Ioan Rus, scos la tablă când “coloanei a 5-a“ din PSD îi miroase a guvernare! | OPINIE

de Marian Garleanu , 25 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 17:53, 24 octombrie 2017
Ioan Rus, scos la tablă când “coloanei a 5-a“ din PSD îi miroase a guvernare! | OPINIE

Este necesară o mi­nimă descriere a năbădăiosului Ioan Rus, liderul autointitula­tului “Grup de la Cluj“. Acesta s-a născut pe 21 februarie 1955, în localitatea clujeană Cașeiu și este căsătorit cu Carmelita Rus, având doi copii, Alexandru și Ioana. Este absolvent al Facultății de Mecanică din Institutul Politehnic Cluj-Napoca (1982).

În perioada 1982-1984, a fost inginer la Trustul SMA din Cluj, iar ulterior, timp de un an de zile, a lucrat ca cercetător la Institutul Politehnic din Cluj-Napoca. Până în 1990, și-a continuat activitatea ca asistent universitar în cadrul aceleiași instituții.

În paralel cu activitatea didactică, Ioan Rus a intrat în afaceri, fiind fondatorul unor firme și administratorul altora. Cea mai importantă dintre ele, RMB Inter Auto SRL (reprezentanta Mercedes-Benz) era controlată, printr-un offshore, de omul de afaceri Ion Țiriac. Astfel, în 1993, Ioan Rus devine directorul general al reprezentanței Mercedes-Benz Transilvania, funcție deținută până în anul 2000 și reluată în 2004.

A intrat în fostul PDSR în 1994, iar în august 1996 a devenit prefectul județului Cluj, funcție deținută până pe 28 decembrie 1996. În 1998 a devenit prim-vicepreședinte al PDSR Cluj-Napoca. În iunie 2000, revine în administrația publică, ca președinte al Consiliului Județean Cluj, iar din decembrie același an, după câștigarea alegerilor de către PSD, devine ministru de Interne în guvernul condus de către  Adrian Năstase. 

Din octombrie 2001, Ioan Rus este ales președinte al PSD Cluj, iar un an mai târziu, vicepreședinte al PSD. În perioada septembrie 2003 - mai 2004, devine viceprim-ministru. În iunie 2004, candidează la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. A pierdut cu brio în favoarea lui Emil Boc, un ilustru necunoscut ce se deșira pe scările Antenelor în celebra emi­siune a lui Andrei Gheorghe. 

„Grupul de la Cluj“ face jocurile, rien ne va plus!

„Grupul de la Cluj“, cum s-a intitulat gruparea de politicieni ardeleni din cadrul PSD, este constituit din Ioan Rus, Vasile Dâncu (senator, fost ministru al informațiilor publice și președinte al Agenției de Strategii Guvernamentale, fost vicepremier în Guvernul Cioloș), Vasile Pușcaș (deputat, negociator-șef al României la Uniunea Europeană), Ale­xandru Farcaș (fost ministru al Integrării europene), Ilie Sârbu (senator, fost ministru al Agriculturii, socrul lui Victor Ponta, acum membru în boardul Curții de Conturi a României), dar și din alți pesediști ardeleni de vază.

Ex-președintele PSD și al României Ion Iliescu – cunos­cut pentru botezurile sale laice - a botezat  „Grupul de la Cluj“ ca fiind „coloana a 5-a din PSD“, odată cu debarcarea sa de la conducerea partidului și înlocuirea cu „prostănacul“ Mircea Geoa­nă. „Coloana a 5-a“ fiind asimilată unui grup de trădători infiltrat din străinătate, de regulă, într-un partid neaoș.

Grupul de la Cluj a reușit să îndepărteze în 2004 de la conducerea PSD grupările repre­zentate de baronii Hrebenciuc, Oprișan, Sechelariu, Mitrea, Iacubov, Dan Matei Agathon și Adrian Năstase. 

De menționat că tot din gruparea așa-zis reformatoare clujeană mai fac parte George Cristian Maior, fost director SRI și actual ambasador al României în SUA, Cozmin Gușă (fost secretar general al PSD, acționar principal Realitatea TV), Lavinia Șandru, Daniel Morar (fost șef DNA), generalul Virgil Ardelean (zis „Vulpea“, fost șef al DIPI din MAI), Laura Codruța Kövesi (actual șef DNA), Augustin Lazăr, șeful Parchetului General.
Ioan Rus a fost și protagonistul mai multor scandaluri publice generate de interese financiare concrete, perso­nale sau de grup.

