Votați Ordonanța 14 sau iese revoluție! | OPINIE

de Grigore Cartianu , 10 februarie 2017 - stire actualizata la ora 21:42, 10 februarie 2017
Votați Ordonanța 14 sau iese revoluție! | OPINIE

Ne îndreptăm spre o criză majoră. O criză politică, socială și mai ales morală. Până ieri, speranța de dezamorsare a situației se afla la Curtea Constituțională (CCR). Dar Curtea a refuzat să verifice dacă Ordonanța 13 este constituțională sau nu. Motivul: Ordonanța 13 nu mai există, fiind abrogată prin Ordonanța 14.

Pare să se deruleze planul diabolic de salvare a corupților, în șapte pași, dintre care primii patru au fost urmați fără abatere:

1. Guvernul Grindeanu - folosindu-se de unealta de la Justiție, Florin Iordache - adoptă Ordonanța 13 (anti-justiție, pro-corupție).

2. Sub presiunea opiniei publice, Avocatul Poporului (Victor Ciorbea) atacă Ordonanța 13 la Curtea Constituțională.

3. Tot sub presiunea opiniei publice, Guvernul Grindeanu adoptă Ordonanța 14, prin care abrogă Ordonanța 13.

4. Curtea Constituțională nu se pronunță pe conținutul Ordonanței 13, pe motiv că ea, abrogată fiind, nu mai există.

5. Ordonanța 14 este respinsă de Parlament (și respinsă rămâne după ce trece prin furcile caudine numite CCR și Președinția României).

6. Ordonanța 13 intră automat în vigoare.

7. Ordonanța 13 este respinsă și ea de Parlament, dar a produs deja efecte devastatoare. Câteva mii de infractori (politicieni, demnitari, funcționari publici)  jubilează.

Pașii 5, 6 și 7 sunt deocamdată ipotetici, dar perfect posibili.

Sigur că Legea de respingere a Ordonanței 14 (pasul 5) va fi atacată la Curtea Constituțională și va ajunge la promulgare. Dar CCR va constata constituționalitatea ei (are și motive s-o facă), iar președintele Iohannis o va întoarce o dată la Parlament și apoi va fi obligat s-o promulge. Va urma publicarea legii în Monitorul Oficial, moment în care Ordonanța 13 va fi activată automat și va produce efecte (punctul 6).

Punctul 7 nici nu mai contează. Probabil, de ochii lumii, Parlamentul va respinge odioasa Ordonanță 13, dar degeaba. Până când și Legea de respingere a Ordonanței 13 va ajunge în Monitorul Oficial, ordonanța se va afla în vigoare.

Nu mai există nici măcar posibilitatea ca Ordonanța 13 să fie discutată în Parlament înaintea Ordonanței 14. Atâta vreme cât Ordonanța 14 există, Ordonanța 13 nu există, deci Parlamentul nu are ce dezbate.

Diabolic, nu? Dar pentru ca un asemenea plan să fie pus în aplicare, era nevoie de câteva personaje odioase. La vedere sunt Sorin Grindeanu, Victor Ciorbea și Valer Dorneanu, iar în spatele lor, Liviu Dragnea.

Acum e clar de ce Sorin Grindeanu a dat Ordonanța 14: ca să blocheze de două ori Ordonanța 13 (verificarea constituționalității la CCR, respingerea în Parlament).

Acum e clar și de ce Victor Ciorbea a trimis Ordonanța 13 la Curtea Constituțională: pentru că nu putea fi verificată, fiind deja abrogată, iar el câștiga imagine: gata, Ciorbea și-a făcut datoria, Ciorbea nu mai doarme.

Dacă aveau intenții cinstite și chiar voiau să rezolve problema, personajele din această schemă (Grindeanu, Ciorbea, Dorneanu) ar fi abordat lucrurile în următoarea ordine:

1. Ciorbea sesiza Curtea Constituțională pe Ordonanța 13;

2. CCR verifica Ordonanța 13 (evident neconstituțională);

3. Guvernul abroga Ordonanța 13 (doar dacă mai era nevoie).

Și toate astea, în termenul de 10 zile, adică până astăzi. Dar e clar că intențiile au fost profund necinstite.

Acum, mingea se află în terenul Parlamentului. Presiunea s-a mutat cu totul în Casa Poporului. Aleșii neamului au de făcut un gest cât se poate de simplu: să dezbată urgent Ordonanța 14 și s-o aprobe prin vot.

