Şarlatanii de la CSM contra judecătoarei Camelia Bogdan

de Cristian Campeanu , 27 martie 2016 - stire actualizata la ora 20:05, 27 martie 2016
Şarlatanii de la CSM contra judecătoarei Camelia Bogdan

Un Sistem de Justiție în care Forul Suprem, Consiliul Superior al Magistraturii, refuză să apere reputația profesională a unui magistrat ireproșabil din punct de vedere profesional este un sistem profund disfuncțional și corupt. Când CSM validează propaganda otrăvită a Antenei 3 și invalidează activitatea Cameliei Bogdan, dă credit unui website anti-Justiție și refuză să sancționeze un derbedeu politic ca Norel Popescu după ce acesta a jignit grav un jurnalist al României Libere, CSM se discreditează moral și profesional. Domnii Aron, Dumbravă, Popescu etc ar trebui să demisioneze urgent.

Dincolo de mascarada degradantă de Justiție la care am asistat joia trecută la audierea judecătoarei Camelia Bogdan, există două momente care ne-au atras atenția care ilustrează elocvent stadiul de abjecție la care a coborât această instituție în ultimii ani. Ambele sunt legate între ele și îl au ca protagonist, așa cum se cuvine, pe președintele în exercițiu al CSM, judecătorul Mircea Aron. În mijlocul discursului Cameliei Bogdan în care încerca să justifice de ce recuză mai mulți membri ai CSM pentru judecarea cazului, judecătorul Horațiu Dumbravă încearcă în mod repetat să blocheze demersul și să îi închidă gura ba sub motiv că motivele invocate de Bogdan vor ajunge la urechile presei, ba pentru că sunt irelevante pentru cauză, CSM fiind organ administrativ.

Iritat, Aron îl acuză pe Dumbravă că „nu este cu nimic mai bun” decât Bogdan și, mai ales, face apel la colegii săi vexați să o lase pe judecătoarea Bogdan să își ducă discursul până la capăt pentru că în felul acesta „va demonstra că se comportă în acțiunile sale în sistemul de justiție la fel cum se comportă aici”. Din aceste ieșiri inadecvate reiese, pe de o parte, că  judecătoarea Bogdan era deja considerată „vinovată” de ceea ce i se întâmplă încă dinainte a a fi audiată, ceea ce nu ar fi o surpriză, dar, pe de altă parte, mult mai grav, că Aron pune dintru început la îndoială activitatea profesională a judecătoarei Bogdan și face apel la colegii săi să o lase pe aceasta „să se demaște”.

În esență asistăm la un act josnic de prestigitație juridică, o scamatorie de circar ratat care scoate panglici pe gură, prin care se stabileștei ilicit o legătură cauzală între atitudinea judecătoarei Bogdan față membrii CSM de joi și activitatea ei profesională de dinainte. În realitate, avem de-a face cu un șantaj ordinar pus în scenă de o grămadă de șarlatani care își ascund nimicnicia și lașitatea sub faldurile procedurilor și legii. În esență, ceea ce au făcut  Aron și CSM a fost să proclame că faptele de acum validează faptele din trecut sau, și mai simplu, că în ceea ce privește aplicarea legii în România, prezentul determină trecutul  dacă așa vrea CSM. Ceea ce reprezintă o răsturnare cataclismică atât a ordinii metafizice cât și a ordinii juridice.

Altfel spus, domnul Aron și CSM trăiesc la propriu într-o lume răsturnată atât din punctul de vedere al faptelor cât și al valorilor. Și aici intervine cel de-al doilea moment al judecătorului Aron, cel în care o acuză direct pe judecătoarea Bogdan că trăiește într-o altă realitate, într-o lume paralelă. Ceea ce în lumea pe dos a lui  Aron&Dumbravă chiar ar putea să aibă sens.

Într-un fel cei 13 care au votat împotriva judecătoarei Bogdan au dreptate: De multă vreme sistemul de Justiție este un sistem închis în care Dreptatea nu este un scop în sine, ci are simplă valoare instrumentală pentru salvgardarea intereselor de putere ale acestui cerc restrâns format din magistrați. Legea poate fi manipulată oricum și interpretată oricum și oricât de incoerent atâta vreme cât aceste interese de putere sunt servite. Din punctul lor de vedere, această lume, „lumea Justiției”, chiar dacă este o lume pe dos, este singura lume care contează cu adevărat și oricine va încerca să spargă cercul va fi considerat o amenințare și va fi supus represaliilor.

