Lavaliera lui Gâdea și trădarea lui Liiceanu | Cea mai citită opinie a săptămânii

de Grigore Cartianu , 02 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 16:35, 02 aprilie 2017
Lavaliera lui Gâdea și trădarea lui Liiceanu | Cea mai citită opinie a săptămânii

În era televiziunii, dacă nu ai mintea ascuțită și coloana de stejar, te poți trezi în lumea plăsmuită de propaganda TV. Pericolul e major: te uiți în jurul tău și vezi deja armate de zombi care vorbesc cu gura lui Gâdea. Când spun Gâdea, mă refer la întreaga specie reprezentată de vorbetele răspopit: Gâdea, Ciutacu, Ciuvică, Ursu, Grecu, Tudor, Stoicescu, Crețulescu, Dumitrescu etc. Propagandiști de esență pură, bine rafinați în alambicurile lui Voiculescu, Vîntu, Ghiță.

În lumea reală, Gabriel Liiceanu e un intelectual dotat cu evidentă bună-cre­dință, voluntar al binelui pu­blic, iar Gabriela Firea e o parvenită agresivă, care ar călca și pe cadavre pentru avere și putere. În lumea lui Gâdea, Gabriel Liiceanu e un monstru bun de bătut cu pietre, un băsist-iohannist-sorosist, un trădător de țară, iar Gabriela Firea e o primăriță harnică și devotată comunității, femeie de renume și mamă exemplară.

Zilele trecute, după premierul Sorin Grindeanu, i-a venit rândul primăriței Gabriela Firea să simtă la locul de muncă limba catifelată a Gâdelui. În trecut, de acest privilegiu se bucura doar Dan Voiculescu, dar acum, de când multinaționalele și-au retras mare parte din reclame, e nevoie de mai mulți bani din zona bugetară.

Scenele filmate la Primăria Capitalei au atins grotescul absolut. Ca și la Palatul Victoria, Gâdea a fost întâmpinat ca un rege de o fostă angajată a Antenei 3. Asta arată cum s-au răspândit virușii lui Voiculescu prin instituțiile statului: Alina Petrescu (până de curând, propagandistă fruntașă la Antena 3) este purtător de cuvânt al Guvernului, iar Ligia Enache (fostă producătoare a emisiunii Gabrielei Firea la Antena 3) este consiliera principală a primăriței Capitalei.

Și a început circul. „Să o surprindem pe Gabi la lucru“, zice consiliera Ligia. Cei doi anteniști deschid ușa ca­binetului, unde dau cu ochii de antenista Firea. „Vaaai, domnu’ Gâdea... Ne-ați surprins într-o ședință de lucru“, zice a lu’ Pandele. Atât de bine a surprins-o Mi’ăiță, încât avea lavaliera pusă! Microfonul îi era agățat de rochie, la vedere, așa cum se face înaintea unui interviu. Totul trebuia să pară spontan, deși era regizat grosolan.

Pe Gâdea îl fulgeră prima certitudine: „Aici se muncește și totul e bine“. Apoi, ca și la Grindeanu, descoperă „telefonul ăla șmecher“, adică telefonul operativ. Și el, TO-ul, e dovada muncii grele, de o importanță colosală, pe care și-a asumat-o Găbița.

Dar, după atâta muncă, omului i se mai face și foame. „Mănânc prânzul la cantina RATB“, se aude vocea șuie­rată a Firei. Asta era: ciolan cu fasole! Sau chifteluțe marinate. Poate și o ciorbă de lobodă. Să nu credeți, cumva, că icre negre! Nu, alea sunt pentru Liiceanu!

„Sunteți o țintă vie“, schimbă registrul, dramatic, Gâdele. Primărița „dezvăluie“, „în premieră“, că are „casa monitorizată“. Și punctează emoțional, ca o vedetă de telenovelă: „Am înțeles că suntem ascultați și ce discutăm în casă“. Mai grav: „Am fost în pelerinaj la Ierusalim, să mă rog, și am înțeles că am fost ascultată și acolo“.

Gâdea oftează adânc. Doamne, câte trebuie să îndure femeia asta, care vrea numai binele bucureștenilor și – de ce nu? – pe cel al tuturor românilor... Suspine. Lacrimi. Aplauze. Și fuga la casieria Antenei 3, că au intrat banii de la Primărie!