Ar fi simplu pentru niște oameni de bună-credință, dar Parlamentul și-a pierdut de mult această calitate. Cu actuala majoritate PSD-ALDE, șansele de revenire la normalitate sunt minime. Mai ales că în fruntea celor două Camere, dar și a celor două partide de guvernământ, se află două personaje cărora aprobarea Ordonanței 14 le-ar deschide larg porțile pușcăriei.

Vor vota Dragnea și Tăriceanu propria împușcăriere? Își vor lăsa ei oștirile parlamentare să voteze conform propriei conștiințe? Să fim serioși: și liderii celor două partide, și grupurile lor parlamentare au demonstrat că, atunci când interesul de gașcă le-o cere, sunt capabili de mari ticăloșii. Să ne amintim, de exemplu, câți senatori și deputați au fost miruiți și puși la adăpostul imunității, reușind să se sustragă cercetării penale.

În aceste condiții, singurele noastre arme rămân strada și cancelariile occidentale. Dacă protestele vor atinge o masă critică, așa cum s-a mai întâmplat în ultima vreme, atunci strada va reprezenta poporul. Iar cu poporul nu se poate pune nici cel mai ticălos Parlament.

Nu trebuie să le permitem lui Dragnea, lui Tăriceanu și partidelor lor să amâne aprobarea Ordonanței 14! Dacă vor să arate o minimă bună-credință, atunci să dezbată urgent această ordonanță, fără amânare.

Dacă nu, va ieși revoluție!

Comentarii

 • ticu

  22 februarie 2017 3:01

  Ciocul mic ca PSD e la putere!

  raspunde comentariului
 • titi

  22 februarie 2017 2:53

  mai sahiseh de ce nai iesit an strada cu poporul cand basescu a luat mii de hectare de pamant la nana unde ai fost? dute si te culca ca nai treba cu tara daca erai patriot eseai atunci nu acum cand nici nu sti ce ceri rusine.....

  raspunde comentariului
 • titi

  22 februarie 2017 2:46

  lasati sa conduca mai oameni buni, sa vedem ce iese an 4 ani!

  raspunde comentariului
 • cetatean

  11 februarie 2017 14:14

  Au aparut in auto, afise in care suntem invatati cum sa ne ferim de diversele metode de a actiona ale hotilor. Deja?

  raspunde comentariului
 • nelu

  11 februarie 2017 14:10

  toate aceste indemnuri de a iesi in strada sunt rusinoase......trebuia sa indemnati in campaniea electorala ca lumea sa vina la vot......daca nu a-ti facut-o a-ti pierdut

  raspunde comentariului
  • Devil Shaiseh

   11 februarie 2017 14:39

   Nu este niciun indemn de a iesi in strada. Este o necesitate. Iar ceea ce a facut guvernul nu este doar rusinos, este o agresiune fara precedent impotriva satului de drept. Aberatia ca in urma alegerilor puterii trebuie sa i se permita sa batjocoresca poporul nu tine. Greseala guvernului nu poate fi pusa niciodata pe seama alegatorilor. Asa ca schimba postul ca sa poti manca si tu ceva comestibil.

   raspunde comentariului
   • sorin, cel mic

    11 februarie 2017 15:53

    ghinion, legile sunt dinamice, se adpătează la cerință momentului, asta nu înseamnă că 238 de ani de acum încolo nu mai modificam CP, intr-un fel ai dreptate și rudotelul este în farmacii de mai bine de 40 de ani

    raspunde comentariului
    • Devil Shaiseh

     11 februarie 2017 18:32

     Esti pe aratura. A zis cineva ca nu trebuie schimbat CP? Voi spuneti ca nu trebuie schimbat guvernul ci poporul. V- a luat Dragnea mintile.

     raspunde comentariului
 • nelu

  11 februarie 2017 14:07

  consider ca acum ne aflam intr-o tara africana in care un trib vrea sa ajunga la putere din jungla,cu arcul ,folosindu-se de maimute

  raspunde comentariului
  • nelu

   11 februarie 2017 15:16

   Nu mai sunt " Vova " , sunt " nelu " , sunt cum imi convine . Oricum , miros a mancurt de peste Nistru ...Ador sa infulec non-stop polonice cu omletuta maron , mi-au promis baietii de la Salubritate ca ma vor hrani prin gavaj , cu vidanja ...Mmmmmm.....papa-bun.....ce savoare .....mmmmmmmmm.....

