414.923 2011 =193.301.624 2012 =147.603.225 2013 =183.249.333 2014 =158.058.392 2015 =185.822.512 Total=1.443.450.009 de lei.Asta inseamna aproximativ 320 milioane de euro.Adunand numai cifrele de afaceri din anii 2012, 2013 si 2014, obtinem Total=488.910.950 lei, adica Total= 108 milioane de euro, care este mult mai putin decat suma reala de 166 milioane de euro, care rezulta dintr-un tabel depus la DNA. Putem deduce ca Tel Drum a comunicat in fiecare an doar 65 din valoarea totala a contractelor obtinute.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  06 martie 2017 15:50

  Caracter de hot rasat, gena-n fiu a xeroxat.Poporul se bucura cand DNA ne mai scapa de cate un rechin jefuitor al acestei tari. E de mirare ca pe mega-escrocul Liviu Dragnea nu l-a saltat inca, desi a devenit cantec national CA DRUMUL CATRE TEL DRUM, DUCE LA DRAGNEA ACUM. Si pe Dragnea junior nu-l dibuie, pana nu-si insira multele masini de lux si pe coperisurile palatelor personale.

  raspunde comentariului
 • 6,41

  06 martie 2017 11:58

  Jos labele, taricene! Zic bine, doamna Fati?

  raspunde comentariului
 • Măr5in Olteanu

  06 martie 2017 9:10

  Io, ca oltean, ce pot să zâc decât că "Cine fu Tăriceanu? Poi, Tăriceanu fu tare, ăl mai tare om politic. El, cu politica o âne ca i cu muierile, cân' cu una, cân' cu alta. Acu, fie vorba-ntre noi, or' muierile lui n-au fost sănătoase la cap, de-a avut atâtea, or' el a avut f'o neputină care le-a făcut să-i dea papucii..... Că, ceva nu e-n regulă. Cum poate un bărbat normal să schimbe atâtea neveste oficiale i să aibă atât de puini copii cu ele.....

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 martie 2017 14:43

  TARICEANU este un infractor si tradator programat, incadrat ca ordonanta a celui mai istet escroc din Teleorman. Si se distinge prin aceea ca ia numai masuri anti-romanesti. Nu l-a lasat pe Basescu sa-si exercite mandatul si nu-l lasa nici pe Iohannis. Ataca DNA, CSM, IJ, CCR si SRI. A cerut ministrului Justitiei sa demita pe KOVESI. Impiedica Parlamentul sa voteze favorabil cererea DNA de arestare a parlamentarilor corupti. A intervenit la Basescu, ca sa-l scape de inchisoare pe Patriciu. A invitat in Senat pe Naraskin cel interzis in UE. L-a chemat pe Ciolos la ordin, in Senat, ca sa-l destituie din functie. A cedat mostenirea Gojdu Ungariei. Afaceri infractionale la Bursa, cu Patriciu. Tunul cu cartile de alegator. Mega-afacerea Sterling, cu Hotararea de Guvern 1446-2-2008 de inalta tradare, prin care a cedat firmei Sterling petrolul si gazele din Marea Neagra, fara licitatie si cu conditii foarte pagubitoare pentru Romania. Are bube in cap si de la contractul Bechtel si din alte contracte, pe care DNA cu drag il asteapta sa i le aminteasca.

  raspunde comentariului
 • Lorica

  05 martie 2017 14:20

  L-ati ascultat pe Presedintele Senatului Romaniei, domnul Tariceanu ,vorbind despre "gargara cu Coruptia ? Prin aceasta exprimare,facuta de la nivel atit de inalt, exista riscul, ca lupta anticoruptie sa fie anulata. A fost avertizat,asupra acestui mod de exprimare,pagubos pentru Romania ?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 martie 2017 12:34

  Tel Drum a trucat 3 tipuri de achizitii.Tel Drum a obtinut contractele de achizitii de la Stat, prin trei metode de inselare a statului 1. CEREREA DE OFERTA CJ anunta cateva firme, sa depuna Cerere de Oferta si stabileste aprioric cui ofera lucrarea, Tel Drum, fara niciun concurs 2. LICITATIA Se inscriu pentru examen mai multe firme, din care sunt eliminate toate, ca fiind cu lipsuri, cu exceptia uneia singure, Tel Drum, aleasa dinainte si 3 NEGOCIERE FARA ANUNT DE PARTICIPARE CJ inregistreaza discutii purtate cu mai multe firme si invita la concurs doar pe cele slabe, fara sanse sa invinga firma preferata, Tel Drum. Astfel, ca Tel Drum a castigat 33 de achizitii din cele 33 scoase la concurs in anii 2012, 2013, 2014, in valoare totala de 166.669.434 de euro.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 martie 2017 9:37