Există magistrați care au îndrăznit să spargă cercul și care au îndrăznit să demonstreze prin acțiunile lor că Dreptatea trebuie să se manifeste în lumea reală, în societatea oamenilor vii, pentru că altfel rămâne o abstracțiune. Unul din acești magistrați exemplari este Camelia Bogdan, un altul este președintele Înaltei Curți, Livia Stanciu. Cristi Danileț este un judecător care a înțeles și el că dacă Justiția nu se face în această lume atunci nu are nici o valoare și la fel au înțeles și mulți dintre procurorii anticorupție. De aceea DNA, Stanciu, Bogdan sau Danileț sunt apreciați de societate și persecutați de „asociațiile de magistrați” și de CSM, apărătorul Sistemului.

În lumea reală nu poți să pui la îndoială reputația profesională a judecătoarei Bogdan și a verdictelor date de ea și să validezi în acest fel punctul de vedere al unui organism de propagandă cum este Antena 3 și a unui agent de presiune antiliberal, anti-democratic și anti-stat de drept cum este website-ul Lumea Justiției, care acționează la comanda lui Dan Voiculescu.

În lumea reală, Norel Popescu nu ar mai putea să activeze în Justiție, după ce a caracterizat-o pe colega noastră Ondine Gherguț drept „un maidanez în căutare de stăpân” decât cel mult ca avocat al borfașilor la judecătoria din Vânju Mare, nu să fie membru CSM.

În lumea reală, aceea în care românii sunt însetați de Dreptate, Aron, Dumbravă și restul șarlatanilor din CSM ar trebui să demisioneze după ce au murdărit și  batjocorit ideea de reformă a Justiției. 

Comentarii

 • viv

  01 aprilie 2016 10:27

  D-le Campeanu, atentie la prosti, ca sunt mai periculosi si mai multi decat hotii.Sunt periculosi, mai ales atunci cand cred in ceea ce soun si scriu...

  raspunde comentariului
 • Pentru Stef

  31 martie 2016 19:34

  Ai uitat sa relatezi ce valoare de piatza avea terenul de la ICA - el fiind parte din averea statului, deci si a ta si a mamei tale care sigur are o pensie foarte mica - si cu cat a fost achizitionat. Si ai uitat sa precizezi ca toate aceste `achizitii` din care statul a fost pagubit, per total, cu miliarde de euro, puteau oferi banii necesari statului pentru ca mama ta sa aiba un altfel de pensie, dupa cum bine merita dupa o viata de munca. Sau, te pomenesti ca tu tii mai mult cu Antenele decat cu mama ta ?! Sau poate tu esti parlamentar si ii dai mamei tale in fiecare luna zece mii de euro din smecheriile cu care ne-au obisnuit parlamentarii de 26 de ani incoace ? Mai, Stef, mai, nu mai tine, ne-am cam prins cu totii, cetatenii romani, ca si cei americani de mult timp deja, ca Fiscul si DNA-ul sunt prietenii nostri caci apara banul public, deci al nostru ! Noi traim cu 250 euro pe luna si altii inseala statul cu zeci de milioane de euro ? Cum vine asta, mai Stef, mai ?! Ia explica-ne !

  raspunde comentariului
 • stef

  31 martie 2016 10:15

  Acest articol este subiectiv, tendentios si incalca in modul cel mai nerusinat principiul de a nu critica Justitia din care face parte si CSM facandu-i sarlatani pe componentii acestui organ important. De aceea nu valoreaza nici macar cat o ceapa degerata. Ce "onoare" mai poate avea o asemenea "creatura" care a luat bani si a facut si concediu platit de o parte a procesului ICA? Daca avea un pic de onoare se declara incompatibila atunci cand a fost propusa in completul de judecata, dar nu a facut-o si in felul acesta a intinat onoarea Justitiei romane, care la drept cuvant si asa nu este prea laudabila. Camelia Bogdan este compromisa profesional si nu mai poseda "onoarea" uni judecator care ar trebui aparata!