   raspunde comentariului
   • Sorin, cel mare

    11 februarie 2017 15:48

    ghinion, ai terminat rudotelul !, poate și mahoarca dar stai calm, sun eu medicul, tu doar coboară la scara blocului, nu înainte de a-ți alarma vecini sa se blocheze în case

    raspunde comentariului
 • nelu

  11 februarie 2017 14:03

  credeam CA CArtianu ar fi el invatat ceva din acest model de societate

  raspunde comentariului
 • INSOP

  11 februarie 2017 11:06

  Iesiti frati Romani in strada caci tziganii vor sa ne fure tara .ACUM ORI NICIODATA!!!!!!!MOARTE TZIGANILOR TRADATORI DE TARA!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Günter

  11 februarie 2017 9:42

  raspunde comentariului
  • Vova

   11 februarie 2017 9:58

   Ghinion, ai vrut sa zici ceva dar nu ți- a ieșit?, Paris cam obosit

   raspunde comentariului
 • Giani

  11 februarie 2017 8:18

  Ba Grigore Cartianu !!! REVOLUTIE IESE DACA DRAGNEA si TARICEANU NU PARASESTE SCENA !!!!Vorbesti prostii cu OUG 14 !!!! Pe ce lume traesti dnle JURNALIST ???? Ai ramas in urma !!!!!

  raspunde comentariului
  • Vova

   11 februarie 2017 9:56

   R revoluție?, ghinion, dupa toata tărășenia asta pleacă Iohanis, nu observi, a obosit domnul

   raspunde comentariului
 • Giani

  11 februarie 2017 8:18

  Ba Grigore Cartianu !!! REVOLUTIE IESE DACA DRAGNEA si TARICEANU NU PARASESTE SCENA !!!!Vorbesti prostii cu OUG 14 !!!! Pe ce lume traesti dnle JURNALIST ???? Ai ramas in urma !!!!!

  raspunde comentariului
  • Vova

   11 februarie 2017 9:54

   Revoluție spui , un fleac

   raspunde comentariului
   • Vova -un fleac

    11 februarie 2017 13:53

    Iar mi-au bombardat falcile romanii , acum ma lucreaza la mansarier . Am gingiile tocite si rozeta franjuri , behai disperat in pozitia capra . Musterii ma trag de barba sa nu-i bag in maracini .....Beheheeeeee......sunt sodomizat sistematic de am speriat navetistii din gara Tiraspol . Va astept in Transnistria , interpretez menuete de Debussy la flautul zbarlit cu gusa si partituri de" nu ma uita" la flasneta trombon , intrebati in gara de Kostyuska Sugiuk alias Constantin Moldovean Tiraspol -facebook , nici nu stiti ce pierdeti ......

    raspunde comentariului
 • Pi si pidi

  11 februarie 2017 6:55

  Sictirel ,mai KKrtarici !

  raspunde comentariului
 • Costy Doctorul

  11 februarie 2017 0:09

  La Dragnea si la Tariceanu ne putem astepta la orice D-le Cartianu. Eu cred ca vor declara public Dragnea a si facut-o ca Ordonanta 14 trebuie aprobata, dar neoficial, adica "in dos" vor transmite "soptit" parlamentarilor lor sa voteze respingerea ordonantei 14. Ce vor spune ei atunci? " Noi am dat o indicatie, dar ce sa facem, fiecare a votat dupa cum a gandit"

  raspunde comentariului
 • Dan Perrache

  10 februarie 2017 23:59

  Nu mai vrem sa fim sclsvii acestor jehuri pensel !

  raspunde comentariului
 • m mircea

  10 februarie 2017 23:08

  Exceptional articol. CCR intr-adevar a dezamagit - cum adica poate judeca sesizarile CSM si ale presedintiei si invalida, si nu poate judeca cererea de examinare a constitutionalitatii OUG??? CCR s-a contrazis pe sine insasi. Pare pertinent si ce spune Joan mai jos.