  De ce DNA nu instrumenteaza dosarul TEL DRUM ? Cred in DNA, dar regret ca nu merge pana la capat, ca evita sa instrumenteze si cazurile in care infractorii au pagubit tara cu sute de milioane de euro. A fost trimis in judecata Nastase pt termopane, dar nu si pt privatizarile frauduloase. A fost judecat Voiculescu pt ICA, dar nu si pt Crescent si miile de ha arendate de la ADS. Este judecat Tariceanu pt marturie mincinoasa, dar nu si in dosarul Sterling. Dar ma opresc la Dragnea, care a escrocat Statul roman cu sute de milioane de euro in ultimii 16 ani. Din cele citite pe net, aflam ca au depus declaratii la DNA Nitulescu, Fiscuci si Vanghelie, ca DNA detine probe ca Dragnea a DELAPIDAT SUTE DE MILIOANE DE EURO de la Consilii Judetene, Primarii si din Fondurile Europene, prin atribuiri directe de contracte si contracte cu licitatii truncate acordate Tel Drum, fiindca este firma lui Dragnea. E limpede ca Dragnea s-a folosit de rude, de prieteni, de colegi de partid, la ,,tunurile pe care le-a dat de finul Fiscuci, in 2002,cand a cumparat Tel Drum de cumnat si de sofer in 2005, cand a cumparat restaurantele si magazinele din Turnu Magurele de sotie in 2009, cand a cumparat Hotelul Turris si de Emil Mirea in 2009, cand au demarat lucrarile la blocul cu 4 etaje din Bucuresti. De ce nu e judecat in cazul Tel Drum ?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  04 martie 2017 12:13

  Nu este deloc o gluma. Vor fi judecati greii care se fac vinovati de genocidul din decembrie 1989 si nenorocitii care au adus hoardele minerestii si securimea echipata in straie de mineri, ca ,,sa planteze flori" in Piata Universitatii. Mai sunt balauri ca securistul Dan Voiculescu, dupa gratii -daca o fi- care a furat vreo doua miliarde de euro si se rasteste la cei de afara sa-l elibereze mai repede. Iar cei de afara, Dragnea si Tariceanu, Ghita si Ponta, pe scurt PSD si ALDE, care sunt in drum spre parnaie si ei, au inteles ca trebuie SA PUNA MANA PE JUSTITIE. Si asta fac. In fapt, avem in tara O LOVITURA DE STAT in continua desfasurare, inceputa de Ion Iliescu in '89 si care nu s-a terminat pana in prezent. Fiindca domnul Dorneanu ne-a impiedicat sa avem LEGEA LUSTRATIEI. Si fiindca nu suntem in stare s-o impunem.

  raspunde comentariului
 • Hotzpopescu HotzTariceanu Shpagacalin

  04 martie 2017 1:02

  "Domnul Tariceanu...". De cand e "domn" derbedeul asta politic, stalp al coruptiei cu gulere albe,lash si fara onoare?.Faptul ca acest Trancaniceanu cere demisia Codrutei Kovesi nu este iar un viol al principiului separatiei puterilor in stat,iar mosuletzii de la CCR nu au nnimic de spus cu asta? Comentariul e bun dar nu atinge miezul problemei,cu coruptia institutionalizata direct prin prezentza lui Tariceanu in varful Senatului,cu gashtile de hoti de la partid care au feliat deja Romania,sub protectia lu Dragnea-Tariceanu...

  raspunde comentariului
  • Cucuveauaroz

   05 martie 2017 15:59

   Daca ati stii cine face parte din puterea judecatoreasca poate v-ati fi abtinut in a face comentarii aberante! DNA este o directie a MJ, nu reprezinta una din cele 3 puteri democratice.

   raspunde comentariului
 • Hotzpopescu-HotzTariceanu Shpagacalin

  04 martie 2017 1:01

  "Domnul Tariceanu...". De cand e "domn" derbedeul asta politic, stalp al coruptiei cu gulere albe,lash si fara onoare?.Faptul ca acest Trancaniceanu cere demisia Codrutei Kovesi nu este iar un viol al principiului separatiei puterilor in stat,iar mosuletzii de la CCR nu au nnimic de spus cu asta? Comentariul e bun dar nu atinge miezul problemei,cu coruptia institutionalizata direct prin prezentza lui Tariceanu in varful Senatului,cu gashtile de hoti de la partid care au feliat deja Romania,sub protectia lu Dragnea-Tariceanu...

  raspunde comentariului
 • @ Leo, iarasi bati campii!