  raspunde comentariului
 • Ion Antonescu

  30 martie 2016 23:39

  Am observat aici, mai jos, trei comentarii care au la sfarsitul lor scris numele meu, probabil pentru a induce lumea in eroare. Nu imi apartin si astfel de provocari sunt inutile, lumea imi stie stilul si opiniile. O viata intreaga am tinut doar cu oamenii cinstiti, indiferent ca au fost liberali, taranisti, legionari, fascisti, comunisti. Pentru mine, odata cu moartea batranilor fruntasi din partidele istorice - ma refer la prietenii mei Nicu Enescu, Sorin Botez, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, Gabriel Tepelea si alti cativa mai putin cunoscuti, a murit o epoca de verticalitate. As dori sa aduc aminte cititorilor ca pe vremea mea - prin asta inteleg anii de dinainte de 1948 - cei inrolati in politica aveau o personalitate distincta si nu isi schimbau personalitatea, apartenenta politica, gandurile, comportamentul de la o zi la alta. Iar anonimatul acesta scarbos de care uzeaza unii in subsolul articolelor din jurnalele online, nu exista in presa vremii de atunci. Si, cand cineva voia sa apere un politician. nu putea scrie anonim, nu uza de laude fara legatura cu politica - gen `Petrica Roman e baiat frumos si votam cu el ` -asta era opinia APACA ! - sau, si mai penibil ` nu vrem Kent, nu vrem valuta, vrem pe Roman sa ne ....!`ci folosea fapte concrete di nactivitatea acelui politician, motive clare pentru care merita apreciat. Si, reciproc, cand cineva voia sa critice pe altcineva, nu lua in discutie ca e uratel sau ca e prea frumoasa si are buze prea rosii si si le inmoaie in sampanie. Fapte ! Daca vrem sa mergem inainte trebuie sa judecam cu propria noastra minte situatiile si oamenii ! Asa cum eu, care am fost medic militar in armata fascista a tarii si am si acum simpatii fasciste - nu legionare - si, in principiu am tinut intotdeauna cu dreapta si ultradreapta politica, deci asa cum eu am avut curajul aici sa afirm ca regimul comunist a avut si el meritele lui si modernizarea partiala si initiala a zonei rurale, electrificarea, alfabetizarea, construirea unui mare numar de locuinte pentru cetatenii care munceau undeva in mod stabil, asigurarea unui loc de munca, concediile ieftine, chiriile ieftine la stat s.a. au fost realizari incontestabile pe care ma asteptam ca regimurile `democrate` de dupa 1989 sa le continue si amplifice - si nu sa distruga mai totul si sa ofere cetatenilor o libertate goala de continut, ei, cei ce au condus ministerele si politicienii ce au ghidat aceste ministere dansand din buric fara grija implicarii statului in crearea de locuri de munca - deci, repet, asa cum eu de-a lungul timpului am apreciat in sufletul meu ganduriel bune initiale ale legionarilor care s-au ridicat ca o forta impotriva coruptiei de atunci, asa cum eu am apreciat si pozitiile cinstite ale ziarului Romania LIbera si inainte de 1989, asa cum aici am apreciat intransigenta si curajul extraordinar al dlui Tokes care a fost singurul cetatean roman care a aparat public taranimea romana in fatza initiativelor demente ale lui Ceausescu cel crancen....asa consider ca orice cetatean isi poate pastra o viata intreaga increderea in oamenii cinstiti, crestini, altruisti. Nimeni nu se poate preface la infinit si sper ca, in timp, sa se lamureasca cu totii asupra politicienilor de astazi ai tarii. Si, de cate ori avem un dubiu de apreciere, e suficient sa cautam modul in care si-au dobandit averea, atata cat au ! Daca se justifica din veniturile cinstite, e bine. Daca nu, sunt putrezi ! Este criteriul suprem, caci de tirade sforaitor-patriotice si manipulari suntem satui. La fel, de tzutzarii care se screm pe aici prin subsolul dedicat comentariilor, sa-i apere ...dar tac de cate ori sunt invitati sa discute pe baza de fapte clare si dovezi ! Am provocat trei persoane aici , persoane care afirmau ca ``politicienii romani sunt .....persecutati - dragalitza doamne ! - de `conspiratia binomului` si a Serviciilor speciale si ca adevarata coruptie este ...in randul procurorilor si a serviciilor ``, deci am porvocat aceste persoane sa consulte averea politicienilor din parlament - exista declaratii publice obligatorii pentru ei, consultabile pe net cu ajutorul oricarui motor de cautare, e suficient sa scrii , declaratie de avere Cutare` - si apoi sa consulte averea fruntasilor Procuraturilor, a tuturor procurorilor si a membrilor marcanti ai serviciilor secrete. ..Au incetat insultele la adresa mea dar a incetat si orice fel de raspuns ! De ce ? Pai pentru ca la procurori si la lucratori ai serviciilor speciale figureaza 1 aparatament si eventual o masina si sigur si o datorie la banca nu conturi gras alimentate ! Iar la politicienii din parlament figureaza averi colosale, care cumulate sunt mai mari decat averea tuturor parlamentarilor din toata Europa, adunate la un loc ! E clar, nu ?!