  raspunde comentariului
 • Groza

  10 februarie 2017 21:26

  PSDPNL aceiasi mizerie.Pe cine sa aleaga?Partea stanga dai un ban si vin80 din pensionaripartea cealalta au ramas 20,asistati poate in totalitate.,cei cu salarii mici.Ordonanta 13 este acceptata de tot spectru politic cu probleme.Aruncam la inaintare gainarii si printre ei cei cca.4000 alesi de la consilieri locali pana la fost presedinte.Gratiem,amnistiem si modificam cadurile..Stopam furaciunile si coruptia in sanul alesilor?Nu putem sa il albim numai pe Dragnea si Tariceanu.Ei sunt o forta nu stiu finalul.Dorinta mea cei cca.4000 sa isi ia fiecare porti

  raspunde comentariului
 • Joan

  10 februarie 2017 19:48

  Parlamentul va adopta legea de aplicare a ordonantei 14 la foc automat, fara sa o corecteze pt ca este neconstitutionala. Apoi o vor trimite presedintelui la promulgare.... un mar otravit, iar preseditele daca o promulga oricine o poate ataca ca neconstitutionala......daca nu o promulga si o da inapoi in parlament va fi acuzat ca favorieaza coruptia si apoi va primi legea inapoi fara modificari.... va trebui sa o promulge.... apoi un avocat din Dascauti o va ataca la curtea constitutionala si CCR va constata neconstitutionalitatea acesteia. Ordonanta 13 va intra in vigoare.

  raspunde comentariului
 • Devil Shaiseh

  10 februarie 2017 19:08

  Am incercat sa privesc fara partinire, facand abstractie de tot ceea ce stiu deja, de tot ceea ce este dinainte gandit de altii sau de mine. Am incercat sa privesc totul ca pe ceva cu totul nou analizand doar cele mai recente evenimente si tot ceea ce se exprima zilele acestea la nivel de valori fara prejudecati lasand deoparte toate etichetele si cliseele. Am incercat sa exclud prezentul si sa pun aceste valori intre viitor si trecut. Mi se pare evident ca trecutul este intr-o tabara iar viitorul in cealalta. Si am inteles ca revolutia bunului simt a inceput deja. Pare incredibil ca asa ceva sa se intample mai ales pentru cei care nu si-au dorit vreodata lucrul acesta dar chiar si pentru cei care fac parte din aceasta schimbare. Acum cand o lume intreaga si-a indreptat atentia catre noi profeticul slogan al campaniei PSD capata un cu totul alt inteles. Indrazneste sa crezi in Romania! Nu in cei care o conduc. Asa ca indrazniti sa credeti in cei care pot schimba Romania in bine! In cei care cred in valorile adevarate, carora le pasa de educatia si viitorul copiilor lor intr-o lume care sa le acorde sanse reale si corecte de a se realiza.

  raspunde comentariului
 • Moshe KLUGHAFT

  10 februarie 2017 17:50

  Mai goi, chiar asa de prosti nu va stiam.Cum sa faca ma asa o stratagema Dragnea, un trigan stirb, baiat de militian ?Norocul lui, ca ne plateste Silberstein, ca sa-i scoatem pe amandoi, pe Dragnea si pe boul de Tariceanu, care s-a si senilizat de frica. Acum ii aduce Finkelstein pampers XXL de la Tel Aviiv.Suntem mai buni ca Black Cube, pe care i.a platit Steinmetz. Dar tunul a fost tot Finkelstein, cand a inceput campania cu " Noi sutem romani mandrii" Ne tavaleam pe jos. Pana so Dragnea a ras si i-au cazut dintii din fata.

  raspunde comentariului
 • Constantin Moldovean Tiraspol -facebook

  10 februarie 2017 17:21

  Adrian , VLADIMIR , albeanu , Kros , AntiSorosisti , nick , guru , aghiuta , Dodonin , DAVID , IVAN ....SUNT EU , TROLL-UL RUS CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL . Contactati-ma pe facebook , lucrez la Non-Stop Savuskina 55 . Sunt prolific ? Ne-a marit la 3 copeici postarea , nu postez - niet samagon , hleb si mahoarca . Postez disperat sa ies in primavara , tare mi-e teama ca nu apuc ghiocelul... Slava Stalin !

  raspunde comentariului
 • Adrian @ VLADIMIR

  10 februarie 2017 17:00

  Te sarut , cu patos , pe pupila ochiului dosnic maron cand ma uit in oglinda ,MUAH ! Asta asa , ca sa moara ma ta on chinuri !Hai revolutionarule , deseara sa ne incalzim pe malul Nistrului si sa ne dam la fund ! ! Auzi , ba , Adriane , s-au prins cititorii ca sunt si VLADIMIR , eu ma pupincur , eu stranut , vai steaua mea de mancurt prost ....!!!