În ăst’ timp, Liiceanu doarme. Iar când nu doarme, se îmbuibă din avuția poporului. Și trădează, asta face Liiceanu. Noroc cu Dragnea, care îl amenință cu tribunalul. Gata, a identificat dușmanul poporului: Liiceanu. El a scos lumea în stradă, el a aruncat bugetul țării în aer, din cauza lui o ia leul la vale!

Acum, serios: ce crimă a comis Liiceanu? L-a citat inexact pe Dragnea, fără a fi alterat cu nimic fondul pro­blemei. Într-adevăr, Dragnea nu a spus explicit „trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului-șef al DNA, pe demiterea doamnei Kövesi“, dar a făcut multe declarații care induc exact această idee. Dacă liderul PSD a evitat afirmațiile ferme, haita de partid s-a dezlănțuit împotriva șefei DNA. Zeci de guri otrăvite cer ultimativ acest lucru, zi de zi, de dimineața până seara. Acei PSD-iști sunt pe persoană fizică? Face fiecare ce îl taie capul? Șeful de partid nu știe nimic?

Evident că Dragnea își asumă această tactică de gherilă, altfel ar fi stopat-o. Își asmute șacalii asupra șefei DNA, apoi ridică șmecherește din mustață: am zis eu ceva de doamna Kövesi?!

Dragnea și PSD au făcut însă ceva mult mai grav decât declarațiile: au trecut la ac­țiune. Au produs ordonanțe noaptea, ca hoții. L-au împins în față pe infamul Iordache-Altă-Întrebare. L-au pus pe nefericitul Tudorel să-i facă „ievaluare“. Hărțuiesc DNA și pe Kövesi prin inițiative parlamentare mizerabile.

Dar la Gâdea sunt chemați profesioniștii, să spună cine e Liiceanu. Iar Liiceanu „e un penibil, un profitor, va rămâne în istorie ca un penibil!“ – decretează apendicele vorbitor al PSD, Codrin Ștefănescu. „Să-i fie rușine domnului Liiceanu! Nu trebuia să-și facă țara de râs în halul în care a făcut-o la Bruxelles!“, vituperează Laura Vicol, avocata condamnatei Alinei Bica, ea însăși judecată pentru niscaiva infracțiuni. „Liiceanu și-a trădat țara, a avut un discurs antinațional!“, țipă de-a binelea Maria Grapini, europarlamentar.

Experții s-au pronunțat, se așteaptă sentința. Dar, până la sentință, are loc execuția. De aceea avem un Gâde, să-și facă treaba: Liiceanu trebuie înjurat, blestemat, linșat. Gabriel nu lucrează ca Gabriela.

P.S.: Tehnica diversionistă a lui Gâdea seamănă perfect cu cea a tandemului Mircea Dinescu-Ion Caramitru la TVR, pe 22 decembrie 1989. Actorul arăta că poetul lucrează: „Mircea Dinescu, care lucrează la proclamație...“, „Mircea, te prezint și tu spui... arăți... arăți că lucrezi!“, „Fraților... Mircea Dinescu, poetul... el lucrează... noi lucrăm...“. Dinescu însuși conjuga insistent verbul „a lucra“: „Fraților, în clipa asta lucrăm împreună la programul și proclamația către țară... Lucrăm la programul poporului român și la proclamația către popor…“. Atenție, se lucrează!

Comentarii

 • Costin Stefan

  02 aprilie 2017 19:34

  O NOUA BOMBA Dragnea a blocat o ancheta cu peste cinsprezece mii de diplome universitare falsificate, dintre care una este chiar a sa. Pe 9 feb. 2016, a aparut in Comisarul.ro un articol, semnat de ONDINE GHERGUT, in care jurnalista demasca o escrocherie teribila. In Bucuresti, sectorul 4 si Alexandria, jud. Teleorman, au functionat doua universitati particulare, fara acreditare EUROPA ECOR si ALEXANDRU GHICA, la care o retea criminala organizata de patronul DOBRONAUTEANU a eliberat peste 15000 de diplome universitare falsificate pe facultati cu profil diferit, contra cost, cu 3000-3500 euro bucata. Cei inscrisi la respectivele universitati fantoma politicieni de frunte, politisti si oameni de afaceri, nu participau la niciun curs. Mergeau la trei luni cu banii, dupa inscriere, si primeau diploma de licenta. In 2009, organele judiciare au inceput ancheta, dar Liviu Dragnea, secretar PSD si presedinte al CJT, impreuna cu comisarul Emil Florian Stanimir, adjunct al sefului IPJ Teleorman, au blocat ancheta. Toata protipendada politica si administrativa din Teleorman, in frunte cu sotii Dragnea si cu sotii Stanimir, a beneficiat de diplome false de la cele doua facultati fantoma. Daca RL zgaltaie DNA-ul, n-are cum sa nu se trezeasca.