Sunt deja celebre cele generate de afa­cerile Bechtel (2,2 miliarde dolari) și EADS (un miliard de dolari), contracte acordate la vremea respectivă prin încredințare directă.

Numele lui Ioan Rus avea să intre și în atenția fostului PNA cauzat de proiectul construcției Parcului Industrial din Cluj-Napoca, lucrare în care a fost cooptată una dintre firmele lui Ion Țiriac și Ioan Rus, Napoca Construcții SA, în care Ion Țiriac deținea o participațiune de 96%,  iar Ion Rus numai 1%, dar care a deținut și funcția de administrator al firmei. Nici PNA și nici temutul DNA n-au mișcat nimic, că nu aveau OK de la stăpânire.

În afară de firmele Napoca Construcții SA și IT Transilvania Invest, Ioan Rus a mai fost implicat și în alte societăți. Una dintre firmele sale de bază este Autosincron SRL, societate înființată în 1991 și având ca obiect de activitate comerțul cu autovehicule. Prin intermediul acestei firme, Ioan Rus a înființat, în 2002, firma Oil Distribution SRL, în care pachetul majoritar de acțiuni (76%) este deținut de Autosincron SRL. 
O altă firmă în care s-a implicat Ioan Rus, alături de Ion Țiriac, este RMB Inter Auto SRL, firmă ai cărei acționari erau (în 2003) Autosincron SRL (40%), Uphall Trading Ltd Cipru (55%) și Mihuț Marius Pițigoi (5%). Oficial, nu sunt cunoscuți acțio­narii offshore-ului Uphall Trading, dar toate indiciile jurnalistice conduc la Ion Țiriac. De altfel, în 2005-2006, acțiunile deținute de Uphall Trading au fost preluate de un alt offshore al lui Țiriac, Vitexa Holdings Ltd Cipru. 

Revenire spectaculoasă, urmată de o demisie rușinoasă

În iunie 2014, ministru al Transporturilor în guvernarea Ponta fiind, Ioan Rus declară, fără să fie provocat de nimeni, despre românii care lucrează în străinătate, cum că în lipsa lor din țară „copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă“. Declarația, de altfel halucinantă a stârnit un val de indignare, fiind pe buzele tuturor românilor. Ministrul Transporturilor şi-a cerut scuze, iar mai apoi şi-a demisia. A uitat însă, să spună românilor că numai datorită celor 6-7 miliarde de euro trimiși de cei din diaspora mai funcționează încă economia românească. Cu tot cu “golani și curve“!

Ioan Rus are doi copii, Ale­xandru și Ioana, și nu i-a lăsat singuri acasă decât pentru guvernare. 

Alexandru Rus este fiul care atunci când a împlinit 24 de ani i-a pus Dumnezeu mâna-n cap. A primit cadou de la tatăl său un hotel în Cluj-
Napoca. Hotelul Meridian, preluat de seniorul Rus de la Ioan Morar,  fostul șef al Romsilva, printr-o schemă complicată relatată de presa locală. Juniorul a mai deținut până în martie 2014 și o cafenea în Cluj, Arts Caffe, vândută unui lanț de cafenele.

Pe pagina de Facebook postează fotografii de la piscina familiei și din călătoriile dese la Monaco și pe coasta amalfitană, împreună cu prietena sa, Denisa Pastor, fotomodel, după cum a scris bn24.ro. 

Presa locală a relatat pe larg despre transformarea Denisei Pastor, iubita lui Alex Rus, de la tânără pretendentă la Liga sexy până la „diva“ care umblă prin Dubai la braţul lui Rus Jr. „În luna martie a anului 2009, Denisa Pastor îşi încerca norocul la Liga Sexy de la GSPTV în cadrul campaniei «Stop pe Piept». Ea a considerat că are un piept foarte frumos, astfel că a trimis câteva poze în încercarea de a câştiga un pictorial incendiar într-o revistă pentru bărbaţi“, scria eclujeanul.ro.

Ioana Puşcaş este fiica ministrului Ioan Rus şi este căsătorită cu Vasile Pușcaș, cel care deține monopolul pe salubrizarea pentru Satu Mare și Baia Mare. Patronul firmelor de salubrizare SC Florisal SA Satu Mare și SC Drusal SA Baia Mare și care încasează, de peste un deceniu, zeci de milioane de euro anual de la primăriile din zona de nord-vest a țării. 