  raspunde comentariului
 • dacul

  10 februarie 2017 16:56

  Grigore, liviu dragnea nu putea sa stea in spatele ordonantei 13 pentru simplu fapt ca e prwost prrcum curca-n crăci. Acest plan diabolic este pus la punct de profesionisti, indivizi fara niciu dumnezeu,aceiasi care au condus din umbră acest popor de zexi de ani. Astia trebuie identificati, scosi in piată, in vazul poporului.

  raspunde comentariului
  • @ dacul

   10 februarie 2017 17:03

   E clar ca cei ce trag sforile , papusarii profesionisti implicati si in evenimentele din 89 .....

   raspunde comentariului
 • Adrian

  10 februarie 2017 16:46

  Hai sa moara ma ta on chinuri!!Hai revolutionarule,deseara sa ne incalzim!!

  raspunde comentariului
  • VLADIMIR

   10 februarie 2017 16:49

   Bravo ADRIAN!

   raspunde comentariului
   • Franjo Glavina

    10 februarie 2017 19:41

    Hai SIKTIR cu Rusia ta ! VOME DE BALEGA ROSIE, EXCREMENTE, OLIGOFRENI, BESTII ROSII! O sa putreziti in inchisori cu gandul la COMUNISM, VOMELOR....

    raspunde comentariului
   • Franjo Glavina

    10 februarie 2017 19:40

    Hai SIKTIR cu Rusia ta ! VOME DE BALEGA ROSIE, EXCREMENTE, OLIGOFRENI, BESTII ROSII! O sa putreziti in inchisori cu gandul la COMUNISM, VOMELOR....

    raspunde comentariului
 • Lidia Herzog

  10 februarie 2017 16:34

  Loialitatea d-lui Cartianu fata de cauza dreapta și adevăr este indiscutabila mereu am apreciat și aprobat opinia dumnealui. Acum însă nu am putut înțelege de ce ordonanța 13, odioasa ordonanța a rușinii, va putea intra în vigoare și sa aibă efecte? Mulțumesc!

  raspunde comentariului
 • albeanu

  10 februarie 2017 15:52

  Cartiene, azi ti-ai dat cu deodorant? Ca parca simt un miros cand citesc articolul tau.

  raspunde comentariului
  • Adrian

   10 februarie 2017 16:48

   Pentru *** ul asta nu exista apa si sapunul si tu ii spui de DEODORANT?!!

   raspunde comentariului
   • VLADIMIR

    10 februarie 2017 16:51

    Asta pute a prostie! Asta se viseaza ministru dar la cat de prost este doar Ministrul Inculturii!

    raspunde comentariului
    • Boris

     10 februarie 2017 17:54

     Vladimir, de ce insulti pe Dragnea ?Doar nu de aia ne plateste FSB.Zi si tu ceva de nemti, de Hitler, de Mussolini, de Ponta, de Putin si de alti criminali, dar nu de Dragnea.Asa un baiat bun si generos.

     raspunde comentariului
 • @Kros 14.44

  10 februarie 2017 15:20

  Eu vad in jurul meu o lume inteligenta din ce in ce mai indignata si din ce in ce mai greu de manipulat. Manipulati sunt protestatarii de la Cotroceni si daca despre astia vorbesti atunci ai dreptate. Dar o lume intreaga sa fie manipulata ma uimesti daca ar fi posibil cred ca Romania ar putea sa aiba un presedinte planetar. De fapt este atat de simplu si mult mai clar cum se repeta de 27 aceeasi placa zgariata a manipularilor bolsevice.

  raspunde comentariului
  • VLADIMIR

   10 februarie 2017 16:55

   Esti bolnav cu capul???? Aia care au doborat un baner al unui protestatar care cerea si el guvernuului tratament egal firmelor romanesti cu cele straine si unii din multime niste ticalosi au sarit si l-au rupt, numai inteligenti nu sunt! SUNT NISTE LUCRATORI DE MULTINATIONALE CARE INCEARCA SA FACA GURA PENTRU PATRONII LOR!

   raspunde comentariului
   • SAMAGON

    10 februarie 2017 17:57

    Vladimir,iar ai incurcat lucrurile. Bataia sora cum moartea a luat-o opozitia lui Putin. Lasa ca vii tu la cazarma si te punem pe post negru, narodule. Nu tu samagon, nu tu sorici de caine, nici macar stevie nu primesti.