  raspunde comentariului
 • alcibiade

  30 martie 2016 12:02

  nu prea am ce comenta in privinta articolului, doar ca este in buna traditie securistbasista a ziarului Romania Libera ! pacat de acest ziar, candva port drapelul luptei reale ! anticomuniste, dar de..tempus fugit ! in legatura cu majoritatea comentatorilor de aici, ei sunt pur si simplu niste oameni orbiti de resentimente,prejudecati si de lipsa unei culturi a dialogului ,lipsindu-le si orice cultura democratica si nu numai ! . in concluzie a purta un dialog cu acesti oameni pe cara nu-i dispretuiesc sau urasc doar ii compatimesc ! este inutil si periculos pentru sanatatea mentala a celui tentat sa intre in dialog cu ei ! am facut acest comentariu, dupa ce initial am vrut sa comentez articolul acestui domn ziarist dar am realizat ca este futil asa ca m-am abtinut si am scris doar aceste consideratii care cred ca sunt suficiente !

  raspunde comentariului
  • Pentru Alcibiade

   01 aprilie 2016 0:00

   Poate totusi iti dai jos greatza ta `intelectuala` si ne spui cat valora terenul ICA si cu cat a fost vandut de catre ....acel medic `uns` ca sa inchida ochii la subevaluare ! Si cam care a fost paguba creata bugetului statului, deci banilor mei si ai tai si ai mamei tale si ai tuturor cetatenilor romani. Sau tie iti place sa discuti doar asa, in termnei genrali si nu la concret ?! Deci, hai, zi-ne mai ...Alcibiade, mai, tii cu Antenele sau tii cu pensia mamei tale ?! Tii cu o grupare de oameni sau cu statul roman, cu banul public si ceilalti 16 milioane de cetateni romani ce traiesc pe teritoriul tarii ?!

   raspunde comentariului
 • palamentul hotzilor !

  29 martie 2016 20:48

  Radu, Doamna Camelia Bogdan, ce nume caraghior, vine de la cuvantul slav BAGDANAI care inseamna POMANA, poata nici nu merita increderea CSM-ului

  raspunde comentariului
  • Radu

   30 martie 2016 12:15

   Va sugerez sa analizati care este comportarea si averea procurorilor si care a fost comportarea si averea celor vizati de dosarele penale ! Incercati sa fitzi obiectiv, pentru ca majoritatea cetatenilor traim din salarii sub 300 euro si privim cu ochii extrem de favorabili pe procurorii care ne-au redat speranta unei societati normale in care politicienii sa nu mai poata fura zeci de miliaone de euro din banii nostri. Indiferent care ar fi acei politicieni, deci din care partid. Iar daca acei politicieni au fost nemultumiti ca aveau salariu doar de cateva zeci de ori mai mare decat al nostru - !! - atunci trebuiau sa isi dea demisia si sa se ocupe de firme particulare, nu sa fure din banii statului prin tot felul de tertipuri, inclusiv subevaluarea unor active ale statului inainte de vanzare-cumparare - sau sa isi indrepte bani- tot din banul statului, la licitatii ...`publice` - spre firmele lor ..puse pe numele rudelor sau acoperitilor apropiati lor.

   raspunde comentariului
 • Radu

  29 martie 2016 20:09

  Pentru cel ce semneaza `parlamentul hotilor` - si eu m-am intrebat cum de a fost asa diferita comportarea CSM in cele doua cazuri, dar am impresia ca e vorba de doua comisii diferite. oricum ramane foarte trist faptul ca CSM, in loc sa se bucure ca avem procurori curajosi si onesti, le baga betze in roate

  raspunde comentariului
 • UBACA

  29 martie 2016 17:19

  Citesc si ma crucesc, un nene pe nume Aurel Florea MA POMENESTE in comentariile sale..,,...Pai necushorule, UNDE MA VAZUI talica piishisha comentand ?????...,,...Ai ajuns sa visezi cu ochi deschis nene ??...., vezi ca BASISMUL OTRAVESTE FICATI !