Vasile Pușcaș, sătmăreanul care a construit sute de locuințe la Cluj, s-a folosit de anvergura numelui lui Ioan Rus, de faptul că îi era ginere. Numai că Sile Pușcaș – așa cum îl alintă apropiații – a divorțat de fiica lui Ioan Rus la începutul anului 2017. 

Pușcaș ar fi aruncat în piața de showbiz, zvonul că “este dezamăgit de atitudinea administrației locale față de el ca investitor“ și că de aia va pleca spre București și nu mai face nimic în Cluj. Numai că săptămânalul Gazeta de Cluj publică un act din care reiese că Sile va construi noi locuințe în zona Beyfin, iar despărțirea de soție ar fi fost una cauzată de infidelitățile sale.

Ioan Rus a primit ordin de reactivare?

La unul din posturile ado­rate de gradați, zilele trecute Ioan Rus este reactivat sau se bagă singur în seamă. Whatever! Iată declarația sa: „Procurorul general sau procurorul-șef DNA nu au cum să fie oameni iubiţi de o anumită categorie de oameni. Nu au cum într-o ţară coruptă“, a spus  Ioan Rus. Corect camarade Rus!

Păi dacă de cel puțin 15 ani de zile nimeni nu te întreabă cum ai făcut averile în chestiune, cum ai melanjat zeci de firme prin tot atâtea offshore-uri, cum de fiul și ginerele învârt afaceri de sute de milioane de dolari pe bani de la buget, nu-i normal că e o țară coruptă?! Este camarade Rus!

 Dar mai ales când ne gândim cu cât patos de anticorupție în sânge dl Dâncu cânta mai acum doi-trei ani la urechea șefei DNA celebrul șlagăr de gherlă „La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept“! 

Hai spune drept: grupul matale a simțit miros de guvernare nouă sau de preluare a PSD? În antrepriză că pe persoană fizică e mai greu, nu  vă permite statul de drept!   

 

Comentarii

 • Dorim

  27 octombrie 2017 19:30

  De ce aia din cluj put a securism, organizație paramilitară cel puțin! CENZURA, fanatism, organizare militara, propaganda, manipulare, complexe de superioritate...

  raspunde comentariului
 • medium

  27 octombrie 2017 10:30

  Cata prostie exista in capul multora, e clar de ce romania e condusa de incompetenti, inculti, hoti, corupti, smecheri de cartier ori idioti utili. nu ne vom face bine niciodata, daca asemenea elucubratii sunt afisate cu nonsalalnte in spatiul online ori gazeta. putina asumare domnilor, atat autori cat si detinatori de gazeta, ori redactori. toti sunt toxici pentru democratie, sa intarim institutiile statului, si atentie pe cine votam

  raspunde comentariului
 • Tzganu Negru da Pomania si debilii din CLUJ

  26 octombrie 2017 22:32

  Dom-le cata SENSEABILITATE la asa-zisii clujeni, cetateni romani la o adeca, nu vi se par ciudate reactiile lor? Asta denota ca respectivii sunt de-a dreptul F! f supushi la F! bombardamente precise cu obective specifice, antiromanesti, nu sunt impacati cu soarta lor si nici nu-si cunosc rolul in ansamblu, oare da ce? Credeti ca unGUREAnu o fi alunecat degeaba si din intamplare in baltoaca da sange taman in CLUJ, cand putea f. bine sa alunece in TIMISOARA!

  raspunde comentariului
 • ion

  26 octombrie 2017 18:55

  Turciti si tiganiti de Bucuresti se mananca intre ei ca si fiarele si nu pot intelege ca in Ardeal oamenii au alta viziune asupra relatiilor sociale si chiar asupra celor politice ,chiar daca-si baga coada CENTRUL .

  raspunde comentariului
  • RUSU

   26 octombrie 2017 22:46

   De ce, cand UNGARIA a fost fuckuta pashalik aproape doo secole, ceea ce noi nu am fost vreodata, fiind ca desfiintzata, in sincopa pe harta EUROPEI ! si e plina de gitani pe linga ca nu se mai procreaza, nu ar fi TURCI si ......?Romania poate ajunge si pe alte cai in restul UE, azi, datorita Ucrainei, iata de ce clujenii tradatori lucreaza pentru RUSIA!

   raspunde comentariului
   • Acum se explica postarile tale aberante!