    raspunde comentariului
    • VLADIMIR @ SAMAGON 17 , 57

     10 februarie 2017 20:35

     SAMAGOANE , sa moara mamuku din Rabnita , mai bine in cazarma pe post negru , mi-au umflt astia falcile in ultimul compartiment de la Cabinetul 00 din gara Tiraspol . Niste pricajiti , abia ii storc de cateva picaturi de propolis , apelez la omleta maron preparata proaspat de navetisti sa prinda cursa .... Samagon , sorici de caine , stevie .....mmmmmm.....delicatese ......Scuze , am un musteriu mai rotofei , sa-i bag un menuet la flautul zbarlit , iese de-o gargara .......hihihihihihihihihihihi....

     raspunde comentariului
 • Kros

  10 februarie 2017 14:44

  Domnule Cartianu,sinteti dus cu pluta,rau de tot.Ma scuzati,nu obisnuiesc sa jignesc,dar nu va mai suport.Ati intercut masura cu manipulariel voastre.Gata,va rog frumos.Manipularea voastra a tinut doua saptamini.Deja vad ca cei din jurul meu,foarte inversunati acum o saptamina,sint acum cu capul In pamint rusinati de cit de usor au fost manipulati.

  raspunde comentariului
 • @AntiSorosisti 12.53

  10 februarie 2017 14:42

  Vrei sa spui ca ar fura 75 din voturi. SIGUR

  raspunde comentariului
 • Elena Filimon

  10 februarie 2017 14:11
 • AntiSorosisti

  10 februarie 2017 12:53

  Daca s-ar face alegeri maine...PSD ar lua 75 din voturi ! SINGUR ...

  raspunde comentariului
  • la Suta

   10 februarie 2017 17:59

   Cel mult 72 de voturi va lua PSD la urmatoarele alegeri.Asta inseamna 0,000018 la suta din electorat

   raspunde comentariului
  • @ AntiSorosistul din Tiraspol

   10 februarie 2017 13:42

   Daca mamicuta ta ar mai fi gravida cu tine , precis ar avorta ! SINGURA ...., fara sa fie asistata de aia 75 de votanti PSD ......

   raspunde comentariului
   • VLADIMIR

    10 februarie 2017 14:45

    DACA ESTI PROST ABTINE-TE ! DACA ESTI TICALOS ATUNCI ESTI NESIMTIT SI INFATUAT! ALEGE.....

    raspunde comentariului
    • VLADIMIR

     10 februarie 2017 16:53

     EU NU MA ABTIN PENTRU CA SUNT PROST . AM ALES SA FIU TICALOS , NESIMTIT SI INFATUAT.....

     raspunde comentariului
 • ion

  10 februarie 2017 12:50

  daca oug 14 este declarata vreodata neconstitutionala o sa intre apoi in vigoare oug 13. Nu ne pacaliti ...anulati articolele neconstitutionale "plantate" voit in oug14 NU SCAPATI MAFIOTILOR DACA NE MAI UMILITI SI MINTITI IN HALUL ASTA !

  raspunde comentariului
 • antonia

  10 februarie 2017 11:41

  Daca privim cine "defileaza" zilele astea pe la instante, ne dam seama care era "urgenta" in cazul adoptarii OUG!Dragnea, Tariceanu, Udrea, etc., pentru ei era "cadoul'.....De ce se intampla cu tara si de strigatele noastre disperate nu-i pasa nimanui!

  raspunde comentariului
  • nick

   10 februarie 2017 15:49

   Da ce ti s-a intamplat, draga, de esti disperata?

   raspunde comentariului
   • antonia @ nick 15 , 49

    10 februarie 2017 17:39

    Ma gadili cu nasul in intersectia bulevardului fesier , sunt disperata ca il percep ca o compresie rece .

    raspunde comentariului
 • guru

  10 februarie 2017 11:28

  Sincer nu e razboiul nostru.e al politicienilor.nu manipulati ca niste comunisti inculti.personal nu ma afecteaza.mai bine spuneti ca occidentului nu ii convine cine a castigat alegerile prin vointa poporului.aici e lupta.si tu domn caetianu am o parere buna dar sper sa nu fi manjit cu euroi sa aperi occidentul care subjuga estul de 27 de ani

  raspunde comentariului
  • onestitate

   10 februarie 2017 12:28

   ...ba-i tara asta este tinuta pe loc de banditii istia de 27 ani, din care 20 a fost la guvernare "ciuma rosie"...ei sunt obarsia tuturor relelor , de la ei au invatat toti ceilalti sa fure...adica occidentul este devina pt coruptia la nivel inalt?,... occidentul ia indemnat pe domnii porci si pe tovarasii porci sa fure neincetat fara nerusinare?...nu sunt toti ticalosi dar ciuma se poate lua repede ...occidentul ia uns cu toate alifiile si ia indemnat sa atenteze la siguranta nationala? ,...adica nu e lupta ta?... afla desteptule ca este lupta poporului pt viitorul tarii , pt viitorul copiilor nostri.