  03 martie 2017 23:06

  Iarasi bati campii, se pare ca asta este menirea ta! De ce te roade pe tine ca hotii si coruptii trebuie sa raspunda in fata legii? Si, evident, hotii protesteaza, pe motiv ca sunt oameni cinstiti, ca Dragnea, sunt ci-ca persecutati politic, saracii !! Dar, ca un facut, majoritatea coruptilor si hotilor s-a aciuit in partidul de guvernamant, ala cu 800.000 de membri, ca sa incapa toti cei ce vor sa faca avere din politica - primarii de comune, de orase, membri si sefi de consilii judetene si orasenesti si spre varful piramidei, parlamentari si ministri. Si toti au averi care sa ajunga pe mai multe generatii. Stii bine ca minti in legatura cu dosarele tatalui, fratelui si cumnatului doamnei Kovesi. Dar nu e de mirare. Intotdeauna minti. Fara jena!

  raspunde comentariului
 • solidar cu vasilica

  03 martie 2017 21:54

  Si ce daca dna doctorita codruta si consateanul ei Lazar nu respecta Constitutia si SUNT MAI PRESUS DE LEGE , noi iubitorii de catuse suntem cu ea Eu cred ca toti penalii astia de pesedei si cei 45 din tara care ii voteaza nu stiu cat de multi suntem noi NOI securicii ACUM cu cu copii ,catei si purcei care venim acolo!!!DE 6X mai multi decat pe premea Odiosului ba stirbilor! De aceea va anuntam de pe acum ca vom fi sute de mii de ORTACI pe Maidanul din fata Guvernului cu smarfoanele aprinse plus galeriile de fotbal ca sa manifestam contra nerespectarii glasului strazii ,Vrem depolitizarea cecereului si alegerea dlui Soros si dna Codrutei in locul penalilor de acolo, a Guvernului si Parlamentului EI DOI NE AJUNG Ca e mai buni catoti laolalta! NUMAI ASA NE VOM POTOLI Pe scurt veniti pe maidan dragi iubitori de catuse anticecere! PS Ca tanar frumos si liber nascut dupa 90 rog RL sa ne explice si noua celor din strada iubitori de Soros cine a fost domnul Iosif Visarionovici Stalin? Ca am auzit ca si lui ii placea statul de drept si catusele?

  raspunde comentariului
  • @ Leo, esti prolific

   03 martie 2017 23:08

   Degeaba "o dai anonima", ti se cunoaste "stilul" !!!

   raspunde comentariului
   • Cucuveauaroz

    05 martie 2017 16:02

    O sintetizare foarte pertinenta a realitatii pe care o traim! Mai este un pas pana la lovitura de stat si ignorarea votului democratic!

    raspunde comentariului
 • vasilica

  03 martie 2017 12:45

  Daca vor reusi sa o demita pe Codruta Kovesi ,vor avea parte de o demonstratie de 2 ori mai mare decit cea cu ordonanta 13.

  raspunde comentariului
 • maxim

  03 martie 2017 11:44

  asa e, Nelu Cretu, sa dispara din presa toti oamenii care spun adevarul, care pun intrebari de bun simt, sa ramana doar ei de la antena3 si romaniatv, singurii detinatori ai adevarului. Degeaba ai imbatranit.

  raspunde comentariului
 • maxim

  03 martie 2017 11:44

  asa e, Nelu Cretu, sa dispara din presa toti oamenii care spun adevarul, care pun intrebari de bun simt, sa ramana doar ei de la antena3 si romaniatv, singurii detinatori ai adevarului. Degeaba ai imbatranit.

  raspunde comentariului
 • Ca sa vezi ce vrea Tariceanu !