  raspunde comentariului
 • parlamentul hotzilor

  29 martie 2016 15:57

  Cu Codrutza noastra-n frunte, vom avea victorii multe !!!

  raspunde comentariului
 • Jacques

  29 martie 2016 15:33

  Felicitari pentru artico! Excelent!

  raspunde comentariului
 • v o bag

  29 martie 2016 14:08

  Campene, iar ai dat cu muci'n fasole.

  raspunde comentariului
 • parlamentul hothilor

  29 martie 2016 12:51

  una calda, una rece, CSM-ul nu a aparat reputatia doamnei judecatoare camelia bogdan dar a confirmat-o ieri pe doamna procuror laura codritza kovesi, bravio CSM !, .Ion Antonescu, med mil rez

  raspunde comentariului
 • palamentul hotzilor !

  29 martie 2016 12:47

  CSM-ul a cam dat-o,n bara cu cea mai curajoasa judecatoare, nu doar din romania ci chiar din europa , respectiv doamna camelia bogdan dar si-au spalat pacatele confarmand-o pe doamna codtruta kovesi, una calda, una rece. ,Ion Antonescu, med mil rez

  raspunde comentariului
 • palamentul hotzilor !

  29 martie 2016 12:47

  CSM-ul a cam dat-o,n bara cu cea mai curajoasa judecatoare, nu doar din romania ci chiar din europa , respectiv doamna camelia bogdan dar si-au spalat pacatele confarmand-o pe doamna codtruta kovesi, una calda, una rece. ,Ion Antonescu, med mil rez

  raspunde comentariului
 • Anton

  29 martie 2016 9:31

  De obicei CSM "greseste" destul de mult si des... Din pacate si in mod absolut inadmisibil. De aceasta data nu cred ca avea ce onoare si reputatie sa" repereze," avand in vedere starea reala de fapt ! Observ ca sunt publicate doar anumite " pareri' despre acest articol,cu o anumita orientare, subiectiva ,unele neavand nici o legatura cu subiectul analizat.

  raspunde comentariului
 • Krixus

  29 martie 2016 9:21
 • MCV

  29 martie 2016 3:41

  Nu poti avea pretentii justitiare la ultimele ******** umane.

  raspunde comentariului
 • Pentru Cri

  28 martie 2016 16:30

  Nu vorbiti deloc in interventia dvs de faptul ca atunci cand averea ICA a fost vanduta cu un pret de foarte multe ori mai mic decat cel real - deci decat pretul pietei - s-a creat o paguba imensa bugetului de stat, deci banilor nostri, ai mei si ai dvs si ai parintilor dvs. Va este indiferent acest lucru ?! Sau dvs si parintii dvs traiti din surse financiare grase, asemanatoare sau identice cu cele fraudate in cazul ICA si de restul cetatenilor nu va pasa ?! incercati sa sustineti cu fapte concrete despre tema in discutie atunci cand atacati un jurnalist ! Caci s-a dus vremea cand publicul punea botu` la dezinformari ! Ne-am desteptat, tovarase Cri ! Nu mai suportam furtul din banul public indiferent cine l-ar savarsi ! In lata ordine de idei, sa stiti ca dl. voiculescu mi se parea un om capabil, un parlamentar cu idei interesante referitoare la sustinerea intretriprindrerilor mici si mijlocii, un om prezentabil, inteligent si cu bun simt in discutii. Nu ma bucura deloc ce a patit, dar trebuie sa invete toti parlamentarii sa fie onesti in afaceri. Indiferent care ar fi aceia, caci nimic nu e mai important decat banul public. Daca banul public e furat, NOI suntem furati, si nu mai sunt bani de pensii si salarii si salarii si aceste lucruri le-au invatat demult, demult toti cetatenii din SUA si Vestul Europei unde astfel de fapte nu sunt deloc agreate de cetatenii. Furtul banilor publici ne face saraci si someri.