    27 octombrie 2017 19:00

    Te-ai desconspirat, "domnule" RUSU... Da, rusii nu iubesc Ardealul, nici Clujul.

    raspunde comentariului
 • CLUJul e un oras ceaushist, un centru de unde straini de Romania saboteaza Romania folosind mijloace spaecifice - priviti-le reactiile si judecati singuri

  26 octombrie 2017 14:33

  Statele se distrug din interior, deoarece asa e mai eficienti. NU mai opun rezistenta atunci cand le distrugi! Care sunt legaturile terestre moderne ale celor din CLUJ cu restul Lumii Civilizate si pe unde ar trece ele, ca cu restul Romaniei sunt doar care sunt indiferent de plan si nivel? NU vi se pare ciudate invectivele si FANATISMUL celor din CLUJ, care demasca sorginti securistice si ORG ci nu civilizatie si modernitate europeana?

  raspunde comentariului
  • Spitalul 9

   26 octombrie 2017 17:37

   Atentie, a reusit sa fuga un pacient periculos. Are mania persecutiei si a postarilor absurde pe net, mai ales la RL.

   raspunde comentariului
  • ilidia

   26 octombrie 2017 14:51

   Mai "Mitica", du-te si te culca...

   raspunde comentariului
 • Mircius

  26 octombrie 2017 9:56

  Aha, deci asta e noul trend al TL !Cu Ghilezan si Garlean in frunte, poate vine si alt mare pesedist , Hoandră, poate colabortati si cu batranul Alexandrescu fiica este deja strateg la PSD si cine sa mai scrie? Ia sunati si la grupul rusesc CriticAtac Rogozanu, Ernu, Poenaru poate va ajuta si ei.Am inteles ca si trustul Adevarul se da cu PSD-ul !Toate potăile la măcelarie, asta să fie deviza !

  raspunde comentariului
 • Sile Feleac

  25 octombrie 2017 21:55

  Nea Marine , ai schimbat macazul si Trump refuza sa-ti mai acorde interviul promis pentru alea 40 de zile " biblice "in care ai prevazut victoria in alegeri ? E suparat ca ai cotit-o cu Rasaritul si cozile de topor autohtone si se intreaba ce incredere poate sa aiba in matale atunci cand declarai entuziazmat pe 14 nov.2016 " Nu ma asteptam ca un candidat la presedintia CELEI MAI MARETE NATIUNI ALE LUMII SA-MI RASPUNDA LA MESAJE . Iata ca a facut-o si a demonstrat pentru a nu stiu cata oara , ca SUA SUNT O DEMOCRATIE IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI " . Vezi ce-i prezici lui Mattis , poate te primeste la Pentagon si pleci si cu-n C.D mai norocos ca ala primit de la plutonierul Popa in 2006 . Daca asta e orientarea lui Adamescu , ramai ultimul sa stingi lumina , o sa va citeasca vuvuzelele savuskineze de pe malul stang al Nistrului , aia de-au invatat limba noastra sa-si bata joc de tot ce-i romanesc ! Rusine ! P.S ---Ti-e teama ca grupul de la Cluj fura puterea cuplului Dragnea-Tariceanu ? Care e gheseftul matale in afacerea asta , esti membru PSD ?

  raspunde comentariului
 • @Fix Brt & Andrei Margaritescu

  25 octombrie 2017 18:00

  Ce va mai place barfa! Dar cea care atinde DNA-ul, pe Kovesi si pe Procurorul General. Minciuna sfruntata, stimabililor, Kovesi si Lazar nu sunt membri PSD. V-ar placea voua! Salivati la ideea asta!

  raspunde comentariului
 • Ejaculare Tardiva

  25 octombrie 2017 15:25

  In spatele CLUJULUI, in general, sunt multe alte forte, un soi de joint international, cu obiective comune si organizare pe masura - iata de ce aia au devenit principalul centru dupa Bucu in doar 12 ani! Cu bani de la bugetul statului si de la alte bugete, mai mult sau mai putin nationale, acolo se duce o batalie cu planuri si obiective concrete de atins, iar toate reflectoarele celor platiti sunt atintite asupra lor. Nu cred ca are o prea mare importanta pentru Romania ca stat unitar daca clujul ramane mic si sarac, cat pentru alte state, sa devina cat mai mare si bogat umfffffLat cu POMPA, caci de ce ar baga un stat SARAC bani intr-o fundatura si o vagauna, in nicaieri spre nicaieri, altfel decat sa se saboteze singur? neglijand printre altele zone cu perspective luminoase care insa deranjeaza pe unmii ca RUS ia dupa pierderea Ucrainei pe care-o saboteaza ca si pe noi din toate pozitiile si cu toate mijloacele.

  raspunde comentariului
  • Bati campii!