  03 martie 2017 11:27

  Faceti parte dintre cei carora le place sistemul de politie politica asemanator oarecum cu cel al politiei politice paukerist al anilor'50-'60. Spun oarecum ptr ca actualul sistem kovesist este net superior acelui sistem prin faptul ca este scapat de sub orice control Cel al anilor '50-'60 era barem sub controlul PMR, nu lucra de capul sau cum lucreaza sistemul actual kovesist.V-ati intrebat de ce coruptia nu a scazut, in ciuda laudelor ce i se aduc d-nei Kovesi? Simplu ptr ca DNA lupta cu predilevtie impotriva PSD sub masca luptei anticoruptie, in timp ce dosarele de coruptie reala zac in sertarele DNA. Acolo veti gasi si dosarele de coruptie ale fratelui, tatalui si cumnatului d-nei susnumite si sutele de dosare transmise de Curtea de Conturi cu fraude enorme si cele ale corpului de control al primului-ministru.Aceste aspecte nu vreti sa le vedeti?......Leo

  raspunde comentariului
 • nepotu lu Stalin

  03 martie 2017 9:33

  Felicitari autoarei articolului pentru promovarea ideilor rezist ca secusorosist, strigate e in Pta Victoriei Da ROMANIA este o insula de GLOBALIM in Europa demna de urmat- cum bine a scris reputatul ziar antiTrump NYT dupa ce i-a facut pe toti ceilalti romani neprezenti la demonstratie-hoti si corupti De aia o sa si merg duminica pe Maidan in fata Guvernului alaturi de ceilalti ortaci cu smartfoane sa protestez impotriva CCR Rog autoare sa transmita prietenei d sale dna procuror Monica Macovei, deneaului intregul respect al revolutionarilor procatuse

  raspunde comentariului
 • nepotu lu Stalin

  03 martie 2017 9:32

  Felicitari autoarei articolului pentru promovarea ideilor rezist ca secusorosist, strigate e in Pta Victoriei Da ROMANIA este o insula de GLOBALIM in Europa demna de urmat- cum bine a scris reputatul ziar antiTrump NYT dupa ce i-a facut pe toti ceilalti romani neprezenti la demonstratie-hoti si corupti De aia o sa si merg duminica pe Maidan in fata Guvernului alaturi de ceilalti ortaci cu smartfoane sa protestez impotriva CCR Rog autoare sa transmita prietenei d sale dna procuror Monica Macovei, deneaului intregul respect al revolutionarilor procatuse

  raspunde comentariului
 • marian bucuresti

  03 martie 2017 5:04

  orice clipa in care doamna k ramane in vreo functie a statului reprezinta un atentat la democratie!INCALCAREA CONSTITUTIEI ESTE CEA MAI GRAVA ABATERE A UNUI FUNCTIONAR! Doamna k GO!

  raspunde comentariului
  • Alt Marian

   03 martie 2017 23:19

   Orice clipa in care doamna Kovesi este in fruntea DNA si Justitia este inca libera, este o gura de oxigen pentru Romania si pentru statul de drept! De aceea politicienii corupti, intre care Tariceanu si Dragnea, Serban Nicolae, Nicolicea si altii, se dau de ceasul mortii sa scape de Justitie, de DNA si de sefa acesteia. Deh, ii mai ajuta si alde Dorneanu, seful CCR, care arbitreaza in favoarea PSD, ca sa ii intoarca acestuia favoarea de a ajunge in pozitia mentionata! Dorneanu a dat o decizie incorecta, partinitoare pentru Tariceanu si PSD! Pentru a curati Romania de coruptie, este imperios necesar sa aparam DNA-ul, pe Kovesi si Justitia! Jos PSD !!!

   raspunde comentariului
 • Directorul

  02 martie 2017 22:33

  Vigilenta poporului e esentiala pentru a opri actiunile acestor ******* corupte. Daca poporul doarme, ei isi fac legile lor, pastreaza averile furate si vor continua sa fure. Am vazut ce putere are strada. Acestor ******* le e frica de furia poporului.

  raspunde comentariului
 • @ dorinteodor

  02 martie 2017 21:48

  Bravo, baiatu' !! Ne-ai servit comentariul de 4 ori, ca sa bagam la cap! Dar rastalmacesti lucrurile. Ce avem noi este, intr-adevar, nenatural, dar nu pentru ceea ce insinuezi mataluta! Este nenatural cati corupti, hoti si mincinosi s-au concentrat in politica romaneasca, pentru ca acolo nu trebuie sa muncesti, trebuie doar sa ai tupeu si papagal si sa fii lipsit de cinste. In ce tara si-au mai facut politicienii averi de nabab, in timp atat de scurt? Au strans averi, sa le ajunga si urmasilor urmasilor lor, fara sa munceasca!