  raspunde comentariului
 • med.mil. rez. Ion Antonescu

  28 martie 2016 11:00

  Da. un articol foarte onest, foarte bun si foarte util in aceasta grea perioada. Comportarea unei parti din CSM este in `buna` traditie a unei parti semnificative din justitia romaneasca care s-a constituit intr-o veritabila mafie politico-administrativ-juridica sustinuta DIRECT de diverse structuri - macar de la nivelul de varf al acestora - imediat dupa 1989. Aceasta mafie a depasit cu mult Mafia Italiana care nu reusise nici pe departe sa disemineze in toate structurile statului si pe tot teritoriul Italiei. Si mai exista inca o notabila diferenta intre cea italiana si cea romaneasca - in peninsula italica, in sud, Mafia, dupa prima perioada a acumularii banilor prin tot felul de contrabande si alte mijloace si actiuni ilegale si chiar sinistre, a trecut la .... implicarea in crearea de locuri munca in Sicilia unde saracia facea ravagii. Probabil atat din solidaritate cu concetatenii lor saraci cat si pentru a-si spala banii in activitati legale si mai ales pentru a castiga de partea lor populatia locala si a da cu tifla autoritatilor statului italian la fel de ....`preocupate` de soarta saracilor din Sicilia precum autoritatile romane de soarta celro 5 milioane de someri din Romania....pe cand in Romania, mafia romaneasca - cu exceptia unui singur industrias roman, acum condamnat pentru diverse fapte , industrias care si-a investit o buna parte din banii obtinuti mai putin ...ortodox in activitati industriale de amploare care au oferit locuri de munca la mii de oameni, ceea ce e, totusi, remarcabil, sa recunoastem - deci mafia romaneasca si-a blocat banii in vile in tara si strainatate, terenuri, conturi bancare romanesti sau straine, actiuni, bunuri de lux etc. Si mai este o diferenta notabila , faptu lca mafia politico-administrativ-juridica romaneasca a creat tarii si cetatenilro pagube cu mult, mult, mai mari decat cea italiana. Caci exista opinii ale unor experti care estimeaza paguba totala creeata de hotzii cu steif in acesti 26 de ani postdecembristi la peste 2.000 de miliarde de euro - aici incluzand daramarea, sabotarea si partial insusirea in interes propriu intregii industrii nationale si bunuri ale statului din agricultura, fond funciar divers si imobile foste de stat. Si articolul dlui Campeanu este cu atat mai bun cu cat el vine in continuarea directa a articolelor extraordinare si pline de tragism ale marelui profet al neamului Petre Mihai Bacanu care, atunci cand autoritatile romane, dupa tragica sinucidere - sau omucidere, inca nu e sigur - a procurorului Panait, deci autoritatile romane direct implicate in sustinerea pe fatza a clanului PSD-ist Tarau de la Oradea, au incercat sa ii scoata pe procurorul Lele ca incapabil - izolandu-l - si pe Panait ca fost ...`dezechilibrat psihic` -- !!! a nu se uita ca dl. Panait a absolvit facultatea cu calificativul Magna cum laudae si era tanar, nu avea averi, era cunoscut ca onest. Ce spunea atunci dl. PM Bacanu in lungile si sfasietoarele sale articole din Romania Libera a acelor vremuri - cel mai curajos si activ si profesional si apropiat de sufletul cetatenilor ziar din acele vremuri grele de dominatie a hotzilor cu steif asupra natiunii - ce afirma profetic acest exceptional jurnalist ? Nu vom uita niciodata cuvintele sale ` daca aceasta sinucidere ramane neinvestigata onest si faptele ce au dus la ea raman neelucidate corect si nesanctionate ele si autorii lor reali, atunci, in viitor, orice RAU va fi posibil !` Si asa a fost, caci cazul investigat de Alexandru Lele si Cristian Panait ulterior a fost emblematic pentru impoletirea dintre infractionalitate si autoritatea administrativ-politico-juridica a tarii. La nivel local si national. De varf, caci dl. Nastase a sarit la TV si in vazul natiunii sa ii apere pe evazionistii de la Oradea care erau printre pionii oneros-financiari principali ai clicii PSD-iste aflate in fruntea statului roman de atunci. Iar episodul relatat de simapticul juranlist Campeanu acum este de fapt o continuare a acelui episod, pe un alt plan dar cu aceeasi zvarcolire a Raului localizat in politica si justitia romana, Cu mentiunea notabila ca, din fericire, o alta parte a justitiei romane - si mai ales instantele Procuraturilor si ale DNA - , o buna parte a administratiei romane, o mare parte din Ministerul de Interne, Guvernul Romaniei, Presedintia tarii, o buna parte din conducerea alttor institutii de stat, Serviciile secrete si speciale in integralitatea lor, toate acestea deci, incepana cu vara-toamna anului 2014 au trecut de partea Binelui, Acesta e singurul lucru incurajator al ultimilor ani, si desi si noi si aceste structuri ale Binelui suntem cu totii saraci, poate reusim sa invingem Banul Luciferic al politicienilor romani din toate partidele oplositi in cloaca numita Parlament sau in structuri locale.