   25 octombrie 2017 20:31

   Nu exista "multe alte forte, un soi de joint international", eventual ar fi interesata Ungaria, dar aceasta prefera sa prospere alte zone, nu Clujul. Orasul a avut intotdeauna intelectualitate de elita si spacialisti buni. Are doua universitati destul de bune. Daca gandesti putin, vei intelege ca firmele care au investit in Cluj au interese pentru profitul lor, nu pentru a sustine neaparat o linie politica. Unele, care nu fac profitul scontat, se retrag. Asa a fost Nokia. Clujul nu va ramane "mic si sarac", cum ai vrea tu si altii din zona in care salasluiesti. Firmele investitoare fac profit si in acest fel prospera si orasul, care nu este "nicaieri de nicaieri", are o vechime de 2000 de ani si este cunoscut drept un centru care se dezvolta, nu regreseaza. Nici noua nu ne place Rus, cum nu ne place nici pesedo-aldimea. Sablonul cu "perspective luminoase", prin care te referi bombastic la Bucuresti - se pare - suna a invatamant politic din "epoca de aur". Nu cred ca dezvoltarea Clujului face vreun rau Bucurestiului, deci atacul tau cam "nesportiv" este total deplasat!

   raspunde comentariului
   • TARDIVA deshteptare

    25 octombrie 2017 22:40

    Vrand-nevrand, asta sunteti dpv al STIINTEI, ratiunii, LOGICII, titpic europene! Geografic sunteti o vagauna si o fundatura ISTORICA postceaushista a EUROPEI DE MAINE - ci nu vreun centru in vreun fel! Dpv istoric asa-zisii ardeleni-romani din CLUJ nu prea au treaba cu ROMANIA, nu prea au facut NIMIC pentru Romania, nu au dat mai nimic Romaniei si nici sange n-au prea varsat pentru ROMANIA! Iata de ce-i face atat de APTI si egocentristi. Pana si cantecele lor POPIULARE, pe muzica maghiarizata si port national maghiarizat, fara nicio legatura cu ceilalti, vorbesc si azi, la 100 de ani de la MAREA UNIRE, despre cum au murit ei, ca si arminii, pentru altii, pentru IMPERII straine, ci nu pentru vreo tzara a Lor, pentru vreo PATRIE! = veriga slaba.

    raspunde comentariului
    • ilidia

     26 octombrie 2017 14:55

     Brava, nene. "ejaculatu". Ca orice individ batut in cap nu poti accepta cand ti se spune ca bati campii

     raspunde comentariului
    • Ce e tirada asta isterica?

     26 octombrie 2017 0:58

     De ce esti atat de pornit impotriva romanilor din Ardeal, in special din Cluj? Felul in care scrii arata ca stai foarte rau nu numai cu educatia, dar si cu stapanirea de sine. Este o reactie disproportionata, absurda, penibila, felul in care raspunzi unui comentariu la prima ta postare aberanta! Articolul nu era anti-Cluj, ci anti- Rus Ioan si ceilalti asa-zisi disidenti pesedisti. Nu ne intereseaza, nu ii consideram personalitati, dimpotriva, ne dezgusta politica pesedista, din orice coloana ar fi ea. Treaba ta daca ai ceva impotriva gruparii numite de tatuca Iliescu "coloana a cincea a PSD". Nu ne apartine. Dar fii bun si scrie civilizat! Ma indoiesc ca tu ai facut mari descoperiri stiintifice, sau ca esti capabil sa scrii logic! Dimpotriva, aberatiile pe care le-ai postat arata o educatie precara, sistem nervos subred si sentimente pro-psd. Sa fii sanatos! Dar invata sa te stapanesti si sa nu mai insulti.

     raspunde comentariului
   • Ejaculat in panorama si SHANTAJUL feroce al asa-zisilor ROMANI din CLUJ!

    25 octombrie 2017 22:13

    Faci parte deci din PANARAMA. Respectiv din org - doar nu s-o fi ORGAN singurica-sinGurica, NASA? -, dar cum iti explici cazul TIMISOARA = orasul Revolutie criptosocialistule, care pozezi a patriot romin!? NU e ea mai bine pozitionata, mai aproape de OCCIDENT, n-are universitati? Si atunci, ce-i lipseste? ...Evident, ORG! un consens intre cei potenti cu expertiza inarla in org, retele, care pot accesa fonduri si SANTAJA fara mila.

    raspunde comentariului
    • Ai luat-o razna!