   raspunde comentariului
  • florin

   10 februarie 2017 12:27

   Asa e, gurule, nu e razboiul nostru, ca nu de la noi fura politicienii, se fura doar intre ei. Lor isi pun impozite, lor isi dau drumul la inflatie, lor le scade in fiecare zi nivelul de trai. E razboiul lor, noua ce ne pasa, trai si viata, nu ? Si scutirea de puscarie tot pentru noi e, asa-i ?

   raspunde comentariului
  • guru

   10 februarie 2017 11:37

   domn caetianu , io sunt mancurt de pisti nistr , am ales sa ma cheme guru ca sa va sarut ..dosul , prea ma zamislitara mamuka prost .

   raspunde comentariului
 • Sile Zmardoi @ VLADIMIR

  10 februarie 2017 11:24

  Ba , sa-nebunesti , da nu-mi place de tine cum inghiti la ca cat . Mai scuipa postari d-astea , aduci pisidistii sub pragul de 5 la suta . Primesti si bani pentru postarile astea traznite ? Ziceam sa merg diseara la Cotroceni , ma faci de stau in banca mea , voi urmariti alte alea ....

  raspunde comentariului
  • VLADIMIR

   10 februarie 2017 14:42

   AM FACUT O GLUMA PT CA ASTIA SUNT NEBUNI SI MESTECA TOT FELUL DE MIZERII CUM CA PSD-UL ESTE CU RUSII CA VIN RUSII ETC.....ATUNCI VREAU SA LE DAU SI MOTIV

   raspunde comentariului
 • ANDIA

  10 februarie 2017 11:20

  Nu avem alta scapare decat sa contiuam ce am inceput.Dupa parerea mea acum ar trebui sa ne mutam atentia spre parlament.

  raspunde comentariului
 • Devil Shaiseh

  10 februarie 2017 11:15

  Guvernul va pica. Daca nu pica in 3 saptamani sunt sanse foarte mari de anticipate.

  raspunde comentariului
 • IN ATENTIA DOMNULUI CARTIANU

  10 februarie 2017 10:44

  " Distrugem tot si facebook si ziare potrivnice , tot !!!! BAGAM SI RUSII IN TARA NUMAI SA SCAPAM DE VOI ! " Urgent informati Presedintele si protestatarii din Piata Victoriei , sa se stie ce ne pregateste PSD ! Aceasta postare din partea unui troll rus care foloseste pseudonimul " VLADIMIR " trebuie clarificata !

  raspunde comentariului
 • uanset

  10 februarie 2017 10:06

  Binenteles ca romanii nu se vor lasa ingenuncheati de aceasta gasca de tzigani care au luat puterea prin inselarea bunei credinte a unei parti a populatiei mai ''naiva''.Sunt sigur ca vor cadea acesti infractori si vor fi judecati de poporul Roman.

  raspunde comentariului
 • Dodonin

  10 februarie 2017 10:03

  Luptati cu morile de vant...Spiritul hotiei si talhariei nu vine de la Grindeani ci din mosi-stramosii patriei, face parte din traditia mioritica a neamului romanesc.

  raspunde comentariului
  • Ninodon

   10 februarie 2017 10:07

   Trebuie sa luam exemplu de la Rasarit ? Ha , ha , ha , ha ha ........

   raspunde comentariului
 • DAVID

  10 februarie 2017 9:54

  Dezinformati si manipulati!!!

  raspunde comentariului
  • @ DAVID

   10 februarie 2017 9:57

   Te referi , desigur , la IVAN VLADIMIR DAVID !

   raspunde comentariului
   • DAVID

    10 februarie 2017 16:46

    La ma-ta ma refer si zic ca este foarte imbecila!

    raspunde comentariului
    • DAVID

     10 februarie 2017 22:14

     Imi cer scuze , mamuska e imbecila ca m-a conceput la betie si m-a inzestrat cu un singur neuron , si-ala-n pioneze ....

     raspunde comentariului
 • VLADIMIR

  10 februarie 2017 9:48

  FAC PLANGERE PENALA! NU SE POATE SA APARA ATATEA INJURATURI PE UN SITE PUBLIC LA CARE SE UITA SI COPIiI!