  raspunde comentariului
 • Gigi

  02 aprilie 2017 4:35

  Daca "gașca" lui Liiceanu ar fi mai numeroasă am fi lipsiți de conentarii grobiene

  raspunde comentariului
 • Gheorghe Sava Iagorian

  02 aprilie 2017 0:24

  Un proverb romanesc zice asaA umplut DUMNEZEU pamantul cu ce.a putut,dar cu prosti l.a batucitMa uit la toti antecomentatorii mei si zicbatuciti sant DOAMNE

  raspunde comentariului
 • Misu

  01 aprilie 2017 19:29

  Credca ar trebui sa stam in fata CNA si sa protestam masiv!

  raspunde comentariului
 • Ghita Bizonu in mars

  01 aprilie 2017 12:56

  Sunt troll rus , am primit ordin de la Raionul Tiraspol sa latru la luna si sa tai frunza la caini prin publicatiile romanesti . Eu am postat la 10 , 02 si 11,07 , pe facebook sunt Constantin Moldovean Tiraspol , mascariciul propagandei staliniste in Romania . Ador sa infulec polonice cu omletuta maron aburita pentru un pumn de copeici , situatia economica in Transnistria e precara , niet hleb , samagon si mahoarca . Ma incropesc si din perversiuni , am gingiile tocite si rozeta fliu-fliu , behai senzual in timp ce execut matanii evlavioase cu fruntea la buric . Acum sunt in " mars " prin gara Tiraspol , acostez musterii sa le interpretez la flautul zbarlit cu gusa menuete mirifice cu acorduri inaltatoare din Debussy . Scuze , ma solicita un zdrahon perciunat , ii desumfu bilele de bowling si revin , arta cere sacrificii .... Pupici , Slava Stalin !

  raspunde comentariului
 • corneliu

  01 aprilie 2017 12:04

  Bravo Grigore!Nu te intimida de comentariul tampitilor,caci prostul prost rămâne pe vecie!

  raspunde comentariului
 • mars

  01 aprilie 2017 11:07

  vai ce sa vezi cine scrie rahaturi pe-aici ..cartianu alt gunoi basit iohannist ca si martalogul de licheanu...voi sunteti paraziti societati ,voi mincati bani de pe spatele romanilor cu mizeriile voastre de hirtogari care nici la wc nu le poti folosi ca te infectezi...mars gunoaielor ca respirati degeaba

  raspunde comentariului
 • Ghita Bizonu'

  01 aprilie 2017 10:02

  "L-a citat inexact pe Dragnea," stiind bine ca "citeaza inexact". Adica ca minte .. sau mai rau adica a adus marturie mincinoasa impotriva lui Dragnea si PSD, a electiratului. Si in fara de asta preacinsitu ... are un schelet in fisetu de la Humanitas. Azi sar zice ca sa ol DNA!

  raspunde comentariului
 • ion ion

  01 aprilie 2017 9:59

  Norocul nostru ca LIICEANU e cel care inca mai lucreaza la EDITURA POLITICA cu amicii sai si nu a renuntat la cadoul facut de marele om de litere PLESU cel generos.Daca nu lua el editura ar fi luat-o ILICI si sa vezi propaganda ca la editura tehnica. Apropo cine stie cine a LUAT editura tehnica????

  raspunde comentariului
 • Bonaparte

  01 aprilie 2017 9:11

  Ce e mai grotesc decit un ciine cu 3 testicule? Raspuns Firea in functia de primar al capitalei.

  raspunde comentariului
 • olescu marin

  01 aprilie 2017 7:50

  ce ***** sa comentezi, cu atatea slugi, ale bolsevismului, nu mai ai ce comenta, lea intrat bolsevismul si pe gura si pe ***, sa nu piarda nimic din bolsevism, din 89 s-a vazut ca o luam pe un drum prost in frunte cu toti prostii si criminalii ramasi liberi in urma intinari comunismului lui iliescu , un criminal de seama al PCRului si asa uite cum a luat nastere PSDALDEUDMRPRM=CIUMA ROSIE, asta este suntem un popor de CACATcondusi de niste CACATI.