  raspunde comentariului
 • cri

  28 martie 2016 10:29

  Stiam demult de capacitatea nelimitata a d-lui Campeanu de a scrie articole stupide si inepte pe banda rulanda. Dar in acest articol, domnia sa se intrece pe sine insusi d-na jude Bogdan este "buna" pentru ca l-a bagat la puscarie pe patronul unui trust de presa concurent , iar CSM este "rau" pentru ca o "persecuta" pe d-na Bogdan prin refuzul de a-i "repera onoarea". . Daca aceeasi d-na jude Bogdan ar fi dat un verdict de achitare in dosarul Telepatia, acelasi dl. Campeanu ar fi debitat ca dansa ar fi fost "rea" iar CSM ar fi fost "bun" ca i-a refuzat apararea "onoarei' distinsei judacatoare.Cand lipsa de caracter si de inteligenta se combina la "ziaristul" Campeanu domnia sa produce astfel de "opinii" demne de azilurile psihiatrice.

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  28 martie 2016 9:37

  Ellada. Macar stii ce inseamna "Ellda" ? Probabil ca nu, dar SIGUR ca esti antenist !

  raspunde comentariului
 • Ellada

  28 martie 2016 9:09

  Ești cel puțin un ticălos și un nemernic aservit propagandei macoviste. Dacă tu crezi că articolul ăsta il halește publicul inseamnă că ești și tu jurnalist! Gunoierule!

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  28 martie 2016 7:39

  Dupa cum spun gurile rele, doamna judecatoare are suficiente probleme de comportament, nu este nici pe departe IMPARTIALA, drumul ei in justitie este pe cale sa se scurteze iar UNI MEMBI ai CSM-ului nu s-au grabit sa incalce BUNUL SIMT pentru o persoana ce-i pe duca din bransa lor.......... ,,..., Ma intreb, daca domnul Cristian Campeanu ar fi UN SERVITOR al acestei doamne, CE PAHAR I-AR PUNE pe masa

  raspunde comentariului
 • andrei

  27 martie 2016 21:11

  Ceea ce s-a întâmplat la ședința CSM e dovadă că justiția mai are drum lung de parcurs. În același timp, astfel de articole dovedesc faptul că și noi avem același drum de făcut. Nu văd de ce o judecătoare într-o stare vădită de incompatibilitate e de apărat doar pentru că l-a condamnat pe Dan Voiculescu. Chiar nu e.

  raspunde comentariului
 • Teodor

  27 martie 2016 20:56

  D-le Campeanu,cum le stii asa de bine pe toate din " ograda" justitiei cred ca ti-ai gresit cariera.Esti bun de presedinte .....CSM. Hai las-o balta, se vede de la distanta cat de ..independent esi!

  raspunde comentariului
  • mircea

   27 martie 2016 21:25

   Nu este dl.Campeanu mare specialist,dar se vede cu ochiul liber cum anumite personajesarlatanii,superba denumire! derapeaza in interesul fortelor oculte care au cuprins intreaga societate.In aceasta ipostaza este si normal ca otravaitii din CSM sa-si gaseasca aparatori in persoana unor indivizi ca tine,care simt ca le fuge pamantul de sub picioare la adierea suflului dreptatii.

   raspunde comentariului
 • Dr.Ing.-L.L.M.Samarescu

  27 martie 2016 20:50

  Ati pus punctul pe i.In justitie sunt destule de corectat.CSM o instituiie fara activitate autentica si constructiva.Sinecura e la moda.CSM nu ajuta legalitatea.Nu e cumva seful,fiu de mare securist comunist?

  raspunde comentariului
 • CSM apara PROPAGANDA 3 la comanda Mafiei PSD-ALDE !

  27 martie 2016 19:49

  SUPER CORUPTIA KGB din Parlamentul al Romaniei -Moldovei a impiedecat timp de 26 de ani UNIREA POPORULUI ROMAN !Institutile infiltrate de SUPERCORUPTIA KGB au tradat Romania .Pana cand ???

  raspunde comentariului
 • AlinaP

  27 martie 2016 19:24

  Asa e. Cei din CSM nu vor demisiona cu siguranta. Care e forul ce poate decide sa curete CSM de corupti? Poate doar publicul...