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   10 februarie 2017 9:57

   Pentru ce ai scris VEI INFUNDA PUSCARIA ! ITI MULTUMIM CA TIE CA AI DEVOALAT PLANURILE VOASTRE, LEPRA ROSIE!

   raspunde comentariului
   • ARDEI UMPLUT DE ROMANIA TV

    10 februarie 2017 11:59

    Imi pare rau, nu-l puteti opri ! Raspunde numai la COMENZILE gheneralui de securitatea abraham, de LATRINA A3 si ROMANIA TV !

    raspunde comentariului
    • VLADIMIR

     10 februarie 2017 16:49

     Normal ca nu puteti opri pe cineva sa-si exprime opiniile si dorintele. Fiecare are dreptul sagandeasca fix ce doreste! Acum as dori sa dispara toti anti-pesedistii din ROMANIA! si nu oricum ....in chinuri!

     raspunde comentariului
 • "DONTOLOG" ardei umplut de gagesti-ROMANIA TV

  10 februarie 2017 9:48

  Un SOBOR de DEONTOLOGI, de la antena A3 , format din CALUGARITELEdana grecu, oana zamfir, oana roman, alessandra stoiescu, porumbel ect, si DREPT CREDINCIOSII mircea badea, adi ursu,savaliuc,bogdan chirieac, razvan popescu, coarna, abraham, ect, IN FRUNTE cu PARINTELE gadea se ROAGA, MEDITEAZA PROFUND si MEDIAZA !PENTRU "CONFORMITATE" "DON PROFESOR" dan voiculescu, de la JILAVA !

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina

  10 februarie 2017 9:47

  VOMA DE BALEGA ROSIE MARS LA BEOGRAD!

  raspunde comentariului
 • IVAN

  10 februarie 2017 9:43

  O sa fie groaznic va promit! Ivan Mikic semneaza!!!!

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina

  10 februarie 2017 9:40

  Imi taiati comentatiile in timp ce publicati ceea ce 2 CRIMINALI care semneaza IVAN si VLADIMIR ataca ROMANIA? Jocul cui ati inceput sa il faceti?

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina

  10 februarie 2017 9:36

  Ce faceti cenzurati?

  raspunde comentariului
 • Ivan Vladimir

  10 februarie 2017 9:35

  " BAGAM SI RUSII IN TARA NUMAI SA SCAPAM DE VOI ". Citeste cine trebuie ? Oricum , nu sunt roman , sunt troll in slujba unei puteri straine . Punct .

  raspunde comentariului
  • VLADIMIR

   10 februarie 2017 9:39

   Esti mai P.r.O.s.t decat credeam..... aia era o gluma!!! Ca voi ne faceti filo-rusi ori cum considerati! Dar nu ti-ai dat seama de gluma! E clar trebuie perfuzii!

   raspunde comentariului
 • Dragos

  10 februarie 2017 9:32
 • Dragos

  10 februarie 2017 9:30
 • ANTE FRANJO GLAVINA

  10 februarie 2017 9:30
 • Franjo Glavina

  10 februarie 2017 9:28
 • Franjo Glavina

  10 februarie 2017 9:25
 • Franjo Glavina

  10 februarie 2017 9:25
 • IVAN

  10 februarie 2017 9:21

  Asemenea articol instigator nu am mai vazut demult! Priete-ne o sa vezi ce Revolutie o sa iasa cat de repede dar impotriva voastra!

  raspunde comentariului
 • VLADIMIR

  10 februarie 2017 9:18

  EU, vreau REVOLUTIE! O sa fie care pe care, murim 1 milion poate 2 si de-o parete si din alta si tot PSD-ul o sa conduca pe veci! Distrugem tot si Facebook si ziare potrivnice , tot!!!! Bagam si rusii in tara numai sa scapam de voi!

  raspunde comentariului
 • Statucapră Kururupt

  10 februarie 2017 9:13

  Iese catifelație dacă pizderii refuză să alinieze gaura tricolorului cu axa kurcubeului, așa ceva ecce intolerabil

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design