  raspunde comentariului
 • olescu marin

  01 aprilie 2017 7:50

  ce ***** sa comentezi, cu atatea slugi, ale bolsevismului, nu mai ai ce comenta, lea intrat bolsevismul si pe gura si pe ***, sa nu piarda nimic din bolsevism, din 89 s-a vazut ca o luam pe un drum prost in frunte cu toti prostii si criminalii ramasi liberi in urma intinari comunismului lui iliescu , un criminal de seama al PCRului si asa uite cum a luat nastere PSDALDEUDMRPRM=CIUMA ROSIE, asta este suntem un popor de CACATcondusi de niste CACATI.

  raspunde comentariului
 • olescu marin

  01 aprilie 2017 7:50

  ce ***** sa comentezi, cu atatea slugi, ale bolsevismului, nu mai ai ce comenta, lea intrat bolsevismul si pe gura si pe ***, sa nu piarda nimic din bolsevism, din 89 s-a vazut ca o luam pe un drum prost in frunte cu toti prostii si criminalii ramasi liberi in urma intinari comunismului lui iliescu , un criminal de seama al PCRului si asa uite cum a luat nastere PSDALDEUDMRPRM=CIUMA ROSIE, asta este suntem un popor de CACATcondusi de niste CACATI.

  raspunde comentariului
 • olescu marin

  01 aprilie 2017 7:50

  ce ***** sa comentezi, cu atatea slugi, ale bolsevismului, nu mai ai ce comenta, lea intrat bolsevismul si pe gura si pe ***, sa nu piarda nimic din bolsevism, din 89 s-a vazut ca o luam pe un drum prost in frunte cu toti prostii si criminalii ramasi liberi in urma intinari comunismului lui iliescu , un criminal de seama al PCRului si asa uite cum a luat nastere PSDALDEUDMRPRM=CIUMA ROSIE, asta este suntem un popor de CACATcondusi de niste CACATI.

  raspunde comentariului
 • olescu marin

  01 aprilie 2017 7:50

  ce ***** sa comentezi, cu atatea slugi, ale bolsevismului, nu mai ai ce comenta, lea intrat bolsevismul si pe gura si pe ***, sa nu piarda nimic din bolsevism, din 89 s-a vazut ca o luam pe un drum prost in frunte cu toti prostii si criminalii ramasi liberi in urma intinari comunismului lui iliescu , un criminal de seama al PCRului si asa uite cum a luat nastere PSDALDEUDMRPRM=CIUMA ROSIE, asta este suntem un popor de CACATcondusi de niste CACATI.

  raspunde comentariului
 • olescu marin

  01 aprilie 2017 7:50

  ce ***** sa comentezi, cu atatea slugi, ale bolsevismului, nu mai ai ce comenta, lea intrat bolsevismul si pe gura si pe ***, sa nu piarda nimic din bolsevism, din 89 s-a vazut ca o luam pe un drum prost in frunte cu toti prostii si criminalii ramasi liberi in urma intinari comunismului lui iliescu , un criminal de seama al PCRului si asa uite cum a luat nastere PSDALDEUDMRPRM=CIUMA ROSIE, asta este suntem un popor de CACATcondusi de niste CACATI.

  raspunde comentariului
 • olescu marin

  01 aprilie 2017 7:50

  ce ***** sa comentezi, cu atatea slugi, ale bolsevismului, nu mai ai ce comenta, lea intrat bolsevismul si pe gura si pe ***, sa nu piarda nimic din bolsevism, din 89 s-a vazut ca o luam pe un drum prost in frunte cu toti prostii si criminalii ramasi liberi in urma intinari comunismului lui iliescu , un criminal de seama al PCRului si asa uite cum a luat nastere PSDALDEUDMRPRM=CIUMA ROSIE, asta este suntem un popor de CACATcondusi de niste CACATI.

  raspunde comentariului
 • olescu marin

  01 aprilie 2017 7:50

  ce ***** sa comentezi, cu atatea slugi, ale bolsevismului, nu mai ai ce comenta, lea intrat bolsevismul si pe gura si pe ***, sa nu piarda nimic din bolsevism, din 89 s-a vazut ca o luam pe un drum prost in frunte cu toti prostii si criminalii ramasi liberi in urma intinari comunismului lui iliescu , un criminal de seama al PCRului si asa uite cum a luat nastere PSDALDEUDMRPRM=CIUMA ROSIE, asta este suntem un popor de CACATcondusi de niste CACATI.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  31 martie 2017 22:42