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  27 martie 2016 18:13

  Am mai spus-o si o repet. ,.., Doamna judecatoare Camelia BOGDAN, asa cum o prezenta *antena 3*, probabil intr-o conferinta de presa, cu parul VOPSIT prea GALBEN, cu BUZELE prea ROSI, dar mai cu seama BAND APA DINTR-UN PAHAR de SHAMPANIE, tradeaza o persoana cu caracter marunt, ..,,,,..,, ,.In general, oameni marunti, cand ajung mari, AU IFOSE prea excentrice iar trepadusi din jurul lor nu stiu cum sa le mai intre in voie asa ca EXAGEREAZA in tot ce fac.., Ce poate fi mai PENIBIL decat SA BEI APA DINTR-UN PAHAR de SHAMPANIE !!!!........,,...,Din punc de vedere al rezultatului sedintei CSM, rezulta ca DEMAKABEIZAREA Romaniei este in plina desfasurare. primul pas l-a facut CCR-ul, al doilea pas HOTARAT s-a infaptuit joia trewcuta la CSM...,,...,,...,..,Urmeaza probabil DEPOLITIZAREA ANI...,,...,,...Apoi doamna CB amenita cu PARACEALA la Bruxel, in MCV ori se stie ca MCV-ul este o facatura MAKABISTA ce musai trebuie desfiintata...,,..,,, S-ar putea ca doamna judecatoiare CB sa ajunga precum derbedeul de Ceausescu ce facea atata caz de LUPTA sa IN ILEGALITATE, el in realitate, SE ASCUNDEA dar NU-L CAUTA NIMENI, concret doamna CB se va polange unui destinatar fara adresa

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  27 martie 2016 18:12

  Am mai spus-o si o repet. ,.., Doamna judecatoare Camelia BOGDAN, asa cum o prezenta *antena 3*, probabil intr-o conferinta de presa, cu parul VOPSIT prea GALBEN, cu BUZELE prea ROSI, dar mai cu seama BAND APA DINTR-UN PAHAR de SHAMPANIE, tradeaza o persoana cu caracter marunt, ..,,,,..,, ,.In general, oameni marunti, cand ajung mari, AU IFOSE prea excentrice iar trepadusi din jurul lor nu stiu cum sa le mai intre in voie asa ca EXAGEREAZA in tot ce fac.., Ce poate fi mai PENIBIL decat SA BEI APA DINTR-UN PAHAR de SHAMPANIE !!!!........,,...,Din punc de vedere al rezultatului sedintei CSM, rezulta ca DEMAKABEIZAREA Romaniei este in plina desfasurare. primul pas l-a facut CCR-ul, al doilea pas HOTARAT s-a infaptuit joia trewcuta la CSM...,,...,,...,..,Urmeaza probabil DEPOLITIZAREA ANI...,,...,,...Apoi doamna CB amenita cu PARACEALA la Bruxel, in MCV ori se stie ca MCV-ul este o facatura MAKABISTA ce musai trebuie desfiintata...,,..,,, S-ar putea ca doamna judecatoiare CB sa ajunga precum derbedeul de Ceausescu ce facea atata caz de LUPTA sa IN ILEGALITATE, el in realitate, SE ASCUNDEA dar NU-L CAUTA NIMENI, concret doamna CB se va polange unui destinatar fara adresa

  raspunde comentariului
  • Radu

   30 martie 2016 12:05

   Alte argumente in afara de `buze rosii si sampanie ` aveti ? Observ ca postati zeci de comentarii in care discutati despre orice altceva inafara de faptele celor ce ne-au furat din banul public ! Pe dvs nu va bucura ca procurorii apara banul public, deci al dvs si al familiei dvs ?! Va place cand sute de milioane de euro dispar in buzunarul politicienilor ?! Si cand paguba creata banului public este de fapt de miliarde de euro ?! Credeti cumva ca reusiti sa convingeti cititorii cu astfel de poezii manipulatoare cu iz de Rusia anilor 1800 ?!

   raspunde comentariului
 • IANI

  27 martie 2016 17:48

  De acord cu tot ce ati scris, Domnule Cristian Cimpeanu!!! foarte bun articolul, dar ce pacat ca nimeni nu reactioneaza, ca dv, din politica romaneasca. Am trecut prin ,, justitia'' din Romania, este o crima ce se intampla la judecatoriile mici, cum ar fi Tg.CArbunesti sau Tg.jiu, aia nu sunt pusi sa judece, ci sa-si bata joc de cetateni. RUSINEEEEEEEEEE !!!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design