     26 octombrie 2017 1:22

     Ai trecut de la un rechizitoriu la adresa Clujului, la atac la persoana. Asta te dezonoreaza!

     raspunde comentariului
 • Mishu Maghiar

  25 octombrie 2017 15:01

  Toarna, toarna frate. Ai ceva cu Ioan Rus? Sau cu grupul de la Cluj? Crezi ca ne intereseaza? Se vede ca esti din alt grup.

  raspunde comentariului
 • Somnul ratiunii naste pe Garleanu

  25 octombrie 2017 14:49

  Tovarasu' care scrie la RL ca un debutant in slujba PSD gruparea " regațeni ".. vai ce jalnic esti.. Adica RL in versiunea "secu " ăl bătrân reloaded ne ia de prosti . PA ! Sa ii dati lui ceasca sa citeasca de acum incolo ziarul. In Ghencea.. Impaturiti -l si scrieti-i dedeicatiile cu litere de- o schioapa, ca asa ii placea luț toașu ..Ceaușescolae mancal-ar varcolacii de o mie de ori pe el si pe laudacii lui.

  raspunde comentariului
 • vasile

  25 octombrie 2017 13:33

  Articol scris la comandă. Kovesi a fost inclusă în Grupul de la Cluj doar pentru că e din Ardeal. Morar e din Ardeal dar e trup și suflet alături de Grupul din Teleorman. RL începe să deraieze...

  raspunde comentariului
 • dusu

  25 octombrie 2017 13:05

  ioi ma autorule ! sa ataci tu un romin nou care va ajuta pe voi romini vechi sa faceti rominie in Ardeal ! frati romini, dora nu ti fi ashe prosti cum reiese din IQ vostru ? pai rus asta ii ca tati ceilalti patrioti romini din Ardeal boci,dinci,rusi,popi,funari,ha ha, originili sanatoase sau iobagi asupriti de unguri cum isi ziceau inainte rus asta se stia inca de la poli ca are ochi albastri, ha ha pai daca n ar fi iezistat atitia patrioti romini cum mama dr acului ati fi putut voi sa alungati jumatate din populatia nativa a Ardealului ? Ardealul ii amu rominie datorita lor nu doar voua regatenilor

  raspunde comentariului
  • dusu

   26 octombrie 2017 11:17

   acest rus zicea ieri ca ii pare rau ca nastase bombonel nu a cistigat presedentia romanicai ma gindeam ce valori morale are acest individ crescut la Caseiu !? dar poate are dreptate la o tara de hoti un presedinte hot certificat, ii cel mai reprezentativ

   raspunde comentariului
   • Nu ti-e rusine?

    28 octombrie 2017 9:45

    Ar trebui sa iti fie! Sa insulti tara in care traiesti este un gest murdar!

    raspunde comentariului
 • MIHAI 2

  25 octombrie 2017 11:13

  Iata si un articol cu adevarat demn de a fi citit. Se simte VANTUL SCHIMBARII LA ROMANIA LIBERA. Pana nu de mult asa ceva nu avea voie sa apara. Sper sa nu mai vad in paginile ziarului nici balele ROSU-ALB-VERDE ale mizerabilei creaturi numite Sabin ....nu stiu cum ...ala satul de Romania.

  raspunde comentariului
  • test

   26 octombrie 2017 17:16

   Da, partzul schimbarii ...

   raspunde comentariului
  • Persanu

   26 octombrie 2017 6:38

   Mihaita... Te inteleg ca ai boala pe Sabin. Adevaru' doare.

   raspunde comentariului
  • De gustibus...

   25 octombrie 2017 18:11

   Ceea ce tie iti place, pe noi, pe multi altii, ne scarbeste! Acest jurnalist este si el scos din cand in cand din ignorare si activat, ca sa emita niste "perle", adica sa ii atace pe cei care nu s-au inregimentat in primele 4 coloane pesediste. Se vede ca lui Daddy i-a mirosit a tradare din partea asa-zisului "grup de la Cluj" si i-a comandat acestui ilustru necunoscut Garleanu sa atace frontal presupusul inamic. Si ca serviciul sa fie complet, executantul le-a tras o copita si dusmanilor declarati, Kovesi si Lazar. Bravo, stimabile. Ai executat comanda!

   raspunde comentariului
  • f.b.

   25 octombrie 2017 15:56

   Nu vint, ci miasme

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design