  Gabriela, ca nivel, E zdeanta lui Gabriel.Iar calaul cel falos, Este bun de pres pe jos.Ar fi o buna ocazie, ca presedintele Basescu sa o dea in judecata pe Firea, care presupunem ca este in firea ei si totusi a simulat surpriza totala, cu microfonul gata montat la vederea intregii tari. In ce ma priveste, ca om de stiinta, am facut o singura descoperire, aceea ca CEA MAI RASPANDITA BOALA ESTE NESIMTIREA.

  raspunde comentariului
 • Tony

  31 martie 2017 20:14

  Eu am o singura intrebare catre redactia Romania Libera, ziar pe care il apreciez de ce si in ce moment s-a stricat relatia de amor intre Romania Libera si dl. Basescu, intre Romania Libera si d-na Udrea. Cu multumiri.

  raspunde comentariului
 • Alex

  31 martie 2017 17:27

  Sunt tari bucuros , a sosit ambulanta de la Rabnita , iar ma leaga de patut la ospiciu , amokul a atins paroxismul . Cand vreti sa-l vizitati pe Alex Napoleon ,parter , salonul 9 , camera izolata cu vedere spre morga . Pupici , Slava Stalin !

  raspunde comentariului
 • goe

  31 martie 2017 16:52

  Ciuma rosie e sustinuta de indivizi precum cei de la Latrina 3

  raspunde comentariului
 • Mircea

  31 martie 2017 16:20

  D-le Raducu, imi permit sa va contrazic. Tocmai PS-ul arata ca nu s-a prea schimbat nimic in mentalitatea noastra !La revolutie ne faceam ca lucram, ba chiar-pot spune-cei care stiau despre ce este vorba, cei informati, se faceau ca se lupta cu "teroristii" iar acum, in continuare, multi se fac ca muncesc !

  raspunde comentariului
 • Jeu

  31 martie 2017 15:50

  Gabrela si cand raspundea la intrebarile lui Gadea se vedea ca a invatat poezia pe dinafara, stia dinainte intrebarile pe care i le va pune excrocul de Gadea.

  raspunde comentariului
 • Giony

  31 martie 2017 15:06

  Alex , mergi la un psihiatru pana nu e prea tarziu .

  raspunde comentariului
 • Giony

  31 martie 2017 14:58

  Felicitari , GRIGORE ! Ce bine-ar fi pentru tara sa mai avem 20 de jurnalisti ca tine .

  raspunde comentariului
 • Mircea

  31 martie 2017 13:25

  Felicitari d-le Cartianu. Cu adevarat GRETOS. Cu ce a gresit acest popor pentru a avea in ograda asemenea jigodii rosii.

  raspunde comentariului
  • Alex

   31 martie 2017 14:38

   Nu mai vorbi tu de popor ma p*satule ca nu-l reprezinti si nu-l mai face pe autor domn ca n-are nici o treaba cu distinctia.

   raspunde comentariului
 • Alex

  31 martie 2017 12:32

  Tu, Badea, Gadea, Banciu, CTP, "Maestru" Cristoiu, Ciuvica, Rifai, Turcescu, Guran, Bogdan, Mihale sunteti niste diavoli imprastiati intre PNL si PSD. Voi nu informati, ci protejati clasa de porci incompetenti de ambele tabere care si-au batut joc de tara asta. Iliescu ala pe care il injurati cu totii v-a creat sa va bateti pentru ***** zi de zi neobositi avand impresia ca stiti despre ce vorbiti datorita scolilor pe care le-ati urmat, dar v-ati pierdut sensul. Tii minte Cartianule cand iti zicea Becali Ioan ca puti? Cred ca a gresit cand a zis ca puti de nespalat, cu siguranta puti la fel ca si colegii tai de breasla din cauza otravurilor interioare ejaculate prin botul si pixul ala al vostru pentru un salariu un pic peste medie. Urlati cu totii demoni de oameni ce sunteti, impotriva lu Ceausescu, si bagati in puscarie cu televizorul "tortionari" la varste de 99 si 100 de ani ca razbunare pentru ca va taiau limbile in vremea lor si va lasau sa muriti ca pe niste nonsensuri ce sunteti. N-aveti nimic de spus sclavilor despre nimeni, iar parerile voastre sunt mocirla pentru porci. Voi sunteti ca Lucifer, conturati imaginea luminii ca sa va folositi de ea sa produceti dezastru peste tot pe unde va vomita creierele alea patate. RUSINE!

  raspunde comentariului
  • Alex

   31 martie 2017 14:10

   Merg sa-mi fac o baie in Nistru , sunt nespalat de la Pastele de anul trecut , put a hoit mancurt !

   raspunde comentariului
  • Mircea

   31 martie 2017 13:30

   Alex esti penibil de-a dreptul.