  raspunde comentariului
 • @ dorinteodor

  02 martie 2017 21:48

  Bravo, baiatu' !! Ne-ai servit comentariul de 4 ori, ca sa bagam la cap! Dar rastalmacesti lucrurile. Ce avem noi este, intr-adevar, nenatural, dar nu pentru ceea ce insinuezi mataluta! Este nenatural cati corupti, hoti si mincinosi s-au concentrat in politica romaneasca, pentru ca acolo nu trebuie sa muncesti, trebuie doar sa ai tupeu si papagal si sa fii lipsit de cinste. In ce tara si-au mai facut politicienii averi de nabab, in timp atat de scurt? Au strans averi, sa le ajunga si urmasilor urmasilor lor, fara sa munceasca!

  raspunde comentariului
 • dorinteodor

  02 martie 2017 20:23

  legile represive, in orice tara normala, sint pentru o minoritate care nu se incadreaza. Ce avem noi este ne-natural. Este nenatural ca absolut toti oamenii de stat sa fie dovediti ca infractori, unul de la curtea constitutionala, presedinti de camera si senat, chiar presedintele tari nu este chiar curat, deputati, senatori, ministri si prim-ministri, toate pozitiile inalte in stat sint afectate de incalcari ale legii. oare chiar nu exista nimeni in tara asta ca sa priceapa ce se intimpla ca nu este normal ce se intimpla....

  raspunde comentariului
 • dorinteodor

  02 martie 2017 20:23

  legile represive, in orice tara normala, sint pentru o minoritate care nu se incadreaza. Ce avem noi este ne-natural. Este nenatural ca absolut toti oamenii de stat sa fie dovediti ca infractori, unul de la curtea constitutionala, presedinti de camera si senat, chiar presedintele tari nu este chiar curat, deputati, senatori, ministri si prim-ministri, toate pozitiile inalte in stat sint afectate de incalcari ale legii. oare chiar nu exista nimeni in tara asta ca sa priceapa ce se intimpla ca nu este normal ce se intimpla....

  raspunde comentariului
 • dorinteodor

  02 martie 2017 20:22

  legile represive, in orice tara normala, sint pentru o minoritate care nu se incadreaza. Ce avem noi este ne-natural. Este nenatural ca absolut toti oamenii de stat sa fie dovediti ca infractori, unul de la curtea constitutionala, presedinti de camera si senat, chiar presedintele tari nu este chiar curat, deputati, senatori, ministri si prim-ministri, toate pozitiile inalte in stat sint afectate de incalcari ale legii. oare chiar nu exista nimeni in tara asta ca sa priceapa ce se intimpla ca nu este normal ce se intimpla....

  raspunde comentariului
 • dorinteodor

  02 martie 2017 20:22

  legile represive, in orice tara normala, sint pentru o minoritate care nu se incadreaza. Ce avem noi este ne-natural. Este nenatural ca absolut toti oamenii de stat sa fie dovediti ca infractori, unul de la curtea constitutionala, presedinti de camera si senat, chiar presedintele tari nu este chiar curat, deputati, senatori, ministri si prim-ministri, toate pozitiile inalte in stat sint afectate de incalcari ale legii. oare chiar nu exista nimeni in tara asta ca sa priceapa ce se intimpla ca nu este normal ce se intimpla....

  raspunde comentariului
 • valy lon

  02 martie 2017 20:04

  Din nefericire,CARACATIȚA de la varf are tentacole puternice.Trebuie sprijinită Justiția i atenție la mainațiile care le fac pe sest....Chiar nu mai vreau să ni se"fluture brățările ,ca apoi să se întoarcă la furtiagurile lor"SĂ LI SE CONFITE CE AU FURAT I lăsați liberi,să muncească pe salariile i pensiile pe care ni le dau nouă.Ce înseamnă "pensii i salarii speciale!?Cine e mai special dacat acela care salvează vieți ,care dau vieți i mai i muncesc....,acela care te face om!? PARAZIȚII care trăiesc pe umerii notri!!??...e cazul să ne trezim !STRADA, este o forță ,dacă e unită.

  Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

  Dezvoltat de Bluebay Design