   raspunde comentariului
  • Mircea

   31 martie 2017 13:26

   Alex esti un mare *****.

   raspunde comentariului
   • Alex

    31 martie 2017 14:29

    Ma p*s pe tine, pe cei mentionati in postul meu si pe Gabi Liiceanu si pe cartile lui si pe toti mocirlosii indiferent de apartenenta lor politica. Stati cu poporu-n gura dar defapt scuze ... stati cu p*la-n gura de dimineata pana seara ca habar n-aveti ce e ala popor neimplinitilor si frustratilor. O sa vina pana la urma cineva sa va puna botnite jepatii p*lii mele. Capetele jos jegosilor si rusine fara limite vanzatori de c*c*t ce sunteti voi.

    raspunde comentariului
    • Giony

     31 martie 2017 15:03

     MERGI LA UN PSIHIATRU PANA NU E PREA TARZIU .

     raspunde comentariului
     • Alexn

      31 martie 2017 15:31

      Venind din partea unui fraier care-si spune Giony, nici nu ma gandesc la asa ceva, Ion, boule.

      raspunde comentariului
 • Soimaru Dumitrash , descoperit , in copaci , de Darwin

  31 martie 2017 11:50

  Soimaru , Dumitrash si Darwin sunt eu , troll-ul rus Constantin Moldovean Tiraspol , flasneta ruginita a propagandei staliniste in Romania . Traiesc din postari , ma incropesc cu 2 copeici postarea , cand nu-mi ajunge de hleb , samagon si mahoarcama ocup cu perversiuni in closetul garii Tiraspol . Va astept in Transnistria , nici nu stiti ce pierdeti , sunt fierbinte si prestez si pe caiet . Slava Stalin !

  raspunde comentariului
 • lmihai

  31 martie 2017 11:46

  Va multumesc d-le Cartianu ca spuneti adevarul despre interventia d-lui Liiceanu la PE, poate aceste abjectii spuse de abjecti nu mai prind chiar la tot poporul pesedist.

  raspunde comentariului
 • Darwin

  31 martie 2017 11:08

  Prostul mereu se repeta, pe Liiceanu l-a tradat intai Constantinescu, Basescu apoi Haznaua 3.

  raspunde comentariului
 • Dumitrash

  31 martie 2017 11:07

  Cartiene termina-te cu odele închinate acestui regim infecto-securist. Asa ati facut si cu Basescu. I-ati cantat in struna, iar prin spate a construit cel mai odios regim de represiune securist din UE. Cât despre Kovesi, trebuie sa dispara urgent de la conducerea DNA. O plagiatoare ordinara nu are ce cauta intr-o functie atât de importanta.

  raspunde comentariului
 • Șoimaru

  31 martie 2017 11:00

  Cine vorbește! Un limbist de carieră precum Cartianu, vorbește despre alți limbiști. Nu erai, mă, tu ăla care-i cântai ode lui Băsescu și Udrea? Cât despre limba ta care se joacă cu dorsalul lui Liiceanu, ce să zic, bravo. Te pricepi. Omul a mințit cu o nerușinare care frizează dobitocenia, iar tu, țop, o limbă, repede, să-i usuci rana.

  raspunde comentariului
  • Mircea

   31 martie 2017 13:29

   Habar nu ai ce a vrut sa spuna Liiceanu, telectualule. Este si normal cu cei doi neuroni ai tai si aia spalati de Latrina 3.

   raspunde comentariului
 • ION

  31 martie 2017 10:41

  ADAUGA S I PE ABJECTII CRISTOIU SI DAN DE LA ABJECTUL EVZ . ARTICOLUL EXCELENT , LAMURITOR , SI CU VALOARE LITERARA . AI OBSERVAT GRIGORE CA CEI POMENITI DE TINE MAI SUS , TIPA PE TOATE GARDURILE TV , DEMISIA CELOR 2 PROCURORI GENERALI , FARA UN ARGUMENT REAL ? IN ACELASI TIMP , PRESEDINTII CAMERELOR PARLAMENTULUI ROMANIEI SUNT INTR-UN CRUNT CONFLICT DE INTERESE , INTRUCIT UNUL ESTE CONDAMNAT DEFINITIV SI INCULPAT IN ALT DOSAR , IAR CELALALT ESTE INCULPAT . SI EI TAC ,TAC . DACA AR CITI LEGEA AR CONSTATA CA ZIARISTI AU OBLIGATII FATA DE CITITORI